Отговори
# 300
Здравейте!! Препоръчайте школа по немски език, А1.
За съжаление към момента успях да открия, че само Институт Александър имат курс, който започва през март (и то края). Всяко предложение е добре дошло Simple Smile

# 301
Leda, моля те, изчисти си личните съобщения, за да ти отговоря.
Момичета, извинете ме за спама.

# 302
здравейте,

Аз ходя в ЕС България на немски и съм доволна.  Сега започнахме ниво А2.Преподавателката е много усмихната, обяснява добре. Освен това предлагат кафе и чай.

# 303
Здравейте, има ли желаещи за френски език по програмата "Аз мога повече", ниво В1 или А2?
Аз получих ваучери за френски език, но всички курсове вече са започнали. А за нови курсове няма още достатъчно събрани кандидати.
Ако има желаещи може да се организираме и да направим една група в някоя от школите, които работят с ваучери.
Аз също съм одобрена и съм с френски. Взех си уведомлението, писах на всички школи от списъка. Засега се оказва, че имам голям проблем, тъй като не искам да започна от А1, а направо от А2. Всички (поне тези, които са ми отговорили) твърдят, че ваучерът покрива 3 нива, а всички предлагат курсове за А1, А2 и В1. А не мен реално ми трябват А2, В1 и В2...
aril, ако намериш желаещи за група, направо ме брой и мен. Ти всъщност успя ли да попаднеш на школа, която предлага изобщо В2? Аз изобщо не можах да открия такава школа, поне засега.
@Krisskka, изчистих си всички лични съобщения Simple Smile Извинявай, че така се получи, но имах само 10тина съобщения и не предполагах, че може да се е запълнила, съответно не погледнах изобщо този индикатор на входящата кутия...

# 304
Здравейте!! Препоръчайте школа по немски език, А1.
За съжаление към момента успях да открия, че само Институт Александър имат курс, който започва през март (и то края). Всяко предложение е добре дошло Simple Smile

Здравейте!
Не ви съветвам да ходите в Александър. Уча там английски по програмата и никак не съм доволна. Лоша организация,подправяне на присъствени форми, изискване да се върне или да се плати учебника , който влиза в цената на ваучера и за капак - собственикът издава заповед на преподавателката ни да минем само 2 нива, при положение,че ваучера покрива 3. Предполагам,че и по другите езици положението е същото. Жалко,че мен нямаше кой да ме предупреди - кракът ми нямаше да стъпи в тази измислена школа!Перачница на пари!

# 305

[/quote]

Здравейте!
Не ви съветвам да ходите в Александър.
[/quote]

Ами благодаря много, но вече се записах..... Ще видим, не звучи никак добре, но ако са така нещата задължително ще се оплача в БТ. Вие пробвахте ли да се оплачете??? Тоест минавате само А1 и А2, хммммм...... ужасно некоректно. За учебника ме предупредиха като се записвах. Ок, а присъствието го водят, че сте карали повече часове, така ли??? Ами, ако трябва ще се разправяме!!!!!  #Cussing out а иначе се спрях на тях, тъй като на останалите места ми искаха доплащане  #Cussing out, което също е недопустимо и то говорим за общо 210лв, които аз не само, че не мога, но и не искам да давам.

# 306
Да споделя докъде стигнах в търсенето на нива А2, В1 и В2 за френски език - до толкова високи нива предлагат курсове само езикова школа Айли. Останалите предлагат само нива А1, А2 и В1, но все пак има вариант да се запиша от А1 и да си карам до В1, нищо че ще имам малко преговор - ще ми е полезен 100%... Айли казаха, че ще сформират напреднала група, която да започва от А2, но само ако съберат хора, а засега сме само 2ма, търсят се още 10-12 (мдаа, групите са им големички явно...)

Сега, обаче, нов проблем - всички школи без Александър предлагат курсове само през уикенда (поне единия от дните е събота или неделя), а на мен хич не ми се учи събота и неделя... А за Александър много лоши мнения прочетох и съм раздвоена. Някой случайно да е учил там френски, за да сподели?

Благодаря предварително за отговорите!

# 307
  • В страната на бурите
Само да вмъкна, че мъжът ми ходи в Александър на английски от няколко седмици и е много доволен (засега). Учителката им е на ниво с много опит, досега не са пропускали занимание, дадоха им преснимани учебници и тетрадка без да искат да се връщат, не ги карат да се подписват в повече. Единственият проблем беше, че курсът закъсня, защото чакаха да се събере група и сега групата е голяма. Иначе твърди, че му е забавно и приятно да учи. Те обаче още са в началото, има време да се види как ще продължат нещата. 

