Аз имам много малък опит...може би след 13, 14 години брак хората изкукват ... много рядко виждам хармонични семейства с дълъг брачен живот ... дано не съм права

.
?
От друга страна ще побеснея ако съм родила и отглеждам 3 деца на някой, а той ме заключва отвън по чехли в студа, сякаш съм някоя натрапница, която едва понася и на която с това действие иска да каже, че не е зле да се разкара. Сигурна съм, че ако остане сам с децата няма да може да се оправи с тях. Значи и двамата стоят заради децата, но иначе....
На тези пък, които разправят, че ще си вземат веднага багажа и децата и да ги няма...хм...може, но само ако мама и тате са някъде в града, имат място за нея и трите й деца и веднага отворят широко вратата си за тях. Ако разбрах правилно авторката е от друг град и ако трябва да се върне у дома няма да е толкова лесно, губиш работа, среда, училището на децата и....да не изброявам... А за квартира, с три деца....не ми се вижда лесна работа. И не ми разправяйте, че ще го изгони, вероятно жилището е на името на родителите му и ще трябва да си излезе с дрехите на гърба.