За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 235
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
И аз това казвах оня ден - четвърта фаза - през крива пържола ще я гледам....

И нашата кака е болна Cry Два дни беше добре и и си изкарахме супер - отидем на разходка, седнем на "кафе", говоря си с нея като с голям човек, а тази сутрин - температура. ooooh! ooooh! ooooh! Евакуирахме я при майка ми, да не заразява бебетата, че едното прави ларингит и става страшно...

Вероник, аз спрях триците за закуска да ги ям. Слагам 3 с.л. трици, две яйца, 3 с.л. кис. мляко, 3 с.л. извара, разстилам на тънко върху хартия и пека, деля на 4 и правя "сандвичи" с шунка и пушена сьомга и така карам, когато сме навън за по дълго; другото е омлет в кутия, но това по-трудно се ръфа в движение.

Съни89, а ти говорила ли си с терапевт за тези проблеми? Може да ти е нужна съвсем малка външна помощ, за да спреш да преглъщаш тези чувства с храна newsm78

# 166
  • Пловдив
Не съм много веща по въпроса с триците. Все пак си мисля, че няма да е толкова фатално да се хапват на обяд. Защото наистина са спасителен пояс за дни, в които си навън, нямаш възможност да хапнеш нещо, а и вероятността да прегладнееш и да ти падне пердето е много по голяма. Във формата на сандвич, бисквитки или там нещо друго желано към момента биха били милион пъти по добър вариант дори и в 4 часа следобяд пред някоя Фафла.

# 167
Момичета,благодаря ви за успокоението .Направо вече ми иде да вия от безсилие. ooooh!
То незнам дребното един месец дали му се събира ходене на училище.Дано скоро се оправи ,че вече ми е лошо с тия болести. ooooh!

mirka75,абсолютно съм съгласна с теб. Hug
Аз откога все това си повтарям ,че няма ли ограничение (ще ме извинява Мастър4ето) ама това да ям всеки ден обща храна и само с 1П ден да регулирам нещата ,ми не може посмъртно да стане. Naughty
Яко ограничаване.2П дни ,през другото време си е направо 3 фаза.Един картоф да хапна и айде на другия ден съм на черешата. #Crazy Следват 2 дни ограничаване едва ли не от всичко ,после ми пада пердето ям каквото си искам ,не по много ама да си кусам и след това пак ограничаване и така се въртя и пак варирам +- 3кг.От август съм в четвърта. #Crazy
А и 2п в седмицата ходя на танцова.Спорта е много засегнат.Изобщо не съм се изоставяла в това отношение.Много съм стриктна.Ама ...същата работа.Най-много след 2П дни и танцова да стигна до 61,700 и след това пак 63 кг .60 кг през крива  пържола (нали така беше) вече. #Crazy

иланг - иланг,по-добре трици за обяд ,отколкото ...да не казвам какво .

# 168
Мирка,
поздравления за постигнатото и най-вече задържаното
и благодарности за споделеното! Hug
А какво точно спортуваш!?

# 169
....(ще ме извинява Мастър4ето)
Що аз бей?  Rolling Eyes Hug Hug Hug Hug
То си е до организъм и правилна ТРЕТА ,където става захранването.....Но борба си има непрестанна...

Кали ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!! Hug Hug Hug Hug

# 170
Azalita говорила съм. Наще се погрижиха да получа помощ още съвсем в началото като започнаха проблемите, ама не ми помогна. Чак като сама осъзнах, че така не може и започнах сама да анализирам чувствата си нещата се оправиха. Сега всичко си ми е наред мога да кажа. Дори когато ям висококалорични храни или прекалявам с количествата го правя съвсем съзнателно, а не като преди да се нахвърля на хранта и после да се тюхкам.  Hug
И само да спомена, че не пия и не пуша. Тоест не съм заменила едно зло с друго хахах  Mr. Green .
Днес ходих на пазар и си купих супер къса, тясна поличка. Приятелката ми която беше с мен каза че изглеждам много слаба пък и аз се харесах.  Sunglasses Изобщо доволна съм, като цяло от външния си вид ама има още какво да се желае. Решила съм да се запиша и на фитнес, ама чак през септември, защото до тогава няма с кой да ходя, а сама знам, че много бързо ще се откажа.
Ще взема наистина да с пробвам със схемата 2/5 да видим дали ще сваля още малко.

И искам да ви благодаря. От както започнах да пиша по-често, съм доста по-мотивирана и не си позволявам да се отпускам много-много. Не разбирам как може някой да твърди, че не приемате нови или че много критикувате. Аз даже не съм стриктно на режима, а получавам толкова много подкрепа и загриженост! Много сте мили   bouquet Hug

# 171
Azalita, благодаря за идейката. А какво закусваш. Аз уж разглеждах рецептите на Мисс Марпъл, ама нещо освен трици в различни видове, друго за закусне не ми дойде идея. Пък само варени яйца да ям, ще си умра гладна сигурно Simple Smile

# 172
veronic,ами че тя закуската си е трици. Joy В каквато си решиш форма.Ти какво искаш друго за закуска ?Баничка или кроасанче? Joy Joy

Мастър4е,що ти ли ?Ами щото само ти си четвъртофазничката ,която казва че поддържа теглото и няма качвания на кг и си добре.Останалите сме във вечна борба със себе си и пак имаме поражения. #Crazy Аз ако карам като теб ,значи 5 кила да ги кача отмън.С едно мигване на окото . Crossing Arms
Затова теб давам за пример. Heart Eyes

