® E-bay - тема 65

• 32 905
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте момичета,
Възможно ли е някъде тук да продам нещо, купено от ebay, поради това,че не ми става примерно. Видях тема за размяна, но не ме устройва особено, а честно казано не ми се занимава и с продаване в ebay, защото изпращането на пратката ми изглежда сложно.
Въпроса е какво правите с артикулите, които по някакво причина не може да ползвате да кажем?
Благодаря  Peace
Продавалник или Бг домакиня можеш да ползваш.

# 361
Здравейте мили момичета,
харесала съм си уред "Pick up only" , адресът е на 10 мили от адреса на Габко, знаете ли дали извършват тази услуга и какава е цената,за да го вземат от продавача?   bouquet  bouquet  bouquet
Похвал http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2707047 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 362
Здравейте мили момичета,
харесала съм си уред "Pick up only" , адресът е на 10 мили от адреса на Габко, знаете ли дали извършват тази услуга и какава е цената,за да го вземат от продавача?   bouquet  bouquet  bouquet
Похвал http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2707047 … ame=STRK:MEWNX:IT
Директно си пиши на Габко да ги питаш. А и в сайта им имат уточнения и цени. Peace

# 363
До момичетата от Варна, които пращат до Бритс.

Искам да попитам имате ли алтернатива за периода в който Бритс са в почивка, кой друг куриер може да се ползва до Варна?

Благодаря!

# 364
От скоро пазарувам в E-bay. За първи път се наканих да взема обувки на детето. Колебая се между марка Clarks Hush Puppy. Нямам наблюдения над нито една от двете марки. Знам, че в БГ са страшно скъпи, а в E-Bay ги откривам на цена около 15 паунда+2-3 паунда доставка. Какво бихте ме посъветвали? Имате ли наблюдения дали си отговарят на номерата?

# 365
  • Варна
От скоро пазарувам в E-bay. За първи път се наканих да взема обувки на детето. Колебая се между марка Clarks Hush Puppy. Нямам наблюдения над нито една от двете марки. Знам, че в БГ са страшно скъпи, а в E-Bay ги откривам на цена около 15 паунда+2-3 паунда доставка. Какво бихте ме посъветвали? Имате ли наблюдения дали си отговарят на номерата?

Купувала съм на детето кларкс, а на мен хъш пъпис и мисля, че си отговарят, но все пак зависи от модела, свода и т.н.

А за посредник за Варна и аз се чудя. Мислих да пробвам Алмуз, ако се наложи, но те нямат само транпортна услуга, а при Емпреса не ми се връща...явно ще спестявам 1 месец хихихи Crazy Hug

# 366
  • Бургас
Много искам да си намеря кецки, но по-височки и със заострени "муцунки". Знаете ли как да търся?

# 367
Има ли начин да се откажа от наддаване?Сигурно ще го спечеля търга,но след наддаването прочетох ,че праща само в Англия.Сега как да се откажа?

# 368
  • Пловдив
Има ли начин да се откажа от наддаване?Сигурно ще го спечеля търга,но след наддаването прочетох ,че праща само в Англия.Сега как да се откажа?
Можеш,но трябва да е в срок не по-малък от 24 часа от приключването на търга.А пък ако го спечелиш може да помолиш продавача да анулирате сделката  Peace

# 369
  • Пловдив
Днес ми върнаха парите от пейпал(спечелих заради това,че ми бяха изпратили дефектен гсм апарат),от сайта не си направиха труда дори да ми отговорят.Това означава ли,че трябва да върна обратно стоката на сайта?
Вижте какво ми писаха:
Hello Manuela Antonova,

We have concluded our investigation into your case and have decided in your
favor.

We were able to recover $65.31 USD and this amount has been credited to
you. Please allow five business days for this adjustment to be posted.

If you are due any additional funds, we will make our best effort to
recover the balance from the seller.

If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed
to you, please be assured that we will take appropriate action against the
seller's account, which may include limitation of the seller's account
privileges.
Интересува ме подчертаното изречение.Според гугъл превода е "Моля, изчакайте пет работни дни за тази корекция да бъде публикуван"
Но аз се чудя дали не означава,че трябва да изпратя обратно стоката в 5-дневен срок.Моля ако някой са му връщали парите от Пей Пал дали е връщал обратно стоката
Благодаря!

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 20:46 от mannuella

# 370
joji04
Това не е проблем заради който да се откажеш, избираш си посредник и пращаш на него!

Ние имаме предимно кларкс, некст, и Хъш пъпис според моите деца вс. тези са им все точни.Ако мога да помодна да измеря стелка казвай!

# 371
Здравейте! Ситуацията е следната: спечелих обява в която не се споменава, че се изпраща до България - само до UK. Предварително отправих запитване - продавачът се съгласи да го изпрати и посочи цена, която ме устройва.
Та сега нов инвойс ли трябва да му поискам за крайната сума за плащане?
Това ми се върти в главата от прочетеното в темите, ама като не съм сигурна... Ако е така new invoys ли трябва да поискам?
Благодаря!

# 372
  • Sofia
ketifoteva, да... изчакай го малко и ако сам не реагира, искай точно  фактура с пощенските до БГ.

# 373
Invoice.
Срещу покупката ти има падащо меню, от което трябва да избереш Request subtotal from seller.

# 374
Request total го открих, но какво да му пиша?
Да му напомня колко ми е поискал за пощенски и да ми изпрати фактура общо за цената на артикула + пощенските ли?
...............................
Така направих и сега ще чакам.
................................
Всичко мина - платих си. Очаквах нещо по-сложно.
Morena, Алекс1, благодаря ви - без вас нямаше да се оправя.

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 09:48 от ketifoteva

Общи условия

Активация на акаунт