Отговори
# 555
  • където и да е,само да не съм сама
ЧЕСТИТО НА АЛЕКСИ И КОКО ЗА БЕБЕ АКЕКС newsm07

ЧЕСТИТО НА И НА МАМА КЕЙТИИ ЗА БЕБА КРИСТИНА sling
Е,момичета, започна се и рпи нас с хубавите вести.
Хем се вълнувам много, хем знам и какво ни чака.......
Дано всички имаме спокойни и здрави бебечета, а неспането обзело всички ни ще го наваксваме някой друг път:)
С мъжа ми се смее, че тамън децата ще пораснат и ще имаме време да спим и вече ще сме одъртели и от само себе си ще се будим рано,но здраве да е........

С термометрите наистина е по-сложно отколкот се оказа.
Ние имахме един живачен, който преди месец счупух в къщи и страшно мн се притесних, който мери най-добре/вече обаче не ги препоръчват/ и един на Бюрер/и кантара ни е такъв/, който е за чело и всеки път мери различно, а беше доста скъп Cry
Добре, че децата рядко вдигат Т, но особено за бебе е задължително да имаш някакъв читав.
Незнам сега какъв ще вземем.

# 556
ЕЕЕ, чудесен ден за нашата темичка. Ново бебче имаме  Hug И момиченцата започнаха:

Честита рожба на мама Кейтии и таткото. Много хубаво име сте избрали. Да ви е жива и здрава , и много да ви радва.

Много се радвам и вече съм много нетърпелива да си гушкам бибчо.

Kiarka, с теб сме. Чакаме новини  Hug

Добре дошла на tonesto    bouquet  Леки последни седмици.

Гледам, че всички са почнали да се оплакват от тези подготвителни контракции. То си е нормално вече.

samanta_ups, ти как си?

Amorevole, благодаря ти за отговора   bouquet

skrech, като заговори за такива мами и аз имам една приятелка, дето е бременна с мен и чака всеки момент да роди. Нейните думи са същите "писнна ми вече да съм бременна" " ох, айде всичко да свършва" "един път да се освободя" и пр.
Гадното е , че аз както исках да родя нормално , при мен е седалищно бебето, а тя иска да ражда секцио, при нея бебето си се е обърнало. Някои хора не оценяват какво имат. Не искала да търпи такива болки от раждането,че даже искала пълна упокойка.

# 557
  • София
Imame bebe-Kristina,3 i 400,50 sm.Rodi se na 14.02 v 11:45-normalno rajdane.
Ot tatkoto.

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА КЕЙТИ И ТАТКОТО!!!
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА КРИСТИНА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!
НА КЕЙТИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И Я ЧАКАМЕ СКОРО ДА РАЗКАЗВА!!!

Страхотно, първото момиченце на групичката. Дано скоро се появят мамите да споделят и да покажат снимки:)

kiarka, стиксаме палци и чакаме хубавите новини.

samanta_ups, penmar, как сте?

на новите мами, добре дошли и леко бременеене през оставащите дни:)

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 14:05 от redreny2000

# 558
Майски, страхотно стихче  Hug
Валари, днес ми е много спокойно, бебчето ритка по-рядко, за разлика от вчера,  когато ми идваше направо да си го измъкна от корема, такива болезнени ритници раздаваше на майка си...Снощи мисля че имах контракции, защото коремът ми се стегна и започна да ме боли...И така за около 40 мин два пъти. После нещата се успокоиха и съм заспала. А мъжът ми само ме подкарва да раждам по-скоро, че бил под голямо напрежение, а аз какво да кажа  hahaha

# 559
Честото на всичките родили, здраве и бързо възстановяване.
Някой ме пита за термометрите.
Ето това имаме от няколко месяца, мери много точно.
http://baby.shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=laser&_sacat=117026& … 286.c0.m270.l1313
Препоръката ми е да взимате с по малък диапазон например от 32-45 градуса. Те дават по точно, тези с голям диапазон  за да мерят точно трябва да са не по евтини от 100 долара.

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 14:20 от г-жа Стихийно бедствие

# 560
  • Sofia
Честито на мама Кейти малката принцеса Кристина ! Мнодо да ви радва Simple Smile

Имам едно въпросче към всички, които имат мнение. Искаме да си вземем парочистачка,мислите ли че е практична покупка ? Благодаря предварително на всички мами, които имат опит и го споделят   bouquet

Аз съм малко объркана, тъй като преди 2 седмици като бяхме на преглед бебка беше 2300-400 гр. а сега в петък ( 2 седмици по-късно) доктора каза, че е 3250 гр. Много ми се вижда на мене тази разлика. Сега се притеснявам, че ще стане голяма шишка и трудно ще излезе, а все пак не съм склонна на секцио пък и за сега няма индикации да се налага. Малката се е подготвила с главата надолу, кръв и урина са ок, микробиологиата ми е чиста, абе песен.

Снощи бяхме на заведение, няма такава мъка. През цялото време ме болеше кръста и само пишках, чуствах се доста не на място.

Снощи сънувах че ми изтичат водите, но по забавното е, че докато ми изтичаха водите от гърдите ми пръскаше кърма  Joy Joy Joy Луда работа Simple Smile

Стискам палци на всички мами, при които има признаци за предстоящо раждане. Надявам се всичко да мине нормално  Hug

# 561
Здравейте маминки!
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА КЕЙТИ И ТАТКОТО! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА! НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ   bouquet
Минавам само на бързо засега, че имам майстор, който сглобява леглото на бебо.
Киарка имаш стиснати палчета  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Желая ви хубав ден!

# 562
Shortyd , за парочистачката ти сама трябва да си прецениш дали ти трябва, дали има какво да чистиш с нея. Зависи с какъв под сте в къщи. За теракот е супер, но за паркет/ламинат трябва много бързо да минаваш. Чисти хубаво мека мебел. Аз си чистя щорите с нея. По-лесно ми е. Стъкла не могат да се чистят, защото капе много и е супер гадно като се стича надолу. Иначе имат доста приставки. Пробвах да си изчистя мивката, плота, но не съм доволна. По-хубаво се чистят с препарат.
Другото е, че трябва първо да минеш с прахосмукачка и после с парочистачката. Което идва много. Ако не те мързи....

Аз рядко я ползвам. Реално няма много неща, които могат да изчисти добре, но това е лично мое мнение.

За  съня  hahaha Много смешен сън!

# 563
Привет и от нас Simple Smile

Честита рожбичка на мама Кейтии  bouquet
Да ви е жива и здрава и много да ви радва Hug

Днес бяхме на преглед. Взеха ми кръв и урина, запис на тонове. Бебчо вече е 3300г и между 47 и 52см. Лекарката ми не можа да му измери главичката, защото е толкова ниско, че каза, ако ми бръкне ще я напипа. Прегледа ме за разкритие - нямам. Не ми взе влагалищен секрет, каза че течението е нормално и всичко е наред, доверявам й се, щом така казва Rolling Eyes Говорихме и за раждането и каза, ако не й звънна до 24-ти да отида на преглед. Питах я за арниката дали да я почвам и ми каза да изчакам до 38-ма седмица поне, че може да предизвика контракции, като ми е толкова ниско бебчо. Направо и аз го усещам къде му е главичката на половината след бикини линията Rolling Eyes. Така бях и с баткото, но си родих 2 дни преди термин, а сега имам чувството че всеки един момент момент може да ме почнат болките, как нямам никакви подготвителни контракции.

Добре дошли на новите мами Hug

# 564
Прекрасна новина за нашата дружинка!
Честито на мама Кейти и на тате! Да им е здрава и жива принцесата !Чакаме мама с подробности около щастливото събитие. Peace
Успех на всички, които имат нужда от стиснати палчета в този момент. Да минават леко ражданията. Praynig
На всички с неразположения -да се оправяте бързичко.  Hug
Добре дошли и на последните присъединили се мами! Леки оставащи седмици. Hug
 За термометрите и аз имам дигитален, но мери с 2-3 десети по-малко. Даже, ако не е загрял/ да е бил на топличко/ може и повече отклонение да даде. Но все пак е някакъв ориентир. Няма кой да ми седи търпеливо 5-6 минути да му меря Т с живачен.

# 565
skrech, малкия като ми вдигна 40.1 Т бузките му бяха студени, челцето нормална топлина и целия се тресеше, та и това с пипането не е много ориентировъчно Rolling Eyes

# 566
  • Кукуландия
Във връзка с кърменето и храненето, ето една статия тук от форума, която е много изчерпателна -> Хранене, спорт и отслабване по време на кърмене

# 567
  • Карлово
Честито на мама Кейти малката принцеса Кристина ! Мнодо да ви радва Simple Smile

Имам едно въпросче към всички, които имат мнение. Искаме да си вземем парочистачка,мислите ли че е практична покупка ? Благодаря предварително на всички мами, които имат опит и го споделят   bouquet

Аз съм малко объркана, тъй като преди 2 седмици като бяхме на преглед бебка беше 2300-400 гр. а сега в петък ( 2 седмици по-късно) доктора каза, че е 3250 гр. Много ми се вижда на мене тази разлика. Сега се притеснявам, че ще стане голяма шишка и трудно ще излезе, а все пак не съм склонна на секцио пък и за сега няма индикации да се налага. Малката се е подготвила с главата надолу, кръв и урина са ок, микробиологиата ми е чиста, абе песен.

Снощи бяхме на заведение, няма такава мъка. През цялото време ме болеше кръста и само пишках, чуствах се доста не на място.

Снощи сънувах че ми изтичат водите, но по забавното е, че докато ми изтичаха водите от гърдите ми пръскаше кърма  Joy Joy Joy Луда работа Simple Smile

Стискам палци на всички мами, при които има признаци за предстоящо раждане. Надявам се всичко да мине нормално  Hug

За парочистачката наистина не е зле но според мен пък може и без нея
За детето не се притеснявай как натдава ще излезе колкото и голяма да стане Simple Smile

# 568
Честита малка принцеса на мама Кейти!
Да е жива и здрава и много послушна!!!
  Hug
 Привет  wavey на всички!!!
Аз само така да се отчета!
Утре ще ходя на изледвания за кръв и урина,че предния път ми беше висока кръвната захар - да видим сега как ще е!
Иначе други оплаквания нямам, освен че съм почти всяка вечер по 2-3 часа кукуряк  Joy,
но като ви чета, май почти при всички ви е така!
Ще постискаме още малко!  Simple Smile нали всичко е в чест на малките бебоци!

# 569
  • Пловдив
Пловдивчанки, бебешкото кафе за утре ли беше?
Да се уговорим ли нещо, или направо там?
Може ли някой да ми пусне линкчето отново, че на страницата във Фейсбук нещо не го виждам съобщението  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт