Генетични и имунологични изследвания

• 19 697
  • 44
  •   1
Отговори
# 30
nadejda_sb има шанс и не се притеснявай. моите изследвания са идентични. първоначално се разтревожих, имах неуспешни опити, последва и препоръка за донор, но забременях естествено. надявам се всичко да завърши със здраво бебе, но не се отчайвай, а действай. ако е необходимо повтори изследването и успех.  Peace

# 31
*слонче* дано да имам късмет, като твоя не очаквам, ама пък знае ли човек Hug

# 32
Благодаря ти ddnchv, в такъв момент на срив, човек наистина има нужда от доза оптимизъм и две окуражителни думи.  Hug
Не те окуражам излишно - такива са фактите и това което написах се базира на тях и дългата ми практика / 17 год. вече/ в цитогенетиката. Никога не си позволявам генерални заключения при очевадно съмнителни резултати.
Успех.

nadejda_sb има шанс и не се притеснявай. моите изследвания са идентични. първоначално се разтревожих, имах неуспешни опити, последва и препоръка за донор, но забременях естествено. надявам се всичко да завърши със здраво бебе, но не се отчайвай, а действай. ако е необходимо повтори изследването и успех.  Peace
едно голямо честито от мен, гледам сега лентичката и върнах да видя кога си правила инвитро, а то каква била работата  Laughing Hug. Всичко ще е ОК щом си стигнала до тук. Успех.

# 33
Благодаря ви момичета, тук наистина намирам разбиране и подкрепа. Hug

# 34
Привет и от мен  bouquet
Нова съм при вас и не съм писала досега.Става въпрос за 2 загубени бременности в 5 и 6 месец,имям пускани изследвания,но нямам имунология,според вас има ли връзка и смисъл със загубите в тези месеци,понеже някой казват,че само в начална бременност може да окажат влияние,други казват,че са задължителни newsm78
Благодаря ви предварително Hug  bouquet

# 35
Добро утро,момичета! Имам едно въпросче, към тези които вече са видели двете чертички и трябва да пускат контрола на НК клетки.Кога трябва да се пусне  след теста и трябва ли да даваме още 130 лв  при положение те със сигурност ще са завишени,предвид началната бременност?

# 36
  • София
Аз точно след 5 минутки отивам да правя контрола #Cussing outще давам и аз излишни пари,при условие ,че е ясно,че ще трябва пак вливка,това е за мен 100% сигурно.Както и да е,този път ще направя контрола,другия месец живот и здраве,направо Октагам,без никакви контроли Peace

# 37
Момичета мили, някоя от вас да знае случайно дали на 03,09, ще мога да си взема резултатите от генетичните изследвания в Майчин дом - София Александровска болница  на 6 етаж дали ще са на работа вече????

# 38
обади се по тел да питаш. тел е 029520357

# 39
обади се по тел да питаш. тел е 029520357
Крики благодаря за телефона, аз звъня на 029172735 където до сега съм се свързвала с тях, но явно още не са на работа нали август почиват та затова реших да попитам, този телефон 029520357 кой отговаря?

# 40
аз звънях лятото на него да питам дали работят за да си пусна генетични на 6 етаж и имаше човек който отговори че са ваканция до започване на учебната година на студентите. опитай да се свтржеш и ти. Поне лятото юли като бяха във ваканция имаше човек там който ми отговори на него

# 41
аз звънях лятото на него да питам дали работят за да си пусна генетични на 6 етаж и имаше човек който отговори че са ваканция до започване на учебната година на студентите. опитай да се свтржеш и ти. Поне лятото юли като бяха във ваканция имаше човек там който ми отговори на него
Ок благодаря ти!Ще пробвам дано да се свържа, че не съм от София, а тогава ще ходя на преглед!

# 42

БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ НА СПЕЦИАЛИСТИ ОТ МЦ КИРМ ПЛЕВЕН ВЪВ ВАРНА И РАЗГРАД

Екипът на Медицински център „КИРМ” Св. Елисавета Плевен продължава своите безплатни консултации за 2013 година в различни градове на страната.

На 23 февруари 2013 г. доц. д-р Емилияна Конова, клиничен имунолог и управител на центъра,  д-р Петър Иванов, акушер-гинеколог и д-р Виолета Рилчева, специалист по вътрешни болести и андрология ще се срещнат с желаещите консултация пациенти във Варна.  Консултациите ще се проведат от 10 до 17 ч. в хотел „Одесос”.

На 24 февруари 2013 г. екипът от специалисти ще консултира пациенти в Разград. Срещите ще бъдат от 11 до 16 ч. в хотел «Централ».

Предварително записване за консултациите - на тел.: 064/ 804 790.

Предстоят консултации в Бургас, Сливен и София. Допълнителна информация за точното място и час на консултациите, желаещите могат да получат на тел.: 064/804 790 или от сайта на центъра.

# 43
zdraveite,nikade ne pi6e za sliven,samo za varna ?

# 44
Здравейте да попитам какво мислите за резултатите от имунологични изследвания.

Фактор V Лайден - мутация R506Q (нормален генотип),

Фактор II (Протромбин) -мутация G/A 20210 (нормален генотип),

Инхибитор на Плазминогенния аквиватор - PAI 4G/5G (нормален генотип 5G/5G)

MTHF - мутация C677T (нормален генотип С/С)

TSH   1.78 mIU/L,  при реф. граници 0.34-5.60

Анти TRO  0.30 IU/mL,  при реф. граници 0.25- 9.00

Анти TG  0.00 IU/mL, флаг (L),  при реф. граници 0.40 - 4.00

АNA / Анти-нуклеарни антитела/  0.22 Index <1.0отр.; 1-1.2 сива зона ;>1.2 положителен

ACL lgM /антикардиолипинови антитела lgM /   4.23 U/mL      <5 - отрицателен ; 5- 7.2 сива зона >7.2 полож.

ACL lgG /антикардиолипинови антитела lgG/   1.04 U/mL  <10- отрицателен ;> 10 - положителен

Ab2GP lgM /антибета 2 гликопрот. антитела lgM/    0.61 U/mL   <10 - отрицателен; >10 положителен

Ab2GP lgG / антибета 2 гликопрот. антитела lgG/    0.22  U/mL  <10 отрицателен;>10 положителен

Мъжки фактор (спемограма) -  teratozoospermia

Изпращам ги да мога да чуя мнения защото се мина 1 месец от както направихме изследванията и все още чакаме Днк анализ а искаме да отидем с всички резултати... Според вас има ли нещо притеснително имам 1 мисед и 2 биохимични бременности.

Общи условия

Активация на акаунт