# 308
Само да вмъкна, че мъжът ми ходи в Александър на английски от няколко седмици и е много доволен (засега). Учителката им е на ниво с много опит, досега не са пропускали занимание, дадоха им преснимани учебници и тетрадка без да искат да се връщат, не ги карат да се подписват в повече. Единственият проблем беше, че курсът закъсня, защото чакаха да се събере група и сега групата е голяма. Иначе твърди, че му е забавно и приятно да учи. Те обаче още са в началото, има време да се види как ще продължат нещата. 
Благодаря!!! Явно Kordelya е от конкурентите на Александър, тъй като всички мнения, които е публикувала до сега се оказва, че са само на тази тема и против тях. В никоя друга тема не виждам мнения от Kordelya и затова се надявам, че няма проблем с школата. Жалко за подлото отношение и за опита за измама. Явно не всеки е добронамерен и ползва форума за лична облага.

# 309

дадоха им преснимани учебници и тетрадка без да искат да се връщат, не ги карат да се подписват в повече.
оригинални, цветни учебници трябва да им дадат
то остава и ксерокопия да връщат  ooooh!

имаше и други недоволни от александър из другите теми
и за испански и за английски
то и без това няма места по школите,
та няма нужда от такива смешни опити за измама

# 310
Дайте някакви координати на Александър, моля ... Намерих поне няколко езикови центъра Александър в нета и съм объркана - може би има няколко езикови школи Александър и затова мненията са разностранни...

Wonder woman, къде ходи мъжът ти? Дай адрес и координати?

Kordelya, ти от кои Александър се оплакваш? Дай адрес и координати?

Благодаря предварително!

# 311
  • В страната на бурите

Благодаря предварително!

Мисля, че школата е една - мъжът ми ходи в тази с офис на Раковски (близо до Френската гимназия) и май собственикът е този Андонов. Обучението им се провежда или там или в едно училище наблизо. Моя позната също се беше записала там при друг преподавател, но се отказа, защото твърди, че започнали страшно бързо да минават материала (тя е A1). Тя самата е по-възрастна жена и казва, че останалите (по-младички) в групата си знаели основите, било им скучно и преподавателят искал по-бързо да минат началния материал, а тя почва от азбуката, за първи път учи чужд език и й било много трудно. Та мнения различни. (На нея обаче й бяха дали оригинален учебник без да искат да го връща нито да доплаща нещо  Peace).
Както споменах групата на мъжа ми е имала 4-5 пъти часове и още е рано да се каже дали ще продължи да е доволен. 

По отношение на учебниците, аз съм учила в друга школа, също с преснимани учебници и мисля, че това дали са оригинални или преснимани е последният проблем, ако наистина искаш да научиш езика. Аз лично съм доволна от моята школа и обучението, но мога да го кажа сега след като вече имам сертификат - тоест минала съм целия курс 9 месеца.  При това и сред съкурсистите ми имаше такива, които твърдяха, че се бърза и не смогват. Та относително е. Мисля, че най-важно е отношение и уменията на преподавателя!

# 312
Благодаря!!! Явно Kordelya е от конкурентите на Александър, тъй като всички мнения, които е публикувала до сега се оказва, че са само на тази тема и против тях. В никоя друга тема не виждам мнения от Kordelya и затова се надявам, че няма проблем с школата. Жалко за подлото отношение и за опита за измама. Явно не всеки е добронамерен и ползва форума за лична облага.
Мисля,че форума е затова да си каже всеки свободно мнението,другото се нарича цензура. Не съм никаква конкуренция на Александър,нямам никакви лични облаги от тези постове. Обикновен човек съм и споделям това,което се случва при нас и не виждам в това нищо подло.Просто ме е яд да те правят на маймуна!Разбира се, всеки има право да мисли каквото си иска. Направих опит за оплакване в Бюрото по труда-никаква реакция.
Явно трябва да отида в Агенцията.

# 313
Дайте някакви координати на Александър, моля ... Намерих поне няколко езикови центъра Александър в нета и съм объркана - може би има няколко езикови школи Александър и затова мненията са разностранни...

Kordelya, ти от кои Александър се оплакваш? Дай адрес и координати?

Благодаря предварително!
Учим понеделник и сряда в Александър на Раковски 193 - ъгловата сграда с бул. Левски. Действително в списъка се подвизават няколко фирми с името Александър, не знам защо е така.

# 314
Аз реших, че ще запиша от А1, защото ако чакам да се събере група за А2 по френски, ще изгубя и малкото, което знам. А и въпреки, че имам А1 завършено, не се чувствам много знаеща.

Намерих школа - в Младост, курсовете са през седмицата и са вечерни и започват още тази седмица. Групата е големичка, но аз в началото нали ще пропускам, може някой да се откаже. Нямат повече места, едвам ги навих и мен да ме включат... Общо взето заложих на удобството и бързината в започването на курса... Ще пиша дали съм доволна.

Успех, момичета! Дано намерите удобни и за вас варианти и да проговорите още един език тази година. Езикът е богатство Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт