Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 109

• 96 223
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • ГОре на черешата...
Честит Трифон Зарезан  bouquet!

Честит празниск на всички именници  bouquet!

Честит празник на влюбените Heart Eyes!

Поради факта, че празникът ни мина на 12-ти, вкъщи днес не се отбелязва Св. Валентин, ММ го смята за католически, което си е така де...което не ни пречи да се обичаме и днес, както и в останалите 364 дни от годината Laughing...

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 19:14 от mari_eta

# 241
Здравейте момичета! честит празник на всички

(за да не изпадаме в полемика кой какво празнува и да не изпусна някой ) Лично аз ще наблегна на виното.
Много благодаря на всички за милите думи. За маковете има някъде стъпка по стъпка снимано с предишните. Ще ги потърся дано не са били в компа който откраднаха.

Много много хубави неща сте направили пак.И сега ви почвам наред....
Мина, много хубави тортички и много интересен нежен стил
van444eto, мечо пух и ко са си супер. защо да са големи фигурите? Кой определя колко трябва да са големи  Thinking и китарата е супер. Чакаме останалите.
patriyani, много истински са ти станали героите от Дора особено любима ми е маймунката....... нали сме си рода.... И прекрасно червено си докарала. Тортата сърце е клише, но ти някак си успяла да избягаш от това определение.
FRESA, след обяснението ти ми се разясни преди това не можех да разбера какво общо имат жабите с небостъргачите. hahaha
shemet_neveroiaten, много изчистено аз такива тортички харесвам. Може би бих добавила малко червено, но на мен не ми се отдава минимализма все добавям и добавям ....затова не ме взимай под внимание.....
Пепи, Албенке споменавам ви за да не ви обидя но не се чуствам достойна да ви оценявам.Перфектни (както винаги)
Вал, фотоапарата е станал като истински и подложката не мога да не отбележа, Мъфините също са както винаги шедьовър
mari_eta, пак много идейно определено в предишния си живот си била будист  Hug
михаела73, много добре изработена тортичка, само може би малко боите са те подвели... и на мен ми се случва  Tired
stefina, направо професионално всичко ми харесва
иглика333, стич е любимия ми герой. И аз обмислям за РД на малкия да го правя ама малко ме е шубе но до тогава има време.Станал е перфектен. И Фиона много ми хареса.. Валке, не си правила Стич мъфин да дам идея..
colova, при теб гледам пролетта е дошла вече  Hug
kriskata  първото различно цвете е мноого истинско. Кучетата от какво са?
Блу, това със срама да не е страничен ефект от състоянието ти . Кво и е на колата ма Джанъм??? а от какви блатове е?
julianka, много изчистено. Розите върху шоколада са много приятен акцент
Искра, наистина нежно
fotka, що игра е паднала с тези сладки. Аз това много го обичам като занимание но когато дребния порасне...до тогава ще се радвам на вашите..
hrisiv, наистина коя от коя по-хубави. На мен обаче онази с рисувания драпиран борд ми харесва най-много. как обаче успя да драпираш не беше ли мокро от боята или я изчака и тогава и с каква захарна маса работиш?

Ако съм изпуснала някой моля простете не е нарочно опитах се да карам подред ама доста страници бяха. Сега отивам да качвам снимките от вчерашната торта и после ще прескоча да се отчета

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 11:23 от nandelche

# 242
  • София
Здравейте и от мен! Честит празник на всички празнуващи!

Валерия, страхотни мъфини, букетчетата са разкошни!
fotka, много нежна торта се е получила!
Martita, хубава, семпла тортичка ти е станала.
betina, тия бонбини, към мен ли ги прати? Много ще им се зарадвам.  Mr. Green
hrisiv, страхотни торти. Тази с момичето е разкошна, а с цветята е невероятна просто!

Днес преди 4 години станах за първи път майка. Моето момиченце нямаше идея, каква точно торта иска и затова реших да и направя за градината торта по любимо за моите деца филмче. Казва се "В небето"(UP). Естествено, знаех, че се "хвърлям на дълбокото, без да мога да плувам". Хич ме няма по моделирането на човешки фигурки, момченцето го преправях няколко пъти, за да се доближи до визията на героя. Къщичката ме измъчи много, защото е адски детайлна, то не са гредички в различни цветове, не са керемидки. Накрая не издържа дългия престой извън хладилника и облепянето, с какво ли не и се килна на една страна.  Confused Не го докарах и много да прилича на каньон, но дори керемидена боичка нямам, пък и толкова си мога. Иначе не съжалявам, че се захванах да я правя. Това ми е най-сложната и детайлна торта до момент. Накрая ми свърши тестото, свърши и пудрата захар и подложката не е облечена цяла. Правих я с РМ и Пик-ко.Дъщеря ми като разбра, каква торта ще и правя, цяла вечер ме е целувала и ми се е радвала. И снимката не е много добра, хем съм лош фотограф, хем място нямам къде да я снимам.

# 243
  • ГОре на черешата...
Петя тая, да ти е жива и здрава малката принцеса  bouquet!

Тортата е прекрасна, а фигурките - перфектни Peace!

# 244
Ох, много хубави торти пак виждам. Simple Smile

petia_tag, тортичката е много сладка, а филмчето и на мен ми е любимо!

# 245
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ!!!
bouquet
Отново разгледах страхотни торти и мъфини  Heart Eyes. Нямате равни! Не коментирам поименно, защото съм пълен аматьор и нямам думата пред такива чудеса!
Благодаря на всиччки, които ме окуражиха - raya_рая, silrai, van444eto, Valeria, stefina, NellyDi bouquet  bouquet  bouquet Няма по-голям стимул от това за мен!  Blush
Отказах се от първоначалната си идея за тортата за мъжа ми (кутия с бонбони...), направих друга, която си кръстих "Вулкан от любов" Simple Smile Не е нищо особено и с много грешки (не мога да се меря с вас...), но на милото му хареса, а от изрязаните части, които останаха разбрахме поне че е вкусна, и то много!
 Ето я : http://multiply.com/mu/linna82/image/1/photos/2/600x600/22/P1030 … mp;nmid=396737780
Другия път ще питам повече, то голямо зарибяване това тортоправене Simple Smile

# 246
Честит празник на всички! Много любов, полята с хуууубаво вино!
Отчет за днешния празник

Кадифени сърца

Бонбони

Рецептата: http://www.kulinarno-joana.com/2009/02/red-velvet-hearts/

# 247
  • София
Честит празник момичета.
Петя паг-страхотна торта-много ми харесват балоните,човечетата-изобщо цялата торта.ЧРД на момиченцето -да Ви е живо и здраво.
Вал-страхотно красиви мъфини,пълнят ми очите направо.И да не съм чула повече ,че не можеш  да правиш красиви неща Wink

# 248
Много ми хареса на Хрисив и тортата с облечените бишкоти борд, и рисувания син борд Simple Smile Много различни и красиви.
Фотке, евала за красотите Simple Smile разкошотия Simple Smile Много ще да си влУбена ти Simple Smile
Петя, честит празник. Човечетата са си много хубави. И са си индивидуални. Я дядото с кви очила е готини Simple Smile Аз не съм гледала филмчето, че сме минали периода с тези неща, ама ти е готина тортичката Simple Smile

За Вал каквото и да кажа, ще е малко. Тия мъфини не са за ядене просто. Според мен са само за изложба Simple Smile

# 249
честит празник на всички!
ИСКАМ ВАЛЕРИЯ ДА НАПРАВИ МАСТЕР КЛАС-МЪФИНИ И ДА СЕ ЗАПИША!!!!!!!!!
нечовешки са ти красиви нещата,нечовешки,каквито и да се каже за твоя талант ще е малко,не те четкам,това е израз на огромната ми любов към теб и искрено възхищение пред творенията ти!
лина-много сполучлив опит,какво не си харесваш на фигурите-не знам,много е достоверна,браво!
хрисив-браво,имаш страхотен успех с рисуваните торти,много ми харесват
благодаря на всички,които са ми харесали голямата шарена торта,оказа се доста стабилна,издържа напора на втория етаж доста дълго време,както разбрах от гордата и притежателка,на самия рожден ден,не са успели да я изядат....какви хора,просто не знам....хубав ден ви желая,ако успея по-късно ще си пусна снимките на днешното творчество!

# 250
Ето ме пак.
Петенце Честит празник. Трябва да ти кажа че фигурките въобще не са лоши. Не се сещам кое е филмчето подскажи моля.

Аз нося тортата-дупе от вчера. Такава си я поиска една колежка на мъжа ми. Боите ми врътнаха номер, не можах да получа червено каквото исках.Получи се някакъв розовеещ вариант на червеното и ми се стори че се бие с оранжевикавия цвят на тортата и реших бяло на цветоточки.

Mishoka
, май пишеме заедно. Чудни сладки.

# 251
  • Стара Загора
Здравейте  момичета  и  от мен ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК  на  всички  който  каквото празнува.
ОБИЧАЙТЕ СЕ  И БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ
Приятно  изкарване.
А сега  и  моето  второ  тортено  произведение  .
Не  е кой  знае  какво  но  като  за втора  тортичка  Embarassed
Критикувайте  смело приемам забележки  за да  се  поуча  от тях.

повече  снимки  ТУК   http://4efino.snimka.bg/cooking/torti.568038.22400302
Само  не  обръщайте  внимание  на подложката понеже  не съм се снабдира  с нови  използвах една  от предишна  торта.

