Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 109

• 96 176
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Продължавам 2-ри пост,защото нещо ме изхвърля.
Еленаа2-много хубави цветчета си направила.Нежна торта.
Мариета-много нежни лалета.
Алиона-таралежа е много сполучлив-браво.
Шемет-зелената торта е много приятна и изпипана.
Райска ябълка-много красиви маргаритки си напарвила.
Цолова-Шрековската глава е страхотна-барво.
Ани Д-страхотно изпипана чантичка.Аксесоарите са много сладки.
Пат-Много хубави торти отново-камиона,Пебълс е много сладка,гората с реката е като истинка ,детенцето с синята шапка е много сладко,тортата с Мини е невероятна,торатта със слончето е много детска и хубава-с две думи всички ми харесват.За мен е чест да копираш моя торта.
Иглика333-много ярка и хубава торта с влакче.
Нанчетобг-много приятна торта.
Мини79-много хубава торат-браво.
Гушанка-много ми харесва 2;3 и 4-та торта.Барби аксесоарите са страхотни,а също така и тортата с розите-завладяващо нежна и красива е.
Джулианка-торатат с диплите е мног нежна.
Нинче-рибата е чудна.Честита 1г. и на тебе и още много поръчки на торти.
Блю-стар wars торататта е много готина.
Дарилка-ризата е като истинска.
Бетина-еленът е много хубав.
Манинка-кафявата торат е много красива и стилна.Лилавата също е много нежна и идейна.
Кони-много хубави сладки си направила.
Петя таг-много хубава идея съсъ сладките мартенички.Станали са много красиви.

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 11:23 от stefina

# 676
До сега писах и ми изчезна писанието Mr. Green
Тортата, която е по-долу трябваше да си я довършвам довечера, защото по план беше за утре. Моята приятелка ми се обажда, ОБАЧЕ в 10.00 ч. и ми казва, че и трябва тортата за 12.00 ч.  Crazy
ОК, но днес е понеделник и аз съм на работа! Излизанията при нас са проблем. Отивам да питам може ли да изляза за около 30 мин. (е, пуснаха ме, но не със 100%во съгласие)  Whistling
Бързо в нас и се почна великото аранжиране, което щях довечера да си го правя сигурно поне 2 часа на спокойствие, а сега го направих за 10 мин. От там и несъвършенства, които направо ми бодат очети: перлите между двата етажа по план щяха да са от ММ, сега ги нацвъках с РА. Неравномерни и непокриващи достатъчно луфтовете Close Пеперуди и цветя наслагах там където ще се закрепят, а не където исках да стоят (лепих ги с РА и нямах нинакво време да чакам да засъхват).
Както и да е, това е тортата:
[/url]
[/img]
[/url]
[/img]

[/url]
[/img]

# 677
Дарилка,то4но твоя стил из4истено ,стилно и красиво
кони,много красиви сладки,и ти се позагуби Wink
Манинка,много хубава се е полу4ила тортата.Харесвам бели торти
ето и последната торта от маратона миналата седмица Laughing
Поръ4ката беше..Торта за кръщене на моми4енце на 1 месец.Отговора на въпроса ми за вкус и украса ..Каквото решиш,да има нещо розово,да се хареса на бабите,ти си знаеш Shocked
Много се притеснявах,но клиентите останаха доволни

# 678
Здравейте на всички! Много отдавана не съм писала, защото няма какво да покажа, но редовно гледам и се възхищавам на красотите Ви дами!

Maninka- Тортата е исключителна!!!
Дарилка - много спретната торта:)
patriyani - не знам за бебето, но бабите със сигурност са ахнали

А ето и нещо от мен

А цялата торта ТУК

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 16:36 от laskova

# 679
здравейте!творите божествени работи и поздрави от мен!аз също обичам да се занимавам с направата на торти.скоро ще кача снимки.надявам се да науча от вас много полезна информация

# 680
Здравейте вълшебници   chef
Прекрасни торти сте показали. Страниците на тази тема са изпълнени с красота.Да ви представя и моето последно творение

# 681
......А може ли да не се боядисва или неизглежда добре?Иска ми се да направя чисто бяла торта

Да,може да не се боядисва и е Ок.Аз съм правила бяла торта,стана добре (цвета де  Laughing ) . Peace Добре си се справила с първата торта!  Wink
Манинка,не знам какво щеше да направиш ако имаше време.  Crazy Тортата е много нежна и красива!
patriyani,много хубава си я измислила тортата.Аз сигурно не бих могла да направя на някой торта без да ми каже каква иска.  Simple Smile
laskova ,чудесна е и твоята торта.

# 682
Здравейте!   bouquet

След като последния път два пъти писах коментари, при публикуването ми даваше грешка и накрая се отказах, сега пиша малко със страх, но пък съм решила да си сейвна написаното преди публикуването.

Пепи, честита бременност и от мен!Желая ти да е лека и безпроблемна и едно здраво бебе на финала!

Ванче, направо ме изумяваш с тортите си.Бяло-лилавата страшно ми хареса!
Милейди, тортата с обущетата е много сладурска.Направо ми останаха очите в обувчиците!Страхотно!  Peace
Джули, много хубави торти си показала.Тортата на воланчетата ми е фаворит.Много е идейна и нежна!   bouquet
Патриани, нямам думи за твоите интересни торти.3Д тортите ти са невероятни.Както и последната за кръщенето.
Мариета, чудесна торта с лалета.И на мен ми предстоят лалета другата седмица.Листо по листо ли ги залепя?
Алиона, таралежа е много интересен.
Шемет, много ми хаеса зелената торта .Оригинална е!
Райска ябълка, маргаритките са като истински.
Цолова-Шрек е много готин.

Следва продължение...

# 683
Извинете, че е в два поста, ама от един момент нататък много ми мига това, което пиша, не зная защо така става така   newsm78
Ани Д, тортата-чантичка е много кокетна!Чудесно си изпипала детайлите  Simple Smile
Иглика333, добре се е получила тортата ти с влакчето, браво!.
Нанчетобг, интересна торта!
Мини79,браво и на теб!
Гушанка,много яко включване с торти си направила, браво на теб!Много и все хубави  Simple Smile Тази с розите особено ми допадна  Peace
Нинон, страааашна риба, браво!Желая ти още много поръчки!И се радвам, че се запознахме във фейса  Simple Smile
Блу, тортата ти на тема междузвездни войни е много хубава.
Дарилка, направо ме разби с тази риза, чудесна е.Да му се прииска на човек да я облече.Особено ме впечатлиха детайлите - етикети и надписи.Нямам думи.Много идейно е всичко.
Бетина, готин елен!
Манинка,всички торти, които си показала са много оригинални и стилни, но бялата ми е фаворит.Страшно нежна торта!
Петя , сладките-мартенички са уникални.

Сега ви пускам моята последна торта на бебешка тематика.Поръчаха ми я за сладката пита ня бебе Дамян.Отдавна ме сърбяха ръцете за бебешка торта и сега се развихрих Simple Smile

Още снимки и детайли можете да видите ето тук http://www.flickr.com/photos/59566672@N07/

Хубава вечер от мен!

# 684
'честита баба марта на всички
Момичета успях да направя сватбената торта ,която толкова много ме тревожеш

снимките не както трябва но това ,а ето и куската торта ,както и голямата квадратна торта за попълване на парчетата.

Малко повече за тортите отвътре са с какаови блатове напоени с какаов сироп+ малко ром,крем Бавария с много карамелизиран фъстък.Покрита е с готова моделираща маса на Ирида.А украсата ми взе акъла.Момините сълзи са от руска мастика  и съм направила огромно количество имам за още една сватбина торта,а листата предварително си ги направих от айсинг и след това с него ги лепих ,страшно лесно и удобно е.Гълъбите и постамента са също от руска мастика .От страх да не се счупи нещо си направих още един чифт с постамент ,така че ще чакат ред са следващата сватаба която е заявена за 1 май.Надявам се този път да не се шашкам така .Бях глътнала въздух и едва след като видях как я режат си отдъхнаха .Майката на булката като видя тортата се разплака .Каза миличка оправда очакванията ми на 100 процента.Извинете ме за дългият пост .Имам много да чета назад .И ще ви коменитам.

