Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 644
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
3-ти фрагман   (по сценарий на Петко... Whistling)
(Еда пише в поредния дневник...номер не знам кой си. Mr. Green)

Мило дневниче,
плача и пиша. Харун отново е по жени. Не му стигна Еджето, ами и други. Как се живее с тая мъка дневниче?Сега пиша и плача...(после ще сменим реда). Викнах го уж заради Ямур...но не е така дневниче...аз искам той да ме моли...аз да му викам "докума бана..."
Ето, огризах си ноктите дневниче, Харун го няма! Crazy Sick
Кой сега ще ми подаде пиличка...?

Страдащата Еда

smile3532 smile3532 smile3532 smile3501 smile3501 smile3501

# 421
харун преспали с русата мацка

Да, изкараха цялата Кама Сутра Simple Smile След това се включи и един мощен турчин с мустаци и след като свърши, Харун отиде при Арас, ама той не си го вдигаше и серията свърши Simple Smile
Другата сряда ще има пикантни моменти Simple Smile
Тцтцтцтцтцтцтц.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Това, че някой не е разбрал нещо по ред причини не е повод да се гавриш.

Ееее, шегичка Simple SmileSimple SmileSimple Smile Не е заяждане, за съжаление понякога като пишем думите ни звучат по-гадно отколкото с широка усмивка, на живо Simple Smile

# 422
  • Варна
Да бъде така,както ти искаш.Не забравяй и аз съм  свободен мъж  Mr. Green

привет и от мен , тук Хубавелко и даде такъв добър урок ,беше като по учебник и това обаждане пред входната врата , култово.

# 423
3-ти фрагман   (по сценарий на Петко... Whistling)
(Еда пише в поредния дневник...номер не знам кой си. Mr. Green)

Мило дневниче,
плача и пиша. Харун отново е по жени. Не му стигна Еджето, ами и други. Как се живее с тая мъка дневниче?Сега пиша и плача...(после ще сменим реда). Викнах го уж заради Ямур...но не е така дневниче...аз искам той да ме моли...аз да му викам "докума бана..."
Ето, огризах си ноктите дневниче, Харун го няма! Crazy Sick
Кой сега ще ми подаде пиличка...?

Страдащата Еда

smile3532 smile3532 smile3532 smile3501 smile3501 smile3501

И да добавим....

Мило дневниче,

За да не страда ямур, ще се съглася да се върнем в 15-ти век. Нека харунчо вземе и Мелдето, и Еджето и всички други кокони и да спретнем едно харемче на султана...

72-ри епизод - спа уикенд в Ава на харун и целия харем. Той лежи в едно джакузи и 14 девойки го ОБГРИЖВАТ. Еда целува Ямур за лека нощ и слиза в джакузито... гмурва се под водата при харун и компания и ... КРАЙ НА СЕРИАЛА Simple Smile

След това всички от българския форум получават анонимни покани за спа уикенд със Серхан, задето са измислили така хубавото име Дениз и да подкрепяли сериала с цели 199 страници коментари Smile

# 424
Зизу,страхотни са тия фрагменти! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Лека нощ! Hug Hug Hug

# 425
Браво на Харун.  Такива жени, като Еда единствено такова поведение заслужават.  

Но пък и такива жени като Еда получават хубавите мъже, защото знаят как да цупкат устни Simple Smile От личен опит го знам Simple SmileSimple SmileSimple Smile

И аз, и аз, но защо е така не знам. Нещо в тоя тип жени подлудява мъжете, в т.ч. и пишещия тези редове.

Петко, халал да са ви такива жени, заслужавате си страданията. newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

Е, ама знаеш ли колко е гот....

Сигурна съм в това, най гот са сдобряванията, за това е много гот с такива жени, но до време е така......

Не бе, човек чувства, че живее пълноценно, както казва и Харун. Направо се пръска по шевовете от всякакви чувства - любов, омраза, ревност, бяс и т.н. Това иначе как можеш накуп да го получиш.

То почне ли беса, отиде та се невидя..... Да не дава господ някоя, като Еда да побърква сина ми някой ден, мисля че ще полудея.

Недей така, всеки минава през определени етапи в живота си, но важното е някой етап да не продължи прекалено дълго и да не остане време за другите.

Ти знаеш моето мнение за Еда. Харесвам в нея единствено, че е вярна на любовта си, всичко останало така, както е изграден образа и не ми харесва. За 90% от страданията й, моето мнение е, че тя си е виновна.

# 426
# 427
  • София
Лека нощ

Лека нощ ви пожелавам
И недейте вий рева
Рано утре пак ще ставам
Махмурлия от гнева
На бюрото ще си дремна
Ще сънувам как Еда
със иглата си вълшебна
позакърпва любовта

# 428
Лека нооооощ:)))))))))))))) Набълвах достатъчно глупости за цяла седмица напред, така че до другата сряда, дами и господа Simple SmileSimple SmileSimple Smile И повече усмивки и по-малко мисли за Еда и Харунчо Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 429
АЗ]ОБАЧЕ КАКЪВ КЪСМЕТ ИЗВАДИХ, НЕМА ЩО. smile3511 smile3511
Като почна филма целия екран на новия ми монитор стана син, много син, включвах, изключвах - син, изпуснах началото. Смених го със стария, той тръгна и накрая като влизаше Харун в асансьора, спря интернета. Сега седя пред компа с чаша в ръка и се ядосвам, най-интересното изпуснах.
Моля ви кажете ми какво стана с русата кака Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 02:16 от marmalon

# 430
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Лека нощ

Лека нощ ви пожелавам
И недейте вий рева
Рано утре пак ще ставам
Махмурлия от гнева
На бюрото ще си дремна
Ще сънувам как Еда
със иглата си вълшебна
позакърпва любовта

Как да не рИвем бе Петко?
Кат лебоФта я дават редко...
Нема го вече балдахина
Еда от тъпота стана монахиня.

Разгони фамилията на момчето
не спря да тормози детето...
Толкова ни писна от нея веч...
превърна лЕбоФта в тюрлю-гювеч.

# 431
Като почна филма целия екран на новия ми монитор стана син, много син, включвах, изключван - син, изпуснах началото. Смених го със стария, той тръгна и накрая като влизаше Харун в асансьора, спря интернета. Сега седя пред компа с чаша в ръка и се ядосвам, най-интересното изпуснах.
нищо,беше мадама на съдружника му Simple Smile

# 432
  • София
Вече филма премина в жанра комедия   hahaha hahaha hahaha Очаквам отмъщението на Еда,сега ще раздаде шамарите на Харун като се прибере  Joy Joy Joy Joy и на другата вечер излиза с Арас,а Харун като и се обади може да чуе от съдружника й-Беним евленийорсун  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 433
Като почна филма целия екран на новия ми монитор стана син, много син, включвах, изключван - син, изпуснах началото. Смених го със стария, той тръгна и накрая като влизаше Харун в асансьора, спря интернета. Сега седя пред компа с чаша в ръка и се ядосвам, най-интересното изпуснах.
Мармалон изобщо не съжалявай.Нищо не си изпуснала.По това как всички го обръщат на хумор и осмиване на всичко можеш да си направиш извода.Каката само му отвори вратата да го посрещне.Той имаше среща с Хазар.
Лека нощ на всички. Hug

# 434

Русата мацка е секретарката на Хазар. Събори чашата и Еда чу гласа и по телефона.

Общи условия

Активация на акаунт