Отговори
# 330
Някой дали знае скоро започващ курс по Немски, вечерен или съботно-неделен?

# 331
В ЕС България от 12.4. (не съм сигурна точно за датата) - ниво В1. Провери на сайта им.
Аз се записах в тази школа  по "Аз мога повече" на по-ниско ниво. Много съм доволна до момента.  Simple Smile

Да допълня само, че има доплащане за трите нива. Аз лично предпочетох да си доплатя за качествено обучение, а не 6 месеца да ми губят времето. Всеки си преценява обаче.

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 15:35 от faviola

# 332
  • София, България
е, Фавиола, това че си си доплатила, не значи, че обучението ще е качествено. И пак ще кажа, че езика не се учи от учителя, а от ученика - ако имаш желание, колкото и да е смотан преподавателя, самия факт, че киснеш там  толкова време и се занимаваш самостоятелно ще ти помогне

# 333
радос,

Школата ми бе препоръчана от приятел. Това е причината да се запиша, като очакванията ми се изпълниха при старта на моя курс.
Надявам се да не ти се случва никога да попаднеш на курс, в които ти се губи времето или от некадърен преподавател или от курсисти в групата, които определено не са за това ниво, но са записани и трябва всички да напредваме с малки стъпки, за да могат да вържат едно вярно изречение при упражненията - все пак са си платили хората и имат право, но останалите.... ooooh!
Приятна вечер!

# 334

В Кабината трябва да започнат след около 2-3 седмици. Аз съм също с немски и съм изключително доволна. След 2-3 седмици завършвам курса, и съм доволна от наученото  Simple Smile

# 335
започвам утре- 23.03 в Александър. Ако имаш нужда от инфо- питай

# 336
  • Шумен
бихте ли споделили за испански в Кабината - дали сте доволни и как е обучението  Praynig

# 337
  • София

В Кабината трябва да започнат след около 2-3 седмици. Аз съм също с немски и съм изключително доволна. След 2-3 седмици завършвам курса, и съм доволна от наученото  Simple Smile

Предстоящи дати в Кабината: 09.04.2012г. - приемане на уведомления до 30.03.2012г.
07.05.2012г. - приемане на уведомления до 27.04.2012г.
За сега 07.05.2012г. е последната дата за започване на обученията по схема „Аз мога повече„, защото крайният срок на провеждане на обученията е до 31.10.2012 .

# 338
  • морето, сините вълни...
Можете ли да ми кажете, препоръчате школа за испански във Варна?
Имам право вече на ваучер, но ми се иска да е "на живо" а не в Кабината примерно

# 339
  • София
Аз съм доволна от Кабината , испанския. Особено ако не пропускаш уроци, може да се смогне. Аз закъсах накрая - но то не бе море, не бе друго...
Едната преподавателка - Албена, е невероятна. За съжаление, не преподава само тя.

# 340
И аз сред доволните от Кабината  Heart Eyes- френски ! Бих искала по-големи текстове и повече време за говорене във виртуалната стая , но си давам сметка , че не е възможно , поради броя на участващите , личното време на преподавателите и учащите –все пак , повечето сме работещи хора - , и още доста фактори .

# 341
  • Варна
Днес получих заветното обаждане от БТ - Варна , че съм одобрена за курс по немски и в 5 дневен срок трябва да отида в стая 211 да си получа уведомлението. Сега започвам отново търсене на ДО, че го бях преустановила. За протокола, подадох документи преди една година, номера ми е 21**.  Някой ако е попаднал на читав доставчик да сподели, моля!

За отзиви за немския в Кабината също ще съм благодарна!   bouquet

# 342
Здравейте,

Какво ви е мнението за курс по немски в "Интелект" начално ниво?
Аз не съм по програмата "Аз мога", но ми се налага да започна такъв курс и се колебая къде да се запиша.

# 343
  • София
Аз съм доволна от ЕС България-всичко е на ниво.Изкарах при тях 2 нива.Имат 2 офиса-на Дондуков и на бул-Витоша.

# 344
  • София
има ли нова програма тази есен? Дайте линк моля
Какви са сроковете?

Общи условия

Активация на акаунт