Какво количество играчки имат децата ви?

• 9 300
  • 138
  •   1
Отговори
# 120
  • Юпитер- Сатурн
Сега, след разчистването, вече не са много. Има едно две по- обемисти неща, а пространството е малко. Та изглежда все едно има много играчки.  Simple Smile Дадох в детски дом доста играчки, на които въобще не се обръща внимание. Лего конструктора се използва за миниране на пода, за това беше прибран. Май родителите на децата купуват играчките най-вече заради себе си, а не защото детето има нужда.  Simple Smile

# 121

Всичко е купувано с цел ако е възможно да отлепя поне мъничко малката от себе си. Положението ни е ужасно скачено. Вещите не помогнаха. Проверено, но бях длъжна да опитам.

И ние бяхме така от възрастта е. При нас чак сега започна да се заиграва сама и с играчки. Разбира се само новите предизвикват интерес ooooh!

# 122
Уфф, не помня дали съм се изказвала в темата...)
Ама има....дооооста играчки. ) Макар че според други родители пък може да са малко. )
Периодично прибирам играчки и качвам на тавана.
Сега ще прибирам кухнята и, тъй като в тази жега на терасата пластмасата ще стане на нищо. А и вече и мина мерака да играе с нея, след като цяла зима се занимава.

# 123
  • София
Огромнооо количество... и все си мислех, че в предвид възрастта трябва да намаляват...напротив изобщо няма такова нещо. Постоянно правя чистки, но и постоянно има нови попълнения. Затрупани сме отвсякъде и играчки има навсякъде в апартамента.

# 124
  • Стара Загора
Той вече е голям  и сега са по - малко .Преди бяха страшно много . Имах чувството ,че колкото повече изхвърлям, те стават още повече. Laughing

# 125
  • Winterfell
Няма кой знае колко...направо са си малко.До прди годинката купувах доста,ама като видях,че файда  нЕма,спрях.Той е по-склонен да си играе с тавата за кекс и празно шише от безалкохолно отколкото с играчка.И така с течение на времето взех да ги поразчиствам и намаляха доста.Напоследък взе да рита топка-има около 6-7 топки,голям камион,няколко по-малки,кофичка с 2 лопатки,музикалко килимче  и няколко оцелели дрънкалки дето си седят в коша.Това е.И пак се случва да се спъна в някоя...

# 126
Моя приятелка има точно 3 играчки за бебето си,поне така ми сподели.И трите били плюшени.То е на 6 месеца.Нямало музикални,нямало дрънкалки #Crazy,за мен не е нормално,все пак детето се развива и трябва да се занимава.Моя вече е прекалено голям за играчки,но определено всички с малки деца,които познавам имат страшно много играчки,друг е въпроса дали играят с всичко.

# 127
И за мен не е нормално едно 6 месечно да има 3 играчки.Но като си спомня за моето дете,имаше всичко,което се сетиш-музикални,въртележки,дрънкални,плюшени,проходилни,бънджита.
И не поглеждаше нищо,играеше си с лъжици.
Това също не е нормално.
Ако знаех,че няма да играе с нищо,нямаше да опукам толкова пари за неща,които сега седят по чували на тавана.

# 128
Е, и за мен не е съвсем нормално детето да има 3играчки, но пък ако играе с разни други неща, които не са предназначени точно за деца...То пак се развива в някаква степен.
А и преди години едва ли е имало интерактивни играчки за деца, и хилядите му там други щуротии.
Имало е дрънкалки, евентуално дървени играчки и толкова.

# 129
Това също не е нормално.
Абсолютно нормално е. Най-класическата играчка за малки деца - капака на тенджерата.
Тези, които твърдят, че децата имат нужда от играчки, всъщност имат нужда от парите на родителите  Mr. Green Money

Моята дъщеря така и не прояви интерес към играчки, освен плюшените. Като бебе си играеше само с истински предмети от дома, главно като ги разглежда, тропа с тях и ги лапа (докато не съм видяла), каквото правят  бебетата с всичко, което им попадне.
Като порасна, двете дейности, с които може да откара часове самовглъбени занимания, са преливане на вода от каничка в чаша и други съдове, плюс забърсване с гъба на разлятото по масата и изрязване на картинки от спам-каталозите в пощенската кутия и лепенето им със сухо лепило върху бял лист. На второ място са играта с пластелин и драскане с водни бои.
През първата година й купувах всякакви популярни типове играчки, но понеже въобще не ги поглеждаше, бързо се усетих и спрях.
Единствения артикул, от който има много бройки, са книжките. Биха били доста повече, ако пазарът предлагаше по-качествени.

# 130
играчките никога не стигат на децата, както на жените - дрехите.

играчки купува с цел колекциониране.

# 131
За бебе има прекалено много играчки един пълен кашон( от пералната) и отделно още какви ли не играчки за по голяма възраст в един кош за играчки.

# 132
Сега вече сме пораснали и играчките са много по-малко.Иначе имахме много и аз лека полека ги разкарвах.Той така и не разбра.Макар,че ,като се замисля пак са много и  идва време за следваща чистка  Joy Joy

# 133
  • ВАРНА
И за мен не е нормално едно 6 месечно да има 3 играчки.Но като си спомня за моето дете,имаше всичко,което се сетиш-музикални,въртележки,дрънкални,плюшени,проходилни,бънджита.
Това също не е нормално.

Ако знаех,че няма да играе с нищо,нямаше да опукам толкова пари за неща,които сега седят по чували на тавана.

Баба ми и баба ти едно време само с музикални играчки с батерии са играли, нали  Wink И пак хора са станали Simple Smile

Дъщеря ми няма много играчки. Заиграва се с кубчета, кутии и лъжички. Решила съм играчките, които изобщо не поглежда, да дам в яслата, където се надявам да тръгне скоро.

# 134
  • София
Има адски много играчки,почти всеки ден купуваме нещо, книги също има много,но и много си играе с играчките,та не ме е яд че съм купувала,харесва ми да му доставям удоволствие,лошото е че го научих на хубави и скъпи играчки и сега  вече ми идва в повече тия всичките Плеймобили Лего и играчки на Дисни:money:А и още докато сме в магазина той вече си заплюва за следващият път какво да вземем ShockedИ все си избира кутийте от по 200-300 лв hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт