D H L