Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кое е най-лесното за работа шоколадово тесто?
Кое сирене Philadelphia е най-подходящо за торти?
Как мога да намеря пропорции за крем за покриване на торта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кое е най-лесното за работа шоколадово тесто?
-
Кое сирене Philadelphia е най-подходящо за торти?
-
Как мога да намеря пропорции за крем за покриване на торта?
-
Как мога да измисля лесно и бързо торти и сладкиши?
-
Какво представлява тортата с корона и какво е нейното символично значение?
Здравейте, пиша ви от пясъка
Зарових се, щото ме гръмнахте с красотици-Мариета, ИВейн, Валерче, Лелчеееееее....Абе вие, нещо не сте у ред!!!
Тия неща трябва да ги показвате по конкурси и др такива, айде моля ви се, вземете се в ръце и поправете пропуснатото!!!!
То не беше Ивейн, с тая перфектна ферма, и както казва Ванчето-снимката ли, тортата?!? Фермата ми е слабост, добре информираните моми от тук знаят що
Викам си, ще прочета и шестте страници пък да става каквото ще....и продължавам си аз, обаче попадам на следващ пост....Валерия....кво да ви кажа, останах изумена, че нашето диване си е сменило попрището и се е насочило към изработване на бижута....викам си: аааааа, тц, тва ни мои да го бъде и чета по надолу-----лелеййййййй, туй чудо на природата правило сладки
Ще вземе някой да се обърка и вместо да ги яде ще се кичи с тях.....еййй не се научихте, че трябва и малко неперфектни да ги правите тия работи!За тортата дето е сътворила-нямам коментар, какво да кажа, тя сама говори-тортата де!Беше ми изключително приятно да прочета за изненадата на днешният ден и макар и със закъснение малко ЧРД НА ДЪЩЕРИЧКАТА ТИ-да ви е живичка и здравичка и много, много да ви радва
...благодарности още веднъж на всички за невероятните пожелания
,Страхотно изпълнение!Вие направо ме побърквате
.
.Направих го обаче по стандартния,описан на пакетчето начин,та може и затова да е. 
те ги разбират, ама един съвет-другият път заобли още малко по крайщата, втали малко девойчето в талията-иначе е нивироятно!!!!!Микрофона ми е фаворит-защото и аз съм в момента на тази тема-Хана Монтана-пък там китари, микрофони......мани, мани...Апликацията не личи да ти е взела здравето, получило се е страхотно, но от опит знам, че тези апликации са неблагодарна работа.....