® E-bay - тема 65

• 32 902
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
60 дни от датата на покупката.

# 346
Интересува ме при пуснат диспут в Пейпал,при положение че спечеля да ми се възстановят парите обратно, изчаквам да ми ги възстановят и пращам стоката или след като е върната покупката тогава ми се връщат парите?

# 347
Да се "похваля" ooooh!, че току-що си спечелих едни обувки за каката от продавач с 0 оценки. Имам известни резерви, ама пък и аз съм била купувач с 0, Rolling Eyes Ето ги: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2607358 … :IT#ht_500wt_1156

И да се похваля - http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2806235 … :IT#ht_500wt_1156 Беба го хареса. Simple Smile

И прясно спечелени -
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2607363 … :IT#ht_500wt_1156
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2305847 … :IT#ht_500wt_1156

# 348
Интересува ме при пуснат диспут в Пейпал,при положение че спечеля да ми се възстановят парите обратно, изчаквам да ми ги възстановят и пращам стоката или след като е върната покупката тогава ми се връщат парите?

Не. Изпращаш стоката и когато продавачът си я получи, ти връща парите. Това е при положение, че пише в диспута и се договорите.
Ако не се договорите - Пейпал решават. В повечето случаи връщаш стоката, те ти връщат парите.

# 349
Момичета, а от Немския ибей пазарувате ли? Има ли посредник, който превозва от там?

# 350
Момичета да ви питам относно моя проблем.. Вчера спечелих една количка, която беше pick up, след като я спечелих (на доста ниска цена) веднага ми прати мейл, че до 24 часа ако не кажа кога ще пратя куриер ще я релийстне. След още 30 мин ми писа да не плащам, че докато я опаковала количката била и счупила някаква част и била станала неизползваема  newsm78 . Има и кейс отворен.
Нали се уча от вас и исках снимки на счупената част, чакам си ги.. И после кво правя да не плащам и да се откажа или да се занимавам с нея?? Какво бихте ме посъветвали?
Благодаря ви предварително.

# 351
  • Sofia
Енигма, поздравления за покупките!
Пумата е на супер цена... може би точно заради 0евия рейтинг на  продавача. Аз на малката щерка взех наскоро за втора година, а и аз съм с такива.... е убийствено удобни са, абсолютен фен съм им. Simple Smile

# 352
  • Пловдив
Здравейте,искам да питам, някой купувал ли си е обувки  на IRREGULAR CHOICE - отговарят ли си на номера.....че си харесах в ибей няколко модела   bouquet

# 353
Здравейте,момичета!Имам нужда от вашата помощ.На 25 януари поръчах един панел за телефон чрез посредник и още не е дошъл.На мейла получих,че е шипнато,нормално ли е това според вас?
И още един въпрос понеже съм нова тук виждали ли сте преси за коса за вафлички!
Благодаря!

# 354
Момичета, моля за помощ: получих съобщение от Ибей да си сменя паролата. Изпълних всички стъпки, но като си въведа новата парола на екрана ми се изписва съобщение, че не мога да я сменя, тъй като не съм си използвала акаунта от дълго време  ooooh!.
Това не е така, защото паролата ми беше изтрита докато разглеждах разни неща. Говорих с Live chat обаче той ме препраща да звъня на Ибей, тъй като не можел да се оправи с този проблем.
Ще бъда много благодарна, ако някой може да ми помогне със съвет как да се справя с това. За втори път ми се случва.

# 355
  • Бургас
Здравейте,искам да питам, някой купувал ли си е обувки  на IRREGULAR CHOICE - отговарят ли си на номера.....че си харесах в ибей няколко модела   bouquet
Бях си купила един чифт техни обувки тип пантофки с леко раздвоена муцунка и бяха доста умалени - поне с номер и половина Tired Но дали просто този модел е бил такъв или е тенденция при всичките модели на тази марка, нямам идея Rolling Eyes

# 356
Бях си купила един чифт техни обувки тип пантофки с леко раздвоена муцунка и бяха доста умалени - поне с номер и половина Tired Но дали просто този модел е бил такъв или е тенденция при всичките модели на тази марка, нямам идея Rolling Eyes
а според мен си отговарят,поне сандалките им

# 357
  • Бургас
pepina83, тези които аз купих са умалени и честно казано са първите обувки, които поръчвам и не си отговарят на размера. И аз мисля като bradata, че поне с номер и половина се разминаваха...

# 358
  • Пловдив
Благодаря ви   bouquet
Аз точно равни затворени обувки съм харесала, нося 37- 4, значи да търся 5

# 359
  • София
Здравейте момичета,
Възможно ли е някъде тук да продам нещо, купено от ebay, поради това,че не ми става примерно. Видях тема за размяна, но не ме устройва особено, а честно казано не ми се занимава и с продаване в ebay, защото изпращането на пратката ми изглежда сложно.
Въпроса е какво правите с артикулите, които по някакво причина не може да ползвате да кажем?
Благодаря  Peace

Общи условия

Активация на акаунт