ПЪРВИ клас - епизод 20

• 30 326
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
Ирина, много ме е срам, ама може ли линк за теста "Аз и числата", за самия тест. Рових, рових - цъ.....  Embarassed

# 256
  • София
Вчера докато писахме по БЕЛ 4 пъти късахме листа, защото не иска да пише на нов ред и не слага точки.
Четвъртото късане беше, защото имаше много нови редове.
Днес в клас имало много точки и главни букви:
Мръзнат. Голите клони. На дърветата.

По пътя за вкъщи ме пита: "Мамо ти защо толкова държиш да се науча да чета?"
Аз: "А ти какво искаш, като отидеш в магазина да не знаеш какво купуваш боб или нишесте?"
М: "В боба има нишесте. Мога да ти кажа целия му химичен състав. Или божествен състав, ако така ти харесва повече."

# 257
Валя* Joy Мен също синът ми ме изумява понякога с разни подобни проникновения.

# 258
  • София
Ей сега пиша в продавалника и той ми наднича през рамото и чете темата на писмото, която е:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: мечета на Памперс

Започва ре, ре, хм... и започва да пее ре,ре,ре,ре,ре,ре,ре,ре,ре,ре, ре, ре, ре, ре мечът на Памперс. Мамо, каква е тази глупост. Пак ли Памперс-мен ще се бори с ако-мен.

# 259
  • Русе
  Валя  Laughing, голямо просветление има детето. Я по подробно за божествения състав, че ми се губят накои елементи от божествения замисъл за боба, а децата са близо до него.  Laughing

# 260
  • София
Марио е решил, че ще става готвач. Явно затова се е позадълбочил в "тези неща".
Аз лично предпочитам да е малко по-земно.

# 261
  • София
Ирина, много ме е срам, ама може ли линк за теста "Аз и числата", за самия тест. Рових, рових - цъ.....  Embarassed
Дани,  Hug
Ами нямам го. Не го откривам. Май още не проведено навсякъде и затова го няма. Ето, виж, при детето на Ели днес е било.

# 262
  • у дома
Ирина, много ме е срам, ама може ли линк за теста "Аз и числата", за самия тест. Рових, рових - цъ.....  Embarassed
Дани,  Hug
Ами нямам го. Не го откривам. Май още не проведено навсякъде и затова го няма. Ето, виж, при детето на Ели днес е било.
След като се проведе в цялата страна,ще го качат в блога на начално образование.

# 263
  • София
Дани,  Hug
След като се проведе в цялата страна,ще го качат в блога на начално образование.
Да, и аз така четох.  Peace

# 264
ХЕЙ ,изпуснах ви !Имах малко повечко работа ,а вие и нова тема ,че и 18 страници ...

Честито на празнуващите днес ,но кажете ми -какъв имен ден е днес ?

При нас нищо ново ,взехме днес малко Ц ,по математика сме на изваждане на едноцифрено от двуцифрено без преминаване
пишем по БЕЛ с такъв натиск ,май Петя беше писала ,че страници напред и назад  можеш да прочетеш какъв е текста .Продължава грипа да вилнее в училище ,има болни деца .

# 265
  • София
Иво също много натискаше при писане-преди да започне училище. Логопедката му дори откри в това някаква трагедия и предсказа много мрачно бъдеще за нещастното ми натискащо при писане дете. За началото на учебната година му купих моливи на Фабер Кастел 2В. По-меки са и с тях-от самото начало, нямаше и помен от натискане.
Пробвала ли си с по-меки моливи?

# 266
  • София
Иво също много натискаше при писане-преди да започне училище. Логопедката му дори откри в това някаква трагедия и предсказа много мрачно бъдеще за нещастното ми натискащо при писане дете.
И аз натисках зверски на тяхната възраст. Е, по едно време престанах.  Mr. Green Много здраве на логопедката ви.  smile3533

# 267
  • софия
Иво също много натискаше при писане-преди да започне училище. Логопедката му дори откри в това някаква трагедия и предсказа много мрачно бъдеще за нещастното ми натискащо при писане дете.
И аз натисках зверски на тяхната възраст. Е, по едно време престанах.  Mr. Green Много здраве на логопедката ви.  smile3533
И от мен за логопедката!!! Ако беше видяла Габи какви  дупки пробива #Crazy

# 268
  • София
Момичета, вземам или взимам?  newsm78
Винаги съм мислела, че е с И. В буквара е с Е. В нет-а дава и двете.  newsm78

# 269
  • София
 Joy  Joy
Колкото повече децата напредват с материала, толкова повече пропуски в грамотността ще си откривам.

Не е ли взЕмам ?
"ВзЕх детето от училище".
"Отивам да взЕма детето от училище".
Сигурно има някакво по-научно обяснение, което да опровергава простите ми житейски примери.....  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт