ПЪРВИ клас - епизод 20

• 29 342
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Да, мина му за 1 ден след рецидива със стомашните проблеми / чук-чук на дърво/.
Както и очаквахме тук всичките му лели в темата.  Mr. Green
Радвам се!  Hug
Анси, странни изисквания. Дано всичко е наред!

# 91
  • с/у ОколоМръсТното
Как ви завиждам за ски-ваканциите...
Те от самото училище ли се организират или са ваша идея?
Колкото до рез. дрехи и чорапи: ако детето е добро оборудвано (качествен ски екип + ски чорапи), няма да се намокри. може леко да се сгорещи/запоти евентуално.
Иначе термос с чай + сандвич и малко шоколад и ще изкара незабравим ски-ден.
Амбрър, много неприятно, дано да е малъкият Дявол  Praynig Пиши какво са казали докторите...

Вивчо, ако гърдите на Ивчо са чисти и кашлицата е само от трахеята, смело го пускай на чист въздух и ски. Няма по-добро лечение за такъв вид покашляне...

елси, ти с малчо ли ще ходиш на ски?

# 92
При нас е организирано от училището и е безплатно. Не е за вярване  Simple Smile

# 93
  • София
Шани, сухо прокашляне е, някак от гърлото, не е чак откъм дробовете. Сякаш.......  newsm78
Да го пращам, казваш.....  Grinning

От нашето училище не организират ски-училище. Ще пращаме Иво с едно от момчетата от класа-лична инициатива на майките.  Simple Smile Класната каза, че няма да изпуснат кой знае какво от материала. Трудното започвало от 5-ти клас, сега лесно щели да наваксат (за Иво, честно казано, не се съмнявам  Simple Smile ). Каза, че стига да имаме желание и възможност-за децата било чудесно да отидат на ски, така че-да действаме. И аз действам.  Simple Smile

# 94
При нас е организирано от училището и е безплатно. Не е за вярване  Simple Smile

Благородно завиждам Mr. Green
Матей най-често си мокреше чорапите при преобуването на ски обувките с ботушките. Просто децата не винаги гледат къде стъпват и в един момент се оказват с мокри чорапи. Иначе миналата година поне не се е преобличал. Няма как да разбера бил ли е потен, не е ли бил.
А пък и този сандвич в джоба ще заприлича на нищо, като се има предвид колко са големи джобовете на ски облеклото. Те не са предназначени за съхраняване на храна ooooh!
Уф, не го мисли. Децата за тия неща не им пука. Майките сме тези дето придаваме важност на подробностите Wink

# 95
  • Русе
Малеее, много пишете.
Амбър, стискам палци да не е сериозна травмата  Praynig
Завиждам  ( малко) на всички скиорчета. Тук такива екстри няма  Confused
Деси, леко да минава варицелата  Praynig
Свраче, стиснати палци и от мен  Praynig Не знам кога ще е нашето състезание. Ще питам днес.
Кимба, аз вече мисля за нова къща ти още с тази не си свършила. Хайде, от кога чакам снимки  Hug
Мернах и едно кашлящо наборче ама загубих на кого е. Да се оправя бързо  Praynig На Виви било.

ГСМ няма. Обещах му да му купя ама друг път  Mr. Green. Комуникацията с госпожата е на ниво. Оплаквания нямам.

# 96
anssi наистина не е за вярване.

При нас нищо не организират, камо ли безплатно.
Не че тя ще тръгне някъде без мен, пък и аз едва ли ще събера смелост да я пусна. Като знам колко ще се оправи сама, за никъде не е.
Та тя не може да се облече без чужда помощ, или поне така го представя пред нас, щом мама винаги е на разположение.
Вечер пак аз я събличам, слагаме пижамата, заспива задължително с мен.
Ако не я накарам да си измие зъбите, изобщо няма да се сети, може и цяла седмица така да изкара.
Та с тази нейна несамостоятелност, не смятам ,че е готова да тръгне сама.

Мисля си, да поговоря с нея, да започне малко от малко да прави някой неща без чужда помощ, поне това за което съм сигурна ,че може да прави сама- а те не са никак малко.
Ще има сериозни разговори в скоро време.
Да видим дали ще има кой да ме чуе.

# 97
Здравейте!
Помагам за домашните в момента - момичето е втора смяна и сега упражнявам тих контрол, без да се меся твърде много.
Ваканцията уж беше нежелана, но накрая, щом си тръгнахме от майка ми и ученичката се разплака. До училище трая цялата драма, после радост с децата, едната й съученичка дори успяла да я ухапе по лицето Confused

# 98
Ели, и още някой друг, не съм Деси, gal4e съм, май ви обърках с новия си ник Laughing Не съобразих, че в тази тема ще ме объркате с Деси. Обаче с тези трима младежи постоянно имаме уравнение с неизвестно и така реших да си сменя ника. Преди бях Darkviolet и май по-добре да си го сменя пак, за да не ви бъркам ooooh!

# 99
Здравейте момичета.
Амбер, много ми стана мъчно за Светльо. Дано не е нещо сериозно и скоро пак да е на терена.  Hug  Praynig
Вики снощи много ме зарадва. За първи път прави страхотни цигански колела. Личи си когато треньора е там.
Кимболина хайде да свършва вече твоята подредба и да се радваш науютно жилище.
Свраче успех на детенце днес.
Браво и на представилото се много добре Старзагорче на състезанието. Мама ако има желание лятото може да се запознаем. А не е изключено и да се познаваме.
Бързо оздравяване на болните.
Лек ден на всички.  Hug

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 21:21 от Хексилина

# 100
Хексилина страхотна скиорка си имаш  Peace
Браво на нея и за отличното представяне в училище, и за циганските колела Laughing

Лято , завиждам ти за "тихия контрол".
При нас има постоянен контрол, но изобщо не е тих Wink

# 101

Благородно завиждам Mr. Green

И аз  Hug
В нашето училище нищо не се случва... Crossing Arms Ако не се организираме родителите, нищо няма да стане. Ние с един татко миналата година едвам направихме организация за занималнята за НАШИТЕ ДЕЦА, пък камоли да разчитам на други родители за организация на забавления  Tired

# 102
Ели, и още някой друг, не съм Деси, gal4e съм, май ви обърках с новия си ник Laughing Не съобразих, че в тази тема ще ме объркате с Деси. Обаче с тези трима младежи постоянно имаме уравнение с неизвестно и така реших да си сменя ника. Преди бях Darkviolet и май по-добре да си го сменя пак, за да не ви бъркам ooooh!
Аз съм от сбъркалите,ама щото блея баирите и не ти погледнах броя и имената на децата. BlushМежду нас казано ти завиждах за ника,да вземеш да си го върнеш ли? Laughing
Хриси,браво на Вики! Hug

# 103
Много пишете, наборки  Mr. Green

Хексилина, чудесна скиорка си имаш. Браво и за напредъка  във всички останали занимания.

Амбър, много неприятно  Sad. Пиши после какво са казали лекарите.

И аз като Ели завиждам на всички, които имат възможност да водят децата на ски. 
Волен все още боледува  Sad Сигурно до края на седмицата ще си остане вкъщи.

rozali79 поздравления за успешното представяне на детето.

# 104
  • Sofia
Шани, ски-училището е безплатно по проект "Да се научим да караме ски". Продължителност 4 дни, от 9.00 до 16.30 часа. Проектът включва безплатно обучение, транспорт, екипировка, карта за лифт, обяд /сандвич/. Съвместно с Училище за ски и сноуборд или нещо такова беше, ще ги науча другата седмица, коя е точно школата.

Има няколко училища включени в програмата и за щастие нашето е сред тях. Ще ходят вички записани. Другите ще ги занимават в училище. Кимболина, ти защо не го записа Миташки?

anssi, моля те, сподели после как е минало.

п.с. аз още се чудя дали да правим мартенска планинска ваканция, а също и не мога да реша къде. По празниците ни домързя, мързелуваше ни се. Добре, че има такива инициативи, че иначе детето ми нямаше да знае как изглеждат ските Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт