Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 109

• 96 196
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета, аз съвсем изпуснах фронта , но надявам се да получа извинителна бележка т.к. си имам основателна причина която по-нататък ще споделя. След като разгледах няколко теми на куп, какво да Ви кажа момичета  - ставате  все по-добри и по-добри. Нямате си на идея с каква радост и задоволство разглеждам снимките и как сърцето ми се изпълва с такива хубави чувства от тези прекрасни творения. За всички вас  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Ще коментирам само тортите от предния ден иначе рискувам да заема цялата страница.
Rumqnka –  и четирите торти са много хубави, на на мен ми допадна най-много Шрек, магарето си го направила едно към едно.
Bozqounova – много елегантна  торта, създава усещане за въздушност и лекота.
Nandelche -  браво, възглавница без нито една гънка, а въженцата в краищата са като истински.
Patriyani – Мини ми е фаворит, такива фигурки  едва ли някога ще мога да направя. Много са сладки и Дора и маймунката.
Risi 67 -  много добър първи опит, имаш ли желание бързо ще напреднеш.
Мина – защо се ядосваш за устните на мацката, тя съвсем си е по модата, най ми хареса тинкърбел, феичката е много сладка.
Betina33 -  много нежност и романтика  извира от твоята торта
Van444eto -  Ванче, не съм се съмнявала в теб и творческия ти гений, да преправяш торти в последния момент, вярно, че фигурките идват малко големи, но пък са много добре направени и съм сигурна че децата ще останат много доволни.
Аз малко поспрях с тортите и затова ще Ви покажа само тези с  които съм пробвала нещо ново за мен като техника. От няколко месеца са, но  просто исках да ги споделя с Вас, т.к. сте ми второто семейство.  Признавам си, че съм копирала без разрешение, но се надявам да няма сърдити. Имат си много кусури, но бяха правени за хубави поводи с много желание от моя страна.

За всички   Hug  Hug  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 121
Здравейте момичета, гледах в Тортена библиотека, но не открих откъде в София може да се купи готова плака с детска картинка за кръгла торта?

# 122
Айдеее още две страници сте запълнили  Shocked. Идвам за да благодаря за спешните отговори. И да покажа изстрадалата торта за свеки... Следобед или довечера ще разказвам какъв цирк беше.... Междувременно ще попрочета и ще поразгледам за да посвекърствам и аз после  Mr. Green

хич не съм във възторг от постижението си.... за вкусна беше вкусна в това отношение нямах кой знае какви очаквания. Готови платки, ванилен крем Оле, без нищо, заливка и плодове компот от дренки. ето и разрез

VAVA, писали сме заедно.  Peace  Отиваш на Кадемлия с готова картинка на флашка и ти я разпечатват. Не знам дали разполагат да ти предложат но ти очевидно имаш нет

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 12:22 от nandelche

# 123
Здравейте!Отдавна се наслаждавам на вашите торти, защото наистина изглеждат невероятно и съм сигурна, че и на вкус са такива.Не съм "мама", но все пак се регистрирах тук, защото искам да ви помоля за помощ.Хрумна ми страхотна идея за подарък за приятеля ми за 14-ти, но така и не намерих в нашият град кой да ми я реализира..Отчаяла съм се до край и реших да ви помоля за помощ.Имам снимка на мечтаната от мен торта, но не знам как и с какво да я приготвя.Знам, че се целя на високо при положение, че никога не съм правила торти, ноо освен да се помъча сама да докарам поне малко да прилича на тази от снимката друго не ми остава.Надявам се не ви досаждам и ви моля за всякакви съвети, препоръки, идеи и каквото ви хрумне.Благодаря предварително!

# 124
Здравейте!Отдавна се наслаждавам на вашите торти, защото наистина изглеждат невероятно и съм сигурна, че и на вкус са такива.Не съм "мама", но все пак се регистрирах тук, защото искам да ви помоля за помощ.Хрумна ми страхотна идея за подарък за приятеля ми за 14-ти, но така и не намерих в нашият град кой да ми я реализира..Отчаяла съм се до край и реших да ви помоля за помощ.Имам снимка на мечтаната от мен торта, но не знам как и с какво да я приготвя.Знам, че се целя на високо при положение, че никога не съм правила торти, ноо освен да се помъча сама да докарам поне малко да прилича на тази от снимката друго не ми остава.Надявам се не ви досаждам и ви моля за всякакви съвети, препоръки, идеи и каквото ви хрумне.Благодаря предварително!
мисля че ще е добре първо да видим снимката

# 125
van444eto - според мен няма за какво да се притесняваш тортата е станала просто уникална Simple Smile

# 126
  • на село

Май че това е снимката  Rolling Eyes

# 127
Здравейте момичета напълнили сте темата с много красиви неща  Hug ,всички напредвате много бързо за което ви поздравявам
Пепи как си мила
Mинa мисля че си се справила чудесно с човешката фигура  Hug
mari_eta честит рожден ден на патерици ,тортата е много изящна съпътствана с един невероятен разказ
rumqnka микрофона е като истински ,много ми хареса апликацията със шрек
bozgounova за твоята торта мога да кажа само едно изящество
Valeria честит рожден ден на малката ти принцеса ,тортата както винаги е повече от прекрасна
Ивейн твоята торта я гледах поне 5 минути без да мигна толкова е весела и детайлите си ги подредила чудесно
nandelche   страшно красива и нежна торта , цветята са разкошни както и рисунката  Hug
Maria Ilva много торти си ни показала и коя от коя по красива ,поздравления
patriyani мочилата си я направила едно към едно ,всички деца които са фенове на това филмче биха ахнали по тортата  Heart Eyes
van444eto муцунката на мечо пух е много сладка
betina33 голяма производителност при теб ,всички торти са много хубави ,искам специално да те поздравя за къщата на мики маус  Hug

моята торта е поръчка от една майка на 18 годишно момиче,поръчката беше ,да има попова лъжичка,малко жабче и голямо жабче , да има и сгради,все едно жабчето е пораснало и потегля към живота  Grinning ,в крайна сметка се получи това,моля някои ако има критики и други идей да ги сподели,защото тортата ще я вземат след 4 часа и имам време да я ремонтирам.Искам да благодаря специално на Бубето за помоща   bouquet

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 15:30 от FRESA

# 128
nandelche, благодаря ти много.

# 129
rumqnka всичките ти торти са супер, но мерцедеса най-много ми харесва.
bozgounova чудна ти е тортата.
betina33 много добре си справила с колите.
nandelche много хубава възглавничка. За свекито тортата може да е изстрадала, но е много хубава.
patriyani колата с микитата е жестока. Ще те помоля следващия път като правиш кола, ако имаш възможност да снимаш стъпка по стъпка. Много ще съм ти благодарна! Чантата е много сладка, както и маймунката.
Mинa и трите торти са много сладурски.
van444eto пуховците са много готини, а цветовете, които постигаш са супер.
Maria Ilva много добро изпълнение.
FRESA хубава ти е тортата.

И от мен нещо за предстоящия празник, подарък за децата:

# 130
  • ГОре на черешата...
Ей, нямате спирка значи...сега сто на сто ще пропусна някого...

Бетина, тортата с цветята и пеперудите е много нежна  bouquet! Ако приемаш критика - малко дебеличка ми идва само панделката, иначе е перфектна!

Ванче, аз пък точно Прасчо най-харесвам, голям е образ. Я кажи от какво е водопада Rolling Eyes?

Мина, тортите ти са много хубави, мацката също, разните манекенки що пари дават за силикон в джуките, ти не ги харесваш Laughing...

Патрияни, джунгалата ти е велика Peace! Тази Дора не съм я чувала, ама то е логично с тези мъже край мен.

Мария Илва
, красиви торти, тези рози по двуетажната кога ги направи, малееее, колко са моного.

Нанделче, незнам какво те е измъчила тортата, но е прекрасна  bouquet! Чудесни макове, цветовете са страшно хармонични и подхождащи си, разрезът ти е убиец /не бях се сещала за дренки, не бяха ли стипчиви...аз дренките само с раз***войто ги свързвам и едва успявам да натикам някоя лъжичка в гагите на синковците ако се наложи.../

Фреса, благодаря за поздравите Hug! Чудно жабешко местенце!

Докато пиша Стаси заковала невероятна торта  bouquet  bouquet  bouquet!

# 131
мацки,много,ама много ме радват добрите ви думи за бялата торта Heart Eyes
ау,че хубави торти сте пуснали.....
ненделче-невероятни макове,искам да ме научи някой да правя такива.....  bouquet
стаси-много нежни мечета,а килимчето под дивана е един път  bouquet
фреза-чудна ти е тортата,на мен този градски мотив много ми харесва
сега обаче имам нужда от помощ
правя двуетажна торта,доста голяма,нарочно я направих вита,за да издържа по-добре на тежестта на втория етаж,чела съм ,че ги укрепвате с някакви сламки,но не намерих в библиотеката нищо по въпроса,тортата е за утре ,дано ви остане време да ми дадете съвет,а и още нещо-като правите такива торти,как принасяте втория етаж върху първия,без да го изкривите????или нараните

# 132
 аз слагам дървени шишчета дори и в тази торта сградите са закрепени така. за пренасянето аз си изрявам картонена подложка с диаметъра на втория етаж , бучвам шишчета и слагам втория етаж върху първия

# 133
Stasyyyyyyyyyyy,СТРАХОТНА ЕЕЕЕЕ!Но си ми взела идеята/явно мислим еднакво/ сега трябва ли да мъдря друго newsm78
Ще се опитам да измисля друго но ако ли не имам ли твоето разрешение да направя по същата идея но ще гледам да е поразлично.

# 134
  • Vaudreuil Canada
Нанделче, Стаси, Краси, Maria Ilva, Патрияни прелестни са ви тортите (добре че не виждам повече в превюто че има да си пиша до утре) Последните страници са като парад.
Пускам и аз една бърза тортичка и изчезвам да си опреснявам знанията, че ще ми се наложи да поработя.

Общи условия

Активация на акаунт