Децата ми бяха и са изцяло на моя страна. И какво от това? В жилището, в което живеехме (което е на свекър ми) двете деца си имаха самостоятелни стаи, приятелска среда, любими места наблизо и как да ги откъсна от всичко това? Трябваше да отидем тримата в една гарсониера, в друг квартал, без приятели - не бих ги подложила на това. Прецених, че мога да потърпя няколко години, за да не им развалям средата на живот. Но бяха още 15-16 годишни, когато им казах, че стоя само заради тях и когато завършат училище, се махам. Аз съм двоен телец, безкрайно търпелив и просто си дадох срок - да завършат децата училище. Като имам срок, за мене нещата стават много лесни. Изтърпях, даже малко повече - изчаках ги да започнат втори курс студенти, за да не ги травмирам по време на първата година от следването.
Точно както бях запланувала, избягах от мъжа ми и сега живея сама
. Явно този брак не върви, авторката трябва да пита не тук във форума, а трябва да пита душата и сърцето си - колко още може да издържи, заслужава ли си, не знам дали съвети дадени от външни хора, ще могат да и помогнат.
Желая на anedi кураж и да намери верния път
.
.Дано да греша.