Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 109

• 96 174
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Уау, Албенка, страхотни торти, браво!  Crazy
Криската, ако тази торта олицетворява дома ти - то идвам да живея у вас! Някой ден ще ти я копирам, да знаеш!  Heart Eyes Честит рожден ден!   bouquet И другите две торти са прекрасни.
lightblue - бебешката торта е страхооотнааа! Ама страхотна! Много ми харесва!

# 691
Честита Баба Марта!Нека да сме живи и здрави, румени засмяни!
stefina и lightblue радвам се, че сте ми харесали тортата риба, но аз съм nin4e, а не ninon Laughing, което не пречи дасе срещнем и във фейса Wink
Maninka-много нежна торта, изчистена и все пак с необходимия акцент!
patriyani -отново тортата ти е различна и нетрадиционна, с много детайли
laskova-много реалистични цветя, тортата е чудесно съчетана
lightblue - много нежно и детско синьо ти се е получило, много детайли, възхищавам се на труда и търпението
Албена - огромен труд, много нежни торти, поздравления получило ти се е страхотно както винаги
kriskata Simple Smile -много ми харесаха и цветовете и съчетанието им и като цяло изпълнението, панделката на първата е страхотна
райска ябълка -такама апетитна и аз съм правила, много е ефектна и много се хареса

# 692
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички Вас. Бъдете здрави, весели и винаги усмихнати!
Бетина - еленчето е невероятно. Много реалистично си го направила. Целия ти интериор е впечатляващ
Манинка - страхотни торти. Рзово-лилавата е разкошна. Какви са тия стружки наоколо???? Двуетажната ти "бърза" торта е страхотна. Според мен само е спечелила от бързането. Не и се е отразило никак зле.
Патриянке - Пебълс е много сладка. А камиона, както винаги е шедьовър.
Дестини - много ми харесва тортичката с буболазките. Защо калинчетата си нямат крачета обаче?  Confused
Руми73 - сладка торбичка. И другата тортичка е весела и забавна.
Дарилка - с тая риза направо ми ококори погледа. Станала е уникална, не че съм очаквала нещо друго, ама ти надмина всички очаквания.
Ласкова - къде изчезна??? - букета е много готин. И тортата като цяло е станала много добре.
lightblue  - много ми хареса синята тортичка. Много са сладки бебешките елементи.
Албенке - за теб какво да кажа?!?! С какво нацвъка цялата тази прелест???? Много е красива тортата.
Криската - комбинацията от цветове е много приятна. Тортата като цяло ми харесва и то много.

Я, сега ако обичате моля за малко внимание! Да излезе пред строя и да се представи ЕЛИСАВЕТА от Пловдив. Да се легитимира и да признае откъде взе адреса ми??? Искам да я посоча с пръстче и да и благодаря за изненадващия подарък който си взех чак днес от пощата.  Безкрайно благодаря за милата изненада, незнам с какво я заслужих, но ще я ползвам при първа възможност. Това е една разкошна малка точилчица с релеф на дървесна кора. Благодаря!   bouquet

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 11:07 от van444eto

# 693
Честита Баба Марта
Много обичам да ви чета Mr. Green
С огромен интерес следя творенията ви.
Имах няколко опита за тори ама хич не бяха сполучливи Embarassed
Установих че никак ме няма с тия захарни теста.Явно докато не си купя готова моделираща маса само ще ви чета Grinning
Хайде сега всеки да си взема по една сладка-мартеничка Wink

Ще продължавам да ви чета всеки ден и се надявам в най скоро време и аз да имам какво да ви покажа.
Хубав ден на всички  bouquet

# 694
Честита Баба Марта! Бъдете здрави, румени засмени и заредени с творчески идеи!
Манинка тортата е много красива, нищо че те е попритеснила откъм време
Патри нестандартна, но много идейна тортичка за кръщене
Ласкова страхотни цветя, зарадвала си маминка
Лайтблу много сладурска бебешка,много орнаменти
Албенче  bouquet справила си се блестящо! Другия път не си гълтай въздуха, ами вдигни глава и кажи- АЗ МОГА!
Криска ЧРД! Да си жива и здрава, много оригинална торта си си спретнала. Честита ти и ! год. тортоправене! Продължавай в същия дух!
Ванче ами ти бре душо кукурузена как тъй само гол пост без торта.?
Туити взех си сладка-благодаря! Много са вкусни!
И аз искам публично да благодаря на elisa m- Елисавета от Пловдив. Аз също получих такава точилчица-трупче. Щастлива съм и се радвам на тези чисти и безкористни взаимоотношения!

# 695
  • София
Здравейте.
Манинка-много хубава и нежна торта.Калиите са много хубави.
Криската-ЧРД на патерица.Много хубава торта си си направила.Чесита 1г. тортоправене.Ти първоначално правеше много рядка торти сега от есента като се засили и нямаш спирка и все хубави ги правиш-браво.Пролетната торта много ми харесва.
Албенка-поздравления за сватбената торта много е красива.
Лайтблу-много сладка торта.Мечо е много готин.
Пат-много е красива тортата с ангелчетата,само малко телцата им са дебелички.Лицата с какъв молд парвиш?
Нинче-объркала съм те с Нинон Hug,но ти си ме разбрала.
Май доста хора имаме да благодарим на Елиза М. Hug

# 696
Привет на всички които творят тези невероятни торти Simple SmileЧестита Баба Марта, да сте живи и здрави, много усмихнати и все такива прекрасни творения да радват очите ни!
Обичам да готвя, а направата на торти винаги е била огромно удовалствие за мен.На вкус винаги ги докарвам но чисто естетически много бих искала да наподобяват поне малко на вашите.До сега не съм работила със захарни теста, както и с готова моделираща маса.Обикновено за украсата използвам различни кремове, глазурии т.н
Разглеждах доста сайтове за всякакви пособия и материали, които ще са ми от полза но ми се виждат доста скъпи и в големи разфасовки.Много бих се радвала ако ме насочите на първо време какво да си взема.Балгодаря ви предварително!

# 697
Момичета, такива невероятни торти видях на последните 10-тина страници, че дъхът ми спря. Но очите ми останаха в бяло-лилавата торта на van444eto, нямам думи. Не искам да изброявам всички останали, които сънувам, защото огладнявам само при вида им.

Аз имах желание да направя една торта за Баба Марта, но поради разни пречки не успях. Затова пък направих набързо едни бисквитки-мартенички (признавам, че идеята да ги подарявам взех от Petia_Tag, много ти благодаря  Hug), някои са украсени от голямото ми момче (то си личи кои Simple Smile). Ето да се почерпите за здраве за Баба Марта:

# 698
Честита баба марта на всички! Да сте много здрави вие и семействата ви, момичета!   bouquet

Нинче, от сърце ти се извинявам за объркването на имената  Embarassed Ама нали писах по нощите и вече ми беше каша в главата.Не знам защо реших, че ти ми писа във фейса.Извинявай!   bouquet

Радвам се, че ви е харесала моята бебешка торта  Simple Smile

Албенка, прекрасна сватбена торта!Желая ти следващата да я направиш с по-голяма лекота след тази тренировка  Simple Smile
Криската, честит рожден ден на патерици!Честита ти и една годинка!Желая ти още много по една  Mr. Green синьо кафявата торта е невероятна...обожавам тази комбинация.Браво!
Тути, бладодаря за почерпката  Simple Smile Страхотно изглеждащи и вкусни сладки !
SZA, разкошни са ти сладките!

Хубав ден на всички!

# 699
Ехааа!
Аз се чувствам доста неудобно да коментирам тук, като съвсем прясна.... но не мога да се сдържа! Видях прекрасни неща!
 Лилавата торта на van444eto - много обичам тези мотиви;
 на Maninka розовата ми е фаворит, а ако това е украса за 10 минути... не знам...;
 patriyani, Пебълс ще проговори  Heart Eyes;
Дарилка, тази риза е безобразно реалистична!;
laskova, какви цветя само!;
lightblue, бебешорската е много кипра!;
Албена ,такъв грандиозен проект не мога да повярвам, че е осъществен в домашни условия!; kriskata Simple Smile, тортата за рождения ти ден е точно по моя вкус!
След като разглеждах и албуми на дамите тук не знам с какъв кураж коментирам, но се надявам да не съм засегнала никого!
Освен това съм много впечатлена от мартеничките и догодина живот и здраве ще заимствам идеята!
Сега да се отчета с поправителния  Crazy. Направих тестото от блога на Димитрана, за съжаление с бебето нямаше как да обикалям за хубава пудра захар и се натресох на този ужас от Лидл. В резултат, тестото се разпадаше в ръцете ми... както и да е... Съответно не можах и да се възползвам от съветите ви за покриване на по-висока торта. Все пак мисля, че успях да замаскирам донякъде провала.

Това е резултата: отвътре е вита с готови блатове и два вида крем - единия е шоколадов ганаш с добавена бита сметана и натрошени целувки, другия е заимстван от тук, като му е добавена бита сметана и шоколадови стафиди. Розите са от руска мастика 2, останалата декорация от злополучното тесто...

# 700
Честита Баба Марта на всички!!! Бели и червени, румени засмени!

sungirlaug - доста ядове си брала с тая пудра захар, но важото е, че си съумяла да замаскираш положението, а за това се изисква даже по-голямо майсторство понякога!!!
SZA - моля те кажи с каква боя оцвети този фондан в такова наситено червено  Praynig? Много са хибави ядливите мартенички!
tuiti -и твоите мартенички изглеждат много вкусно и оригинално!
kriskata Simple Smile - на мен двуетажната торта ми се струва перфецтна, този стил много ми допада, а също и съчетанието на тези цветове е невероятно!
Албенка- справила си се невероятно с това многоетажно предизвикателство!!! Браво!!!
lightblue- Бебешката торта е много нежна и изчистена, много ми харесва стила ти!
Ванче- нямаше ме около година, защото имах тежка бременност и си казах, че докато родя няма да се доближавам до тотрите, за щастие всичко мина благполучно!!! Сега лека полека ще вляза във форма и във форума:))) Не си мисли обаче, че като не съм публикувала не съм ви следила какви ги натворявате!!!!  bouquet

# 701
  • ГОре на черешата...

# 702
lightblue  , бебешката торта е просто мечтателна. Браво!
kriskata, позакъсняло Честит рожден ден! и огромно УАУ за тортата. Влюбих се в нея- и цветово и като идея. Бил е много стилен рожден ден  Peace
Maninka , дай ми моля те рецептата за това как като бързаш правиш такива неща. Аз съм от вечно бързащите хора- перпето мобиле, не знам защо ама все бързам и тогава, когато бързам особено много, тогава просто правя големи купчини неугледни дела, а ти това го сътвори ей така, набързичко?!?

sungirlaug, много успешен поправителен. Имате силна заявка да направите една изключителна година в торто- производството!
Албенка, за теб думите са излишни! Като от луксозен 'хамерикански филм е извадена тази тора. Струвало си е цялото треперене, макар да не е имало за какво да се тревожиш реално, виждайки резултатите!

И понеже вие ми бяхте мотиватор и вдъхновител изобщо да направя нещо по случай днешния празник, Честита Баба Марта!!!

# 703
  • Ловеч
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави и много усмихнати!
Връщам се само няколко странички назад, за да коментирам тъй като още не съм изчела цялата тема, която пропуснах  Embarassed нооо .... си имам извинение, за него накрая ...
Бетина много реалистично си пресъздала главата на еленчето!
Maninka много ми хареса розово- лилавата торта. Какви са тези къдрички около нея? А с тази бяла "бърза" феерия направо ме накара да се оцъкля в монитора., връщах се няколко пъти да я оглеждам. Ако имам възможност ще крада  Heart Eyes
Кони, tuiti,    SZA страхотни сладки момичета, тя Петето повлече крак  Wink
Патрияни, уникална си момиче. Не знам кога смогваш и като знам, че работиш с Варна още повече ти се възхищавам /така и не ми се получи да го направя/   bouquet Имаш уникални идеи!
Дестини много са ти сладки калинките.
Дарилка перфектно изпълнение, както винаги си личи изчистеният ти стил. И никакво оплакване от липса на време  Naughty  я какви красоти твориш, не смея да си помисля ако имаше многооо време  Wink
Fantasia стяга ли витата торта? Коледният "цвят" ми хареса.
laskova страхотни цветя, мечтата ми е и аз някои ден да спретна едни такива като истински. Специално разгледах целият ти албум и ахнах, имаш наистина дарба и усет за красивото.
lightblue уникално нежна бебешка торта си направила, много детайли и все изпипани.
Сините точки с РА ли са?
Албенка, поклон пред теб! Справила си се страхотно и не е имало смисъл да "гълташ въздух". Всички знаем че можеш и правиш уникални торти и като количество, и като качество и като красота. Много е красива сватбената   bouquet
kriskata Simple Smile честит рожден ден на патерица и ... мисля да се местя у вас  Wink Laughing , синята Ван Гог- овска торта също е страхотна. Ти и още няколко момичета ми направихте огромно впечатление, че напредвате много бързо. А тази с парапланериста  е страхотнаааа /и аз съм парапланеристка/.   Най вероятно ще си открадна модела за РД-то, нали може?!?
Райска ябълка много вкусно изглежда тортата за в къщи и аз обикновено залагам на вкуса когато е за в къщи. И в аванс: Честит рожден ден, с пожелание за много здраве и късмет и още много направени торти   bouquet
*MILADY*, щях да те пропусна  Rolling Eyes помислих, че си пуснала снимка на мартенички. Ти си от тези момичета с талант и усет, за които писах по горе. Браво!!!
Хайде да ви пусна сега това, което ме притесняваш:
Котка 3D, за първи път правя торта 3D и ми беше притеснено, но Раче_2009 ме окуражи  Hug
Пък и аз обичам предизвикателствата! Тортата е за РД на една малка госпожица, която обожава котки. Тази торта й я бях обещала от миналата година.

# 704
rumi73- благодаря за милите думи, с цветята се опитвам, но виж 3D торта още не съм се престрашила да направя (с едно изключение), а твоята е просто уникална! Браво, този котарак ще измяука всеки момент!!!

Общи условия

Активация на акаунт