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 13:33 от DANGAB

# 252
Честит празник момичета!
 miravarna тортата ти за рождения е много нежна
Леля Ог сватбените сладки и кексчета за разкошни, тези с снимките за много идейни  Hug Heart Eyes
DANGAB много хубаво сърце
mari_eta апетитно и красиво
fotka много интересни и красиви влюбени бисквитки ,много харесвам такива торти като твоята ,изчистена и нежна
Martita не се отказвай ,моята първа торта изглеждаше много по зле от твоята  Hug
kaka Maya втортата торта е особенно впечетляваща  Grinning
Tatitt при мен торта татяна престоя около 30 часа и си беше супер
colova много ефирна капела,розовата тортичка е много красива и нежна
julianka много красиви рози
ИСКРА честита ви месечинка ,много е сладка бебешката торта
Valeria много красиви и цветни кексчета ,аз в крайна сметка получих за свети валентин подарък канон 500д еос  Grinning
stefina фигурката на батман е чудесна
bozgounova много красива торта с хубави цветове и пеперудки
azals много сладка тортичка ,отдавна не си се разписвала
kriskata Simple Smile   всички торти са много красиви и изпипани ,браво на теб много бързо напредваш
иглика333 много хубава идея да сложиш шрек и фиона на тази торта  Hug
van444eto в първия момент си помислих че това е истинска китара
blueeye® много хубава количка ,мисля че ще е хубаво следващият път да я повдигнеш леко от подложката
Албена всичките ти торти са прекрасни ,особенно тези с шприца аз така и не се научих да го ползвам
patriyani много красиви червени сърца си направила за празника,ангелчетата са като истински,а този бъз незная от кое филмче но си се справила чудесно както винаги Hug
nandelche перфектно загладено и оформено дупе с много сладки бикинки  Hug
petia_tag честит празник ,много е хубава тортата ти ,поздравявам те за фигурките
hrisiv прекрасно сърце ,всички торти много ми харесаха  Hug

още снимки тук
http://www.flickr.com/photos/59519852@N02/5447487929/in/photostream/

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 15:40 от FRESA

# 253
  • София
marieta. Martita, stefina, Krische, nandelche, много ви благодаря! В нета няма много снимки на филмчето, ето една: http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://i799.photobucket.com/a … ed=1t:429,r:0,s:0

Иначе филмчето е страхотно!

# 254
Честит празник на влюбените и честит празник на любителите на виното!

nandelche , много яко дупе!
Mishoka , добре ще се подсладите и вие за празниците!
Petia _tag , Честит рожден ден на момиченцето ти!Да ти е жива и здрава!Мисля че трябва да си доволна от фигурките си , на  мене ми харесват.И къщичката е много интересна.Вътре торта ли е?
hrisiv , и трите ти торти са чудесни.Рисуваш много хубаво.
Betina33 , чудни бонбони.Последните ти торти са много добри.Пожелавам ти още много поръчки и все така да ги изпипваш.
Martita , защо не си харесваш тортата?Хубава е.Кажи с каква боя си оцветила лилавото?Моето все не става такова наситено и на снимки винаги се вижда повече като синьо.
Fotka , много семпла торта.Розичките са много нежни.А сладките са чудесни.В предната тема имаше и една много сладурска торта на квадрати мисля че беше  - лилави,жълти.Много ми хареса.
kaka Maya , браво за тортите.Тази втората е много закачлива.
Tatitt , суха , не суха , въобще не отказвам от тая Татяна.Поздравления и за предишните ти торти.Бяха чудесни.И страхотни снимки правиш.
Nalika , честит празник на детенцето ти.Тортата ти е хубава.Добре че не си я хвърлила.Количката е сладурска и зеления цвят ми харесва.Как го постигна?
DANGAB , Рая вече ти е отговорила - точно със молд е правено.Рая благодаря и че си го показала.
Mari_eta , тортата  за годишнината ви е много хубава.Много харесвам такива завити розички.Ти добре си си поиграла докато навиеш всичките.Тортата ти с вишневите цветчета също беше разкошна.Поздравления и за нея!
Валерия , да казвам ли че кексчетата ти са разкошни?То е ясно.Фигурката също  е прелестна.Кажете ми хора като правите такива миниатюри как ги пипате тия детайли - какви ръце нетреперливи имате.Или пипате с пинсети? newsm78  Тортата за РД на голямото ти момиченце също беше върха.Да ти е жива и здрава!
Julianka , много красиви неща сини показала.Страхотни снимки!
Azals , готини Том и Джери!
Blueeye , ако мога да направя такава кола хич няма да ме е срам.
Ванче , китарата е като истинска , а на другата торта сребърното е убиец.
Fresa , рибаря ти е много добър.

Поздрави и за всички останали.Няма да се връщам по-назад че останаха доста красоти , но засега времето ми е толкова.

Леле докато си напиша поста още две показани торти.FRESA , DANGAB БРАВО!

Общи условия

Активация на акаунт