Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 109

• 96 185
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте момичета! Много красива темичка!  GrinningАз понеже не знам как да сложа моя снимка, ще ви дам линк към моята любима торта, която е сурова, веган, безглутенова, супер здавословна и най-важното не се пълнее от нея. Ето линк:
http://desilifestyle.net/2010/12/%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bd% … 1%80%d1%82%d0%b0/

# 706
Честита Баба Марта - бъдете живи и здрави !!!

Ванче аз да я строя Елисавета  Laughing ...това е elisa_m

# 707
 Embarassed
Живи и здрави всички  bouquet

# 708
  • Бургас/Пз
Честита Баба Марта на всички!!! Да сте много здрави и усмихнати и да продължавате с тези страхотни красоти!

# 709
SZA - моля те кажи с каква боя оцвети този фондан в такова наситено червено  Praynig? Много са хибави ядливите мартенички!

Честно да ти кажа не знам  Embarassed Знам само, че са купени от Змееборец - една приятелка беше купила миналата година и ми предложи да си ги разделим и ми отсипа в бурканчета. Записала съм само, че са бои за тесто. На живо цветът е по-блед, но пак е хубав.

Милейди, сладките ти мартенички са като истински, първо си помислих, че са наистина мартенички  Grinning

# 710
  • София
ЗДравейте сладкарки Simple Smile

И аз от скоро се запалих по тортоправене и собено игра с фондан.

Искам да ви питам, ако може Simple Smile, колко дебел трябва да е покривния фондан? Първият път го направих много тънък, колкото да не се скъса, но си личеше всяка неравност под него.
Та се чудих каква дебелина да е сега?

Месри предварително   bouquet

# 711
Честита Баба Марта на всички! Здраве, късмет и много усмивки!

Леле какви красоти видях - толкова много и толкова различни. Не съм ви коментирала и няма и да успея, но ви следя редовно. Само ще кажа много ме впечатлиха на stefina скорпиона е уникален, patriyani - ти като цяло си невероятна с тортите, всичките ти са страхотни, Gushanka и тя спада в тази категория, но очите ми останаха в аксесоарите на Барби, тортата с къдричките на julianka, рибока на nin4e, судокото на райска ябълка, космическата на blueeye®, лилавата торта на van444eto, еленчето на betina33, мъжката риза на Дарилка, двуетажната бяла торта с пеперудите на Maninka, бебешката на lightblue, kriskata Simple Smile и трите са страхотни, котака на rumi73 и всички видове сладки - БРАВО на ВАС!  smile3501

Много ми се иска да поздравя Пепи за прекрасната новина! Пепи, лека и безпроблемна бременност ти желая от сърце!  Hug

Албенче, сватбената торта е наистина страхотна!

Аз имах ужасно странна поръчка за музикална торта, седмици на ред събирам идеи, крада си най-безцеремонно от вашите, обаче като ми дойде рисунката от девойката за която беше тортата щях да припадна. Рисунката беше с размерите 2 на 2 см - от нея успях да разбера само желаната форма и цветовете, но не и другото. Имаше някакви супер дребни букви, които не успях да разчета много добре - нито пък да схвана смисълът им върху торта, но..... такова беше желанието. В крайна сметка имало грешки, но не били фатални. Девойката доволна, гостите също, а аз все още си седя в невидение на замисъла на самата торта.

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 21:49 от NellyDi

# 712
Криската невероятна двуетажна торта и страхотна панделка. Искам и аз да мога да направя поне подобна, но ще видим какво ще скопосам за 8-ми март! Simple Smile
И ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички с пожелание за много здраве и усмивки през цялата година! И все така да ме вдъхновявате да правя опити в тортоправенето! Hug Hug Hug

# 713
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ,да сте бели и червени и винаги засмени
Момичета,срина ми се уиндоуса на няколко пъти и бях без компютър близо седмица,затрих много информация и съм #Cussing outбясна!
Няма да ви коментирам защото съм изпуснала страшно много и трябва да прегледам всичко на спокойствие но немога да не спомена сватбената торта на Албенка уникална е !
Албенче,страхотна е,уникална направо се влюбих във нея.Поздравления  bouquet
Засега толкова,връщам се назад да разглеждам.

# 714
честита баба марта на всичики!да сте здрави,да сте живи и много щастливи!
криската-уау,уау,уау, и трите ти торти са невероятно стилни,невероятно изпълнени и направени с много прецизност,браво и за цветовете и за правите линии и за цялостната визия!!!!

албенка-радвам се за теб,че си успяла да направиш всичко това и най-вече ,че и ти си доволна,изпълнението ти е един път,без забележки!
ванчето-чудно хубава лилаво-бяла торта-успех в конкурса на ксеркс!пратете един

# 715
отговарям на kaka Maya - пандишпанови с какао. Утре ще разбера какво се получило като вкус

# 716
Честита Баба Марта!Бъдете живи и здрави,много радостни и щастливи.Продължавайте да творите невероятни торти.

# 717
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички.
Всички торти които видях са страхотни.Невероятни сте.Стефина страхотен скорпион като жив е.Тортата с къдричките на julianka също много ми харесаха.Бетина33 много е истинско еленчето,а сватбената торта на Албенка гледах и се наслаждавах.
   Моля някой който е правил цветя от маршмалоу да ми каже колко време им е необходимо да изсъхнат и изобщо стават ли твърди или си остават меки?

# 718
   Моля някой който е правил цветя от маршмалоу да ми каже колко време им е необходимо да изсъхнат и изобщо стават ли твърди или си остават меки?

Моите не изсъхнаха!!! Веднъж само съм правила такова тесто, нно определено не е за цветя поне според мен!

# 719
Честита Баба Марта, да сте живи и здрави и винаги усмихнати! bouquet

По въпроса за китките от Маршмалоус-остават си до някаква степен меки, не стават твърди като при фондана например.

Момичета, искам да споделя, извинявам се предварително ако някой се почуства засегнат, но просто днес ми дойде в повечко емоцията!
Всичко започна когато някой номинира Тортената тема в Номинациите на Форума....сещате се преди какво беше и вече видяхте какво стана.Чета и не вярвам на очите си, оплюват един от талантите при тортите.......Ей това ме възмути страшно много.....Прекалено ми е объркано и усещам, че пиша хаотично, но си мисля, че ще разберете.Преди беше атмосфера, можехме да си кажем нещата, сега само хвалебствия, забелязва се разликата, започва завистта, наистина четат повече хора, което е добре и не е добре.....Не искам да засягам от новите момичета(не визирам тях), само, че както в останалите теми и тази стана прекалено популярна, започна наплив на не толкова захласнати по тортите......индивиди, които после вдигат кръвното на някои хора...
Таааа в реда на тези мои мисли, да ви кажа защо липсвам толкова често от темата, защо не пиша, не коментирам, не се появявам.....Питат-помагам, няма проблем за това винаги, намират ме хора през Форума, които не пишат в тази тема, и се почва едни ЛС-та, дават ми СКайп да се свържа, почват едни въпроси, ами ако не стане, казвам, ами ако не стане.....след това недай боже да не се получи примерно крема....едни недомлъвки.....и така, за себе си реших-ще ви прочитам от време на време, но няма да ви коментирам, имам ви повечето във Фейсбука, така, че от там ще поддържаме връзка.Моят съвет е, към тези, които се занимават по стабилно с торти(разбирате ме какво ви казвам) да внимават какво пишат тук, не ви казвам да се откажете да пишете, напротив, но внимавайте какво пишете.Забелязвам, че повечето са се ориентирали към по редки писания тук и ги разбирам  Peace От доста време търся причина да се завърна в темата и общо във форума, но днес тотално се отказах, дали защото хората иззлобяха толкова много(от пишещите тук-не в темата де) или просто вече ми е минало времето тук....не знам, но както и да е.
Ами....това е, малко объркано, но...каквото такова!Успех на всички, а на новаците искам да пожелая да не се стряскат-всичко става с много желание и любов!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт