Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 894
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
благодаря, Qween Bee Hug Hug Hug

# 421
 lafarfalla, ще започнеш да отвръщаш на невинните усмивки. Ще дочакаш и твоята мечта да се усмихва. 
Това детенце е било посланик на нещо добро.  Hug

# 422
  • Варна
neuteshima, много съжалявам за загубата на твоето момченце ... Cry  Много е прясна раната в душата ти.. Не че после става по-леко, но някак си свикваш с това, мъката да е твой постоянен спътник. Мамите тук много добре те разбираме, че не искаш ДРУГО дете, а искаш точно НЕГО.. Прегръщам те и плача с теб.. Пиши тук и споделяй чувствата си, не се плаши от тях.. И вярвай, че щастието е възможно и за теб.. Hug Hug Hug

lafarfallaHug Hug Hug И аз като Рони мисля, че това детенце не ти се е усмихнало случайно.. Сега страдаш много и мъката сигурно е превзела цялото ти същество, но това малко невинно момченце е дошло и ти се е усмихнало, за да ти напомни, че има надежда.. Че някой ден ще преоткриеш частица от загубеното си детенце в бъдещата си рожба.. Прегръщам те.. Hug Hug Hug

# 423
Мъчно ми е, защото животът е несправедлив!
Защото хора, които не заслужават да имат деца, пращат ги по улиците да просят или ги пребиват ежедневно не разбират какво съкровище притежават, а жени които са чакали рожбите си с нетърпение не са ги дочакали или са им били отнети по най - жестокият начин ...
Не е честно!  Cry

# 424
Куинче, права си, непонятно е. Аз мислих над същото онзи ден. Гледах документален филм за една особена традиция в Мавритания. Малките момиченца се подлагат на угояване, за да могат да бъдат харесвани за жени. Цената за това обаче е насилствено тъпчене като се стига до причиняване на физическа болка, за да им се отвлича вниманието от храненето. Много гадни кадри видях. И тези родители смятат, че така трябва! Дори не можах да изгледам филма - такива сцени имаше. Не съм си и помисляла, че човек може да тормози така друго човешко същество чрез храна. А конкретен повод ли провокира твоите мисли?

# 425
  • Варна
Куини, и аз често мисля за това...  Sad Не съм религиозна и не вярвам в "божии изпитания" ( извинявам се ако засягам някой).. Просто животът е несправедлив.. И тези мисли винаги ме натъжават..

Светле, ужасяващо ми се струва това, което си гледала.. Sick За пореден път се убеждавам, че човекът може да е най-жестокото същество.. дори и някой път да го прави с добри намерения..

# 426
  • Талант на 2012,2013 г.
Момичета, когато изгубихме нашето дете аз бях много жестока. Никога няма да си простя онези мисли, които минаваха тогава през главата ми. Спрямо едно друго дете. Това дете сега вече е мъж. Нашето отдавна го няма. Но на мен ще ми тежи до гроб онази мисъл, която се прокрадваше в главата ми тогава. Човек понякога греши дори и в мислите си... Без да иска. От безсилие, от мъка, от това, че не знае по кой път да тръгне в даден момент. А после осъзнава, че всъщност не е бил прав. И добре все пак, че са били само мисли...

Ето за това ми е мъчно. Че понякога не можем да контролираме мислите и чувствата си... ooooh!

Светле, а това къде си го гледала? Би ли споделила?

# 427
Добър ден . Случайно попаднах на тази тема и си поревах. Съжалявам за загубите ви това е най жестокото нищо на света . Мога само да ви кажа - Нека бог да е с вас от тук тататък

# 428
# 429
Светле, а това къде си го гледала? Би ли споделила?

Ето линк:

http://vbox7.com/play:c26734b2

# 430
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря ти. Hug

# 431

Ужас! Тая с пръчките заслужава да ги изяде!  #2gunfire

# 432
  • Талант на 2012,2013 г.
Потресена съм. И ужасена... Колко далече от цивилизацията са тези хора... И всичко за сметка на невинните деца... ooooh!

# 433
Не съм религиозна и не вярвам в "божии изпитания" ( извинявам се ако засягам някой).. Просто животът е несправедлив.. И тези мисли винаги ме натъжават..

Дори и да има Господ на този свят, е глупаво и смешно да бъде обличан в образ и правила (също мое лично мнение). Вярата на човека за мен, не е в паленето на свещи, нито в кръстенето, нито в целуването на икони.
Като мина седмица от загубата на моето момченце, след като нямам гробче където да отида отидох на гроба на баба и дядо които ме отгледоха докато майка работеше и бяха наистина забележителни забележителни хора. След това минах покрай една цъквичка и реших да вляза да запаля една свещ. Жената която ги продаше ми се усмихна и каза: "Искате ли да ви впишем в молитвата, за успешно и безпроблемно износване?" Тъй като корема ми беше, а и все още е като на бременна жена явно се беше заблудила. Казах й че бебето е починало и искам да запаля свещ за упокой. Изведнъж я обзе объркване и ме попита дали е било кръстено детето. Казах й че не и че е починало след раждането. И тя каза, ааааа, ми то тогава май не можете да му палите свещи. Ако искате запалете за ваше здраве. Честно ви казвам доповръща ми се направо.
Нека просто бъдем добри хора, и да се надяваме че живота ще ни отвърне със същото някой ден.

# 434
Не бива да слушате хората в църквите!
Аз питах за едната година от смъртта на Станимирчо и един ми каза, че трябва да се чете молитва, а друг ми каза, че то не било прието в християнската общност, защото не било кръстено и трябвало само да запалим свещички. Стана ми много обидно наистина.
Но аз вярвам в Бог, а не в хората които го представляват!

Общи условия

Активация на акаунт