# 173
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Хайде и аз да се запиша.
Честит рожден ден на Кали  bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам ти много здраве,щастие и много по - малки дрехи.  Crazy
Хора плашите ме с тая трета и четвърта бре. Rolling EyesТо верно май втората ще се окаже най - лесна от всичко.От сега се чудя как ще се оправям, като дойде време за трета,ама определено не ми харесва мисълта да се окръглям отново.
Относно варирането в килограмите ,аз сега само като мина на ПЗ веднага лепвам по 2-3 кила + за 3 дена,пък ако ям така 6 дена  седмично,че и с 2 гали и сирене и малко ляб и плодове  ,и само един ден П сигурно за месец ще кача 15 кила. Confused
УЖАСССССС!!!!!!
Не ща да мисля даже.
Искам да ви споделя ,че факта че взех да се харесвам в огледалото и туй че получавам похвали от всеки срещнат, ми действат ужасно демотивиращо.С всеки изминал ден ми се прокрадват пъклени мисли ,че може да си позволя малко прегрешение.За сега давам отпор ,ама се чудя колко ли още ще успявам.Щом тъпотии като солети,гризини и обикновенни бискивти ме изкушават нещата са мн мн мн зле. Embarassed
Ще се страя да пиша редовно ,че дано ми се отрази мотивиращо. Praynig

# 174
  • Пловдив
Azalita, благодаря за идейката. А какво закусваш. Аз уж разглеждах рецептите на Мисс Марпъл, ама нещо освен трици в различни видове, друго за закусне не ми дойде идея. Пък само варени яйца да ям, ще си умра гладна сигурно Simple Smile
При положение, че триците останат за обяд няма много голям избор за нормална закуска. Това, което аз хапвам е кисело мляко със степ, или някакъв крем. Почти не ям яйца за закуска. Стигат ми тези дето са в хляба, кремчетата, сложени в разни домашни кайми...
Вариант е също да ги разделиш на две части - едната да стои за навън.

Щом тъпотии като солети,гризини и обикновенни бискивти ме изкушават нещата са мн мн мн зле. Embarassed
Хич не са тъпотии. Това е храната за между другото, която трудно се пренебрегва.  Confused

# 175
Тониииии, пак не си разбрала Joy Joy Joy

иланг- иланг, аз точно за това съм в чуденка, че като ги оставя триците за сандвич на обяд няма много опции за закуска

# 176
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Хич не са тъпотии. Това е храната за между другото, която трудно се пренебрегва.  Confused

Тъй то ,ама все пак свалих 50 кила без да се изкушавам от далече по-вкусни неща от горепосочените.И през ум не ми е минавало ,че мога да си хапна малко дори.А сега когато тези неща ме изкушават ,не ми се мисли какво би станало ако трябва да се въздържа от по -вкусни неща.
 Embarassed

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 16:39 от Падаща звезда

# 177
veronic,точно съм разбрала даже .Искаш триците да ги ядеш наобед и питаш за закуска какво да ядеш .Нали?
И аз това ти казвам ,че закуската е триците.Няма друго.Или половината трици ,или всичките 3с.л.
Може за след триците да си измислиш нещо ,ама за закуска ...? newsm78

Я вижте какво прочетох:
Тия направо убиха всичко детско в мен. Joy

http://zdravno.com/revoliucia-v-otslabvaneto-dietite-i

# 178
  • София
tonnny_bg, защо пък да не може да се закусва друго освен трици? Може само 1 кис. мляко да си хапне човек. Или купичка овкусена извара, купичка супа, или месо под някаква форма... А пък в положението на veronic е още по-лесно-нали е в 3-та олекотена-може доста неща да си позволи за закуска...

Падаща звезда, напълно те разбирам и споделям тревогите ти. За жалост аз не устисках дълго, започнах да се "награждавам" с едно-друго и пораженията бяха точно каквито ги предполагаш-скорострелно качване, и твърдо залепване по кило на седмица. Страшно е, определно. Явно и аз ще трябва да се настроя за доживотна 2+ или някаква супер ограничена 3-та...  Confused

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 17:02 от desitka*

# 179
Съни89, радвам се, че си си самонамерила начин да постигнеш вътрешно равновесие, аз моето още го търся Simple Smile Hug (затова се жалвам за алкохола, че е толкова забранен - не, че изпивам много, сега да не решите, че съм някоя отчаяна алкохоличка, а цигарите ги замених с електронна цигара, въобще голямо лъжене на тоя моя мозък пада с нея и с подсладителя Mr. Green) А ти давай смело в същия дух Heart Eyes

Вероник, закусвам кофичка кисело мляко с есенция на д-р Йоткер, подсладител, 1 с.л. смляно ленено семе и 2 с.л. смлян сусам, с ясното съзнание, че последните не са изрично позволени, но на мен добре ми се отразяват за вецето (лененото семе), а сусамът е богат на калций и за себе си съм преценила, че ползите от него са повече от "вредите".

Падаща звезда, много хубава къща и аз искам точно такава Hug Точно комплиментите и завистливите и възхитените погледи (според пола на гледащия Mr. Green) пързулват най-много, въпреки че хич не са неприятни Wink

Общи условия

Активация на акаунт