Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 513
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Сватбите на Еда

Три пъти Еда се жени,
но мома се води още
Дали сватбарите калени
ще дочакат брачни нощи

Пръстени събра колцина
Рокля бяла си уши
Толга вече си замина
Сега Харун ще умори

После на Арас се пада
да я чака пред олтар
ще получи за награда
душ студен или шамар

# 31
Здравейте компания Незабравима Hug
Тарабас, благодаря ти много за лекарството newsm51  newsm51 newsm51, страхотно стихче за най-красивия и мой любим сезон  smile3501, а аз още като ти видях новото возило с глас съм се смяла newsm62
Боб, Бганьо, чудесни стихове smile3501 smile3501 smile3501, а "Изповед" ще го възприемем само като заплаха на Еда,която няма да се осъществи, иначе стихчето си е  newsm74
Пожелавам ви хубав ден,   да се заредим с много  търпение и спокойствие, за поредната доза драми в сряда вечер Hug Hug Hug

# 32

Добро утро, незабравимо семейство!
С пожелание за усмихнат, слънчев ден и много положителни емоции!!!

Поздравления за снощните творци Дани, Боб 99, Тарабас.....

# 33
Здравейте незабравима дружина  Hug Heart EyesЛек и успешен ден  Hug Heart Eyes
Бганьо,Тарабас ,Боб   bouquet  bouquet  bouquet

# 34
Добро утро,момичета и момчета.Желая ви лек ден,защото днес е сряда и се работи до14.00часа.Пазете си силите  и нервите за довечера,че ще се стои до сутринта и много нерви ще изхабим покрай нашите любимци.

Тарабас,Боб, поздравления за стиховете

Бганьо,поздравления за " Изповед" и " Три фрагмана"

# 35
# 36
# 37
# 38
Добро утро на всички с едно стихче и пожелание да не съм прав.

Изповед

На мен Арас ми е ортак
и ще сключа с него брак
Харун си шанса проигра
Ще му кресна „Гит бурда”

Нека той за мене страда
Нека види как е в ада
Там се пържих аз, горката
и проклинах си съдбата

Стой далеч от мен, Харуне
Нека теб Едже целуне
Героят ми във теб умря
Сърцето ми да бие спря

То цялото се вкамени
Не мож го вече нарани
Мостовете са изгорени,
а героите са уморени

За зрителите ми е жал,
че хубав чакат те финал
да, но не във този сериал
това всеки вече е разбрал

Много точно казано! И аз си мисля, че Еда най-после ще се ожени за Арас. Харун по-рано й прощаваше глупостите с Толга, защото той трябваше да се жени за Мелда. Сега номерът не върви. Така Еда няма да се усети как ще попадне в собствената си мрежа. Но може би искат да ни покажат, че каквото сам си направиш, дори и такива висококласови врагове като Бату, Джамил и Мелда взети заедно не могат да ти направят!

# 39
# 40
  • Русе
Отново съм във възторг от членовете на "Кръжок АВА"! Grinning Освен снощните прекрасни стихове на
Дани и Кесара/  love001  love001/,днес чета супер-стихове на Тарабас, Боб и Бганьо! Дори и завъртяните послания на сценаристите не са в състояние да пречупят Музите Ви! smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51
Председателю, много жлъч си събрал в "Изповед" и "3 фрагмана", но за сметка на това "Сватбите на Еда" направо ми звучат като "Сватбите на Иван - Асен II"!  hahaha smile3505

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 11:27 от winona

# 41
# 42
  • Русе
Ще се възроди ли тази любов?! Ама наистина ли?! smile3506

# 43
  • Русе
Днес при съседите има интервю с Мерт Явузджан, което не можах да копна.
Гугъл превежда знаете как - но от малкото смислени фрази се разбира, че Мерт играе с голямо удоволствие сложен и труден персонаж, който е много далеч от него самия. И че в живота със Серхан са приятели.

# 44
Не знам как точно ще се възражда тази любов, може би по-скоро ще я възкресяват някъде по Великден, но на мен ми става все по-гадно от цялата тая история, която насосват безконечно с цел запълване на сезона. Затова героите вече не приличат на себе си - повтарят се, повтарят грешките и глупостите си. Е, не може Еда да е такава завършена егоистка - просто не се връзва с това, което градяха досега. Не че нямаше такива прояви от време на време, но вече прекалиха. Изкараха я някаква глезена и лигава истеричка с махленски манталитет, която не знае какво и кого иска. За какво бяха всички мъки, сълзи и страдания и рани, нанесени на себе си и околните. Да вземем само Мелда за пример - сега и тя нещастна, но и Еда нещастна, Харун, Ямур - също. По-добре Еда да го беше зарязала още в началото, та поне сега да си живее с Мелда, мислейки си, че е щастлив. Просто е тъпо - толкова жертви за нищо.

Общи условия

Активация на акаунт