# 685
Здравейте и Честита Баба Марта!
Влизам по нощите да се разпиша, че нещо не ми остава време   ooooh! Но чета и разглеждам много подробно  Mr. Green
Няма да мога да се върна да коментирам до последния си пост Tired за което се извинявам! Знам, че имаше много торти, които трябва да се отбележат, но уви няма да успея! Та започвам от последните и докъдето я докарам...
lightblue, много сладка бебешорска тортичка  Heart Eyes И мен ми се прави и само чакам някое бебче да се роди. а и имам едни силиконови формички за декорации, които сикам да тествам  Mr. Green
Женя 83, много приятно торбенце и аз имам да правя скоро, но мисля да е фонданено.
laskova , как ги правите тези китки просто не знам. Аз се мъча с тия телове, ама размерът ли не уцелвам, кво ли, не мога да се оправя.
patriyani , хехе много насоки са ти дали  Mr. Green Много весела тортата за кръщенето! А Пебълс е суперска. Аз след известно време трябва да правя стена за катерене с катерач и вече се чудя как да я направя  newsm78
Maninka , не мога да си представя каква щеше да е, ако си имала 2 час, защото сега е просто невероятна!
Дарилка, много яка риза! Страхотна идея и изпълнение!
Нямам сили за повече  Tired САмо да отбележа и зашеметяващите кецки на *MILADY*

Момичета, аз имах рожден ден и освен, че остарях, отбелязах и 1 година тортоправене!
По повода спретнах тази тортичка:

Тортата е еклерова (спретнах си лично предизвикателство) и вторият етаж се разпадна и трчбваше да го правя на ново и се получи с по-голям диаметър, но нямаше как да го правя трети път. А и разпадането беше след като бях нацъцкала половината от орнаментите. Идеята ми беше да направя торта по интериора на къщата ми, понеже смятам, че той ме описва и самата мен. Е не знам дали се получи, но пък гостите ми я харесаха и ометоха  Mr. Green

Следващата торта е за един парапланерист, чието последно бизнес-начиание е свързано с Мини ВЕЦ на река Краставичка  Laughing Много се смях с тази краставичка ей

И последната приключих преди малко и снимах със светкавица  ooooh! но утре сутреин едва ли ще имам време. Вдъхновението ми беше картина на Ван Гог. Нахална ставам вече, щом и велики импресионисти взех да копирам  Joy

Още малко снимки имам тук http://www.flickr.com/photos/57768246@N08/

Лелеее Албенка, страшна е тая сватбена торта!

# 686
betina33 възхищавам се на уменията ти. Рожденникът предполагам, че си е помислил, че този трофей е бил острелян от него
Maninka розово-лилавата торта/трудно ми е да определя цвета/ е изклчително семпла. Украсата как е правена?
Oniyuri смело напред момиче!
rumi73 не мисля, че тортите ти са за срам. Защо си се притеснила?
Maninka   чудесни пеперуди!
patriyani Блаженство в рая!
Албена Тези сватбени торти изглеждат съвършенни!
kriskata Simple Smile Честит рожден ден на патерици! Пожелавам ти много хрумки за бъдещи проекти в тортоправенето.

И ето нещо за моят рожден ден, който е след няколко дни. Този път заложих на вкуса на тортата, защото няма кой да впечатлявам с външен вид. От мен се очаква торта за РД Simple Smile. Идеята за захаросаните сушени портокалови резени и крема е от блога на Ирина Купенска Sunshine's  kitchen.

# 687
честита баба марта на всички Simple Smile

lightblue супер супер сладка бебешка тортичка, 15 мин съм оглеждала детайлите и съм се възхищавала

Албена всички бели торти са супер нежни, много ми харесаха

kriskata Simple Smile   днес синьото май е твоя цвят Simple Smile красота

райска ябълка   ммм наистина много вкусно изглежда, а блатовете какви са

# 688
Албенка,тортите ти са невероятни!Поздравления,абсолютен майстор си!!!  bouquet

# 689
......А може ли да не се боядисва или неизглежда добре?Иска ми се да направя чисто бяла торта

Да,може да не се боядисва и е Ок.Аз съм правила бяла торта,стана добре (цвета де  Laughing ) . Peace Добре си се справила с първата торта!  Wink

много ти благодаря за отговора   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт