ПЪРВИ клас - епизод 20

• 29 339
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
 Милият Светльо. Дано да се оправи бързо и да тренира пак.

За варицелата моя син го мазах с ментолова пудра- в аптеката я пирготвят. Целия го опрашвах. Приличаше на снежен човек. Но пък изобщо не го сърбяха пъпките.

# 76
  • София
Здравейте мами.Искам да попитам с коя програма отваряте файловете на страницата на СБНУ за резултатите от състезанието по математика защото нещо не успяваам.

# 77
elsi, сестра ми ми препоръча рустоксидендрон 9, не знам дали е вярно, че ми го диктува по телефона. Не се наложи да го ползвам за малкия, за Матей ще видим.
Сестра ми е някаква ходеща медицинска енциклопедия, нейните са големи кекли ooooh!

# 78
Amber, горкото детенце...  spoko

За ГМС - моя го има от декември месец и до сега да ми е звънял 3 пъти и то защото аз искам да говоря с него, при някакви екстремни случаи. Но така или иначе има проблем когато е в у-ще и много трудно се разбираме. Или аз не го чувам или той мен. Проблема определено не е в апаратите ни. Може в самото у-ще да има нарочно заглъхване на вълните. Като цяло, поне най-важното успяваме да се разберем и толкова ни стига. За останалото - като се видим.

Аз да споделя за комуникацията при нас с г-жата. Значи тя е от тези, които ни изпращат файлчета със занимавки за децата. Все пак им води и ИТ. Но, ако я попитам нещо което ме интересува или не ми отговаря или ако ми отговори ми се ще да не го е правила или пък да не я бях питала. А за неща, които трябва предварително да ни уведоми, все до последно не е ясно. Имам чувството, че сякаш последна разбирам за всичко и все изтървавам срокове. Като поприказвах обаче с друга майка и разбрах, че положението и с нея е същото. Така че това че г-жата може да има интернет и да праща неща по него не е гаранция за добра комуникация.  Rolling Eyes

# 79
Еее, Амбър, съжалявам за случилото се и се надявам да няма нищо сериозно  Praynig

# 80
  • София
Amber, късмет и дано да няма по-сериозна травма.  Praynig Heart Eyes

Hug

Нашите пък другата седмица няма да учат / по точно ще има сборна група от всичките 4 паралкелки в една стая  Shocked/, защото другата част ще са на ски  newsm78
малко не го разбирам ама айдее, ще си почине детето една седмица пак  Grinning

# 81
Amber, дано бързо се оправи младежът!  Hug
Нашите са на ски от днес до петък, аз съм леко до средно притеснена и нямам търпение да се прибера довечера и да разбера как е било. Пък Самко, понеже е висок, бил разпределен в друга група, не с класа. Няколко деца също така. И раници не трябвало да носят, сандвич в джоба и толкова. Надявам се да му хареса.

# 82
Ансси, как така само сандвич в джоба? Винаги съм пращала децата си с резервни ръкавици и чорапи, нещо за пиене и сандвич.
Много жалко, че при нас не организират ски-училище в учебно време. Имаше оферта само за зимната ваканция 26-30 декември, обаче не го пуснах, защото нямаше да му останат дни да си поспи и почине и за съботно-неделни занимяния - това пък в комплект с ходенето на училище идва много тежко. Пробвала съм го с големият син, не остава време нито за почивка, нито за учене.

Пожелавам бързо възстановяване на Светльо   bouquet
Кимболина, успех с кухнята   bouquet

# 83
Vyara D , нашата класна обикновено пише навреме важните съобщения на листа, на който написва домашните на децата.  Peace

# 84
Amber,дано няма нещо сериозно и Светльо се възстанови бързо и напълно! PraynigАма защо треньорите са го оставили след инцидента да скача на батут? Confused
Деси,аз на 26години изкарах варицела-Петьо ме зарази.Знам,че ни изписаха едно мазило,което много помогна,но не помня името. Thinking
Сутринта водих Петьо пеша на училище,голяма мрънкане беше. ooooh!Това дете хич не обича промените-свикнал е баща му да го води по едно и също време.Днес влязох в стаята защото му занесох доста консумативи и за сетен път се убедих колко е разхвърлян моя син. ooooh!Да видим в петък дали всичко ще е налично или пак ще си загуби нещата.Вчера му купихме нова топка и днес я занесе в училище-досега ритаха с топки на другите деца.
Приятен ден! Peace

# 85
  • София
Амбър, много ми стана мъчно. Дано да е малкият Дявол.  Praynig Аз разчитам на това, че е гъвкав и лекичък и дано да се размине без последствия. Ако беше по-тежичък и тромавичък, вероятността от по-сериозна травма щеше да е по-голяма. Ще стискаме палци.
Свраче, успех на математичето днес.  Hug
Вяра, много неприятно това с Госпожата.
Кимболина, голяма скица си с това вашето ново жилище.  Mr. Green Хайде вече да го приключвате и да се нанасяте, а?  Wink
Виви, дано е здравичък Иво и да си отиде на мечтаното мероприятие.
X3, успех в борбата с баба шарка.  Hug
nati 75, файловете са на ексел. За София още няма р-тати.
chibi, как се оправи сашко след "рецидива"? Мина ли му бързичко?

# 86
  • София
Да се изкажа и аз за варицелата Митко я кара докато бях бременна с Никол и тогава ми казаха много пудраааааааа. Та почти по цял ден го пудрех, даже като го засърби сам си казваше да го напудря. Следствие на което цялата къща беше побеляла и сигурно седмица след като свърши варицелата чистих пудра навсякъде  Mr. Green

чакай да не забравя Свраче, успех на малкият математик  Peace

Ирина, много му се равах в началото и с кеф започнах, ама вече ми идва изнервящо  Sick
Дано до априлската ваканция смогнем  Praynig

# 87
  • София
Дано до априлската ваканция смогнем  Praynig
fingerscrossed

# 88
Аз бях сложила резервни дрехи, вода, храна...Пък сега съм с раницата в офиса, не трябвало. Странни правила, като стане вир вода, така ли ще седи. Ако нещо не е както трябва днес, утре няма да иде и така. Чакам отзивите.
Свраче, успех на състезанието!

# 89
Иринче,  Heart Eyes
Да, мина му за 1 ден след рецидива със стомашните проблеми / чук-чук на дърво/.

Общи условия

Активация на акаунт