Предучилищна - набор 2004, тема 3

• 33 878
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • София
МОМН пак се закани на неразбираемите учебници

Новият министър Сергей Игнатов се зарече да изчете стотици помагала.

Ох, милинкия! То туй от преди около две години... Колко ли е изчел досега?!  Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 22:33 от PurpleDragon

# 661
  • София
Ще купувате ли подаръци на госпожите? Ние събираме пари за общ подарък, но още не знам какъв ще бъде.

# 662
  • България
Като знам колко са неорганизирани нашите майки,подарак едвали ще има,за 8ми март добре че аз подарих.пребирам се в БГ вечерта преди тържеството,сутринта ще събирам информация,а в 10ч е началото!дайте идей за подарък?лек ден

# 663
Добро утро !
При нас започна събирането на пари за подаръци.Решихме по 20 лв.  Най много ме учуди държанието и изказването на една баба ,която каза,че госпожите не заслужават подаръци #Crazy и затова няма да даде.

# 664
Ние последно се разбрахме колажи и по-големи букети /това относно подаръците на госпожите/. Днес имаме представление организирано от общината за всички ДГ в града и мойта маймунка участва с 1 танц. Снощи я обвзе сценична треска и ми вика, какво щяла да прави, ако си забрави стъпките ooooh! ама няма как...
За тържеството си остава на 19.05 в градината
А относно учебниците, мдааа нашия министър трябва да е станал много образован с толкова препрочетени учебника, колко пъти вече ги чете.
Момичета да ви питам аз последно неможах да разбера до 3-ти клас ли става задължително целодневното обучение и обсъждат до 7-ми или все още нищо не е решено и по двата въпроса  Embarassed

# 665
  • България
Питах в темата за 1ви клас-сега не е задължително да се ходи на занималня.

# 666
  • София
Здравейте и от мен. И нашето тържество е на 18 май. Ще бъде в читалище наблизо. За госпожите събрахме по 15 лв, ще им се купят икони. Няколко родители ще купим общи големи букети, други казаха, че искат самостоятелно да си купуват цветя.

# 667
  • Пловдив
Ето и официалната информация от днес за помощите за бъдещите първокласници

http://news.plovdiv24.bg/253649.html

# 668
Тези помощи ще ги пропуснем.
А би трябвало да са за всички деца постъпващи в първи клас, както се дава еднократна помощ при раждане на дете!

# 669
Пфуууу, не ги е срам...

една стотинка не съм взела досега в помощ от държавата.
Само плащам данъци като разпрана.

Да взема да родя още 1-2 деца пък току виж ме огряло, като мангалките...

# 670
  • На небето
Пфуууу, не ги е срам...

една стотинка не съм взела досега в помощ от държавата.
Само плащам данъци като разпрана.

Да взема да родя още 1-2 деца пък току виж ме огряло, като мангалките...

А не.  Те на българки не дават.  Naughty Crossing Arms Моята съседка, мъжа и я остави с 2 деца и тя понеже беше без работа на квартира. Ходила в социялното и освен, че не и дали помощ. Ами и казали: "Да не си ги раждала тея деца". Като, че ли тя е виновна, че мъжа и си хванал любовница и я зарязал на улицата с децата.  ooooh!

# 671
# 672
  • Sofia
Хем пише, че ВСЕКИ първокласник, записан в общинско и държ. училище ще получи 150 лв, хем после не е всеки, ами само някои.  Crazy

# 673
  • На небето

О, чудесно. Дано и другата година има подобна практика.

# 674
Хем пише, че ВСЕКИ първокласник, записан в общинско и държ. училище ще получи 150 лв, хем после не е всеки, ами само някои.  Crazy

"Всеки" първокласник, чиито родители отговарят на определени условия...

Общи условия

Активация на акаунт