Предучилищна - набор 2004, тема 3

• 33 890
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Гого смята доста добре - събира дву- и три-цифрени числа, вкл. с едно наум (когато го прави писмено). Изважда също добре, но само двуцифрени, с трицифрени не съм го пробвала. Скоро ме пита какво идва след милион, милиард, трилион и после... Ох, не можах нищо да му кажа, питах едни майки, завършили СМГ - и те не успяха  Rolling Eyes

Люлин, днес кафепиенето мина добре Simple Smile Обаче не мога да разбера защо е имало хора от снощи в 23 ч. пред училището. Обаче много се смях как си смятат точките по критериите - двама родители работят в раюона с 10 точки, те смятат две по 10 - двайсет  Mr. Green Видях попълнени заявления и с "да", "не" в графите с точките  Grinning

Драконче, ти кога се появи? Искаха ли ти бележката?

# 616
SZA, "да" и "не" казваш,  Joy това малко като "Място на раждане: Втора градска".
Иначе дали и двамата родители носят по 10 точки, не знам, ти знаеш.

lorenca, аз също имах огромни съмнения защо изобщо пращам детето на училище, но откакто сменихме учителката, а по принуда всъщност училището, нещата се наредиха.  Peace

# 617
  • София

Люлин, днес кафепиенето мина добре Simple Smile Обаче не мога да разбера защо е имало хора от снощи в 23 ч. пред училището. Обаче много се смях как си смятат точките по критериите - двама родители работят в раюона с 10 точки, те смятат две по 10 - двайсет  Mr. Green Видях попълнени заявления и с "да", "не" в графите с точките  Grinning

Драконче, ти кога се появи? Искаха ли ти бележката?
Ами, имало ги е, точно защото училището не обяви какво се случва „при равни други условия”... И хората се надяват, че ако са ххх човека с 15 т. примерно поредният номер може би ще има значение. Пък и свикнахме някак си, че това е начина....
Сега, аз се явих към 8 без нещо, мислейки си, че започва записването в 8.00 ч. И ме беше яд, че трябваше да чакам на опашка до 10 и кусур, вместо да кацна следобяд и да не си губя времето... Ама аз все пак разчитам и на предимство „второ дете”...  И да, прибраха ми служебната бележка, която съпругът ми изтича да набави от ДГ и честно казано доста се ядосах, че тези „дребни подробности” не бяха обявени в сайта, не че нямаше да се регистрирам и без тях (щото се оказа, че трЕбвам да представя и снимка на 1-ва стр. от бележника на голямото магаре за доказателство, че малчо се явява брат).. Но пък и доста се посмяхме с приемащата заявленията, която се явява психолог/педагогически съветник...

# 618
Драконче, копието на бележника просто ме уби.
Не си ли знаят децата в канцеларията?
Недей да се смееш, че нали знаем кой се смее най-добре...
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 619
  • София
Драконче, копието на бележника просто ме уби.
Не си ли знаят децата в канцеларията?Недей да се смееш, че нали знаем кой се смее най-добре...
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Абе, дукиментите са си дукименти! Мен ме притесни повече факта, че по думите на педагогическата съветничка гУлемият мамин "всички го познават"! Laughing

# 620
Не, това с бележника наистин аме разби  Laughing
Момичета, аз да напомня за списъка, изобщо не се движим .... Люлин,Шунка и останалите моля ви споделете на ЛС имената на децата си и рожденна дата. Благодаря ви

# 621
Бебо, те тези неща се споделят при желание, всъщност. В бебешки отчетни не съм писала никога, но така ми се струва...
Идеята с рождените дати каква е? Да си честитим РД? Това е чудесно, но ако темата се превърне в наниз от снимки на торти, букети и мечета, дали ще е полезна?
Драконче, много хубаво, че го познават!  Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 17:26 от Люлин

# 622
  • София / Пловдив
....
Идеята с рождените дати каква е? Да си честитим РД? Това е чудесно, но ако темата се превърне в наниз от снимки на торти, букети и мечета, дали ще е полезна?.....

Подкрепям!
Идеята на отчетните теми е съвсем друга, затова са и в отделен подфорум.
Аз лично предпочитам темата за набор 2004, да си остане в този вид.

# 623
ами добре, списъка отпада тогава

# 624
Люлин, ами не знам за критериите, обаче не ми се струва релевантно при максимален брой точки по критерия 10 да умножаваш по две Simple Smile Като живеят и двамата родители на адреса на детето, точките за местоживеене дали трябва да се пишат 2 Х 20 Simple Smile

Драконче, като цяло добре, че има организация и списък, иначе трябваше да се редим в редичка по реда на идване и да не може да мръдне човек Simple Smile Обаче имаше такива изпълнения като "дайте да снимаме списъка, за да имаме доказателства" и се снима с телефона Simple Smile и т.н. Абе, не е това начина, ама както и да е. Днес чух, че пред 104-то било същото, но аз ще ходя по-късно...

Аз също не мисля, че тази тема трябва да се превръща в отчетна. Който иска, е написал данните на детето в подписа си. Според мен полезната информация би била да се направи списък с децата (или никовете на майката) и кое къде учи, като стане ясно.

# 625
момичета аз да се похваля че си избрахме училище. голяма мъка беше, но тези дни ги обходихме с дъщеря ми и разгледах всичко - коридори, стаи, тоалетни...разпитвах и за учителките. да ви кажа много полезна информация може да получите от чистачките и от учителките в предучилищната. та тази година ще се записваме в предучилищната група към училище. отпада варианта детска градина. стаята в която ще сме догодина 1 клас е страхотна - чиста, с нови високи чинове и много успокояващи сини щори. само с учителката не се видяхме, но може днес да мина да се запознаем. дано ни хареса, че много ни я похвалиха.
весели празници от нас   bouquet

# 626
  • София
При нас също искаха копие от бележника на сина ми, което да послужи за доказателство, че имаме вече дете в същото училище (55то СОУ/към Сдружение Шилер).
Даже, сина ми сам отишъл в канцеларията, че му бяха взели бележника предните дни за нанасяне на оценки, и си го занесъл на служителката, че да запишат и сестра му там.
Сам се сетил да го занесе! Grinning
Умник! Mr. Green

Иначе вчера малката донесе от училище лятна оферта за лагер на Кранево от 16-26.06..
Сега и двамата искат заедно да ходят на лагер!
Бати щяла да го вземе при нея, да спят на едно легло. Joy

# 627
  • В светлината на слънцето
Харесва ми идеята със списък на децата по училища (след записването, разбира се). Peace

# 628
Майчета, нали знаете за помощите за първолаци? Аз подавах декларация за детските преди седмица  и ми казаха за тях - миналата година са били по 150лв, не са за изпускане  Peace

# 629
  • България
И какви са изискванията за тях?

Общи условия

Активация на акаунт