90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №126

• 27 189
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте от мен ,приемате ли ме в клуба Hug
Имам да свалям 12 кг от раждането ,ужасно зле се чувствам.Килцата не са много ,но за човек ,който винаги е бил слаб,са си доста (72 съм в момента).
Ще се радвам да следя какво хапвате ,да крадвам идеи и да намирам утеха и мъмрене ,защото съм лигла и това ще ми е втората диета в живота ,та ще имам нужда от побутване в правилната посока BlushУспех на всички Grinning
Ааааа,забравих да кажа ,че кърмя Laughing

# 571
Нана, свалям ти шапка и се прекланям пред волята ти.
И аз преди години направех едно дръстично отслабване с 35 кг, но тогава бях в пубертета и беше лесно. След 5-ти клас започнах да пълнея и до 10-тии клас станах 95кг, тогава за 3 месеца с много спорт (всеки ден бягане, скачане на въже, изкачване на стълби и т.н), спрях да ям сладко и хляб и отслабнах с 30 кг и след това постепенно започнах да свалям още и се закотвих на 58-60 кг, което за моя ръст 172см е добре, т.е. аз се харесвам на тези килограми. Но сега незнам дали пак ще имам тази воля да спазвам стриктно режима и да отслабна.

# 572
  • София
А сега колко си?

# 573
Сега съм 82 кг и искам пак да стана 60 кг.
Днес ми беше първи ден, и мога да кажа, че се чувствам добре, не изпитвам глад.

# 574
nana, страхотен резултат!На това се казва промяна!  bouquet   И синът ти е много сладичък.Heart Eyes(пу-пу)
А спортуваше ли? ( на мен ми е голям проблем).
Аз утре съм въглехидратна и ще ям варени гевреци, надявам се да са режимни.
Само да споделя, че аз на времето отслабнах само като спазвах правилото последното ми хранене да е  до 16,30ч- винаги има ефект, но е по-лесно да се прави през лятото.

Клише, много си бърза, кога успя да отслабнеш. Hug Дано да имаш и още минуси!(само да не изчезнеш Mr. Green)
Спокойна вечер! Hug

# 575
Нана, браво е малко да се каже...  bouquet  това си е героизъм, евала!  Кога започваш последният 90 дневен  екшън?   Laughing   Страхотно ти седи 3/4  тъмно панталонче... Hug

# 576
Тур дьо фиданс почва на 25-и! Laughing

# 577
  • София
Тур дьо фиданс почва на 25-и! Laughing

Тъй, тъй...Имам си лентичка, девойки  Mr. Green

# 578
  • София
Ауууу Нанич, кефиш мЪ ше знаЙш  Hug Толкова пъти съм ти зяпала снимките и пак ме радват от сърце!
Идвам да се отчета пред вас и Хари!
Събота и неделя ок, само вечерните ми порции бяха по-обилни и кантара ме смаза направо ooooh!
Днес - З- няма, О- лозови сърмички, В -пържени картофи и зелена салата.
По мои си размишления, мен липсата на закуска ще ме провали този цикъл Thinking За следващия ще се постарая да поправя тази грешка....

Честито на всички фиданки отчели минусчета! Добре дошли на новите.
И като за финал, държа да го видя написано -утре ще ходя на фитнес Mr. Green hahaha

п.п Иве , къде сиииии...

# 579
  • София

Клише, много си бърза, кога успя да отслабнеш. Hug Дано да имаш и още минуси!(само да не изчезнеш Mr. Green)
Спокойна вечер! Hug

А, де! И аз не знам как стана тая работа... Преди да започна диетата се морих две седмици на марули и едва смъкнах 1кг. Затова и не вярвах, че с толкова много и разнообразна храна като в тази диета бих могла да смъкна повече от 5-6кг за 90дни... а тя каква станААА  Laughing Първия воден ми е на 18, а вече съм 7кг минус  #Crazy Въпреки това оставам с вас докрай! Ако трябва ще увелича порциите и мазнините малко, но няма да прекъсвам режима. Предполагам, че занапред няма да свалям повече, най-много още 2-3кг защото то няма от къде да го сваля (и мозъчно съм отслабнала отдавна вече   hahaha ). Бързото ми отслабване си го обяснявам с това, че имам по принцип много добър метаболизъм, но го бях задушила с ядене САМО на боклуци от половин година насам. И като казвам боклуци, точно това имам предвид - живеех само на Кока Кола, шоколад и каквото излезе от фритюрника  ooooh! Вече си взех урок и няма да го допускам никога повече  Naughty

Та, момичета, благодаря ви, че ви има и че сте толкова мили и отзивчиви. Пожелавам ви много бързо да постигнете желаните резултати. Така или иначе аз оставам при вас до 18 април. Няма да се оттървете от мен лесно  Mr. Green

# 580
  • София
Клише, пращам ти 6кг по пощата......и за мен да сваляш Joy Joy Joy Hug

# 581
Здравейте, днес ден първи - белтъчен:
З - фреш и кафе с малко мляко
11ч. чери домати
О- пуешко печено на фурна
В-3 яйца в тефлонов тиган със сол, без мазнина + чери доматки

Моля, кажете, менюто ок ли е?
И още един въпрос - т.к. пия кафето с малко мляко без захар, а не мога с подсладител, само в белтъчен ден ли мога да пия кафе?
  bouquet

# 582
  • София
Ауууу Нанич, кефиш мЪ ше знаЙш  Hug Толкова пъти съм ти зяпала снимките и пак ме радват от сърце!
Идвам да се отчета пред вас и Хари!

Пържените картофи - иди, дойди...ама тази без закуска ще вадя  newsm29

Инак, благодаря на всички за милите думи. I`ll be back, както казва бате Арни  Mr. Green

# 583
Ива и Сие ЕООД КО и Син да се яви в изповедалнята, че да не се шамарим!Ще ти спра печената капия да знаеш! Joy

Нануче, то зарад тез картофи си се скатавала!Хм!

Фифи, кафе можеш всеки ден, но без мляко и захар!Иначе менюто ти е ок!

# 584
  • София
Браво Нана страхотна си,даноо и аз устискам   bouquet
Браво и на всички свалящи,минусова да ви е ,аз утре съм белтъчна и се чудя за едно руло Стефани да врътна,как мислите  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт