Как бихте реагирали в подобна ситуация?

• 14 601
  • 202
  •   1
Отговори
# 60
Такова нещо и през ум не ми е минавало да направя. Постъпката на мъжа ти е доста детинска. Защо не го попита после - като се успокоиха нещата, каква е била целта на "наказанието" ти? За мен е постъпка на незрял човек. Може пък да е вложил странно чувство за хумор.

# 61
Казваш "търпя заради децата"Това ще ре4е,4е не е първата му подобна постъпка-така ли?
Какво стана като ти отклю4и?Как се държа?Каза ли ти нещо?Ти на него?
Може следващият път да си стоиш отвън цяла нощ.Пак ли ще предпазваш кръвното на родителите му за сметка на собственото си достойнство и здраве...

# 62
  • София
Имам някакво усещане, че "съпругът" редовно прави неща от този род, както съм и сигурна, че много добре е знаел, че това мляко не е за ядене, а за закваска, но в това семейство думата има само Той и светът се върти около неговите желания. Ако нещата са зле, бих помолила авторката да се замисли как някой ден, след като децата и отраснат още малко, започнати и те да я заключват, защото си е позволила да им направи зебелжка. Все пак имат светъл пример, нали?

В подобна ситуация ще извикам полиция, ще си събера багажа и приключвам. Никой няма право да ме "наказва" за моя постъпка, освен ако не съм нарушила някой закон.

# 63
При дребен скандал, от нищото...

Или скандалът не е "от нищото", или не е толкова дребен, или крушката си има опашка...

Прочети заглавието и последните 2 въпросителни изречения. Иначе всеки може да сподели каквото мисли...

Ако не ти е ясно и не ти допада, не е нужно да ми отговаряш, безсмислени спорове не ми се водят.

Отговорът на въпроса : "Що за мъж е това?" не ми харесва.

Не спадам към тази група, не обичам също да употребявам обидни епитети, не са ми в речника.

Но пък изглеждаш доста рогатичка... То на всеки може да му кипне.
А децата къде бяха, та не отвориха на мама?   Thinking

# 64
Друг път като отиваш при родителите му заключвате ли и имаш ли навика да се бавиш там, все още си мисля, че може да не  е било цел да стоиш заключена.

# 65
Заради едно мляко те заключва? Rolling Eyes Интересно ми е какви са ви отношенията.
И откъде си сигурна че нарочно те е заключил?

# 66
явно въпросния мъж не знае, че няма право да лиши жената от възможността да влезе в дома си.
Има чисто човешко право да я изрита като мръсно коте при определени обстоятелства барабар с децата и парапатките и.

Гневът не е добър съветник! Родителите са длъжни да спестяват подобни емоции на децата.

Жената е постъпила правилно въпреки унизителната ситуация. Аз също бих постъпила така защото спокойствието и сигурността на детето ми са неприкосновени.

# 67
  • Канада
Ама и ти защо му се развика за едно мляко, да беше отишла да вземеш от техните.
Сега вече светът свърши заради едното мляко...
не че оправдавам съпругът ти, но и ти като знаеш какви са ви отношенията, защо не избягваш конфронтации?

# 68
Що като е заклю4ил не отваря на звънящата си жена/или който и да звъни newsm78 Все си мисля,4е един нормален 4овек няма да си седи кротко докато на вратата се звъни и тропа ooooh!

# 69
Тази ситуация ме накара да загубя ума и дума Shocked.Не знам как бих реагирала.

# 70
  • София
Ако бях аз щях да изхвърля млякото в тоалетната. Случвало ми се е да изхвърлям манджа така ,защото ми е направил някаква забалежка. Втори път не се е случвало. А ако ми заключи врата такъв скандал ще спретна,че и полиция ще викна, че няма да се повтори. Но това си е до човек - на мен не може да ми се случи да ми заключат врата или нещо такова, защото не го позволявам.

# 71
Прочетох първите две страници и не разбрах къде е отишла авторката за 5 минути по чехли и без връхна дреха newsm78.Дали ще отида до мазата или до магазина сега, в студа, се обувам и обличам.По чехли бих отишла до съседка например, но тогава щях просто да се върна там, вместо да студувам.
На мен ми се струва, че потърпевшата е излязла в яда си от къщи, тряскайки вратата, и съответно реакцията е била-заключване Mr. Green.Тоест, може да е-Каквото повикало, такова се обадило.

# 72
Ами значи не четеш!   Naughty Авторката каза, че е отишла до свекърите си, които живеели на долния етаж, за да вземе закваска!  Peace

# 73
Прочетох първите две страници и не разбрах къде е отишла авторката за 5 минути по чехли и без връхна дреха newsm78.Дали ще отида до мазата или до магазина сега, в студа, се обувам и обличам.По чехли бих отишла до съседка например, но тогава щях просто да се върна там, вместо да студувам.
На мен ми се струва, че потърпевшата е излязла в яда си от къщи, тряскайки вратата, и съответно реакцията е била-заключване Mr. Green.Тоест, може да е-Каквото повикало, такова се обадило.

Ако беше прочела по-внимателно, а не само началото и веднага коментар, щеше да разбереш къде е ходила по чехли и защо не е посмяла да се върне там...

# 74
Къде изчезнА авторката?

Общи условия

Активация на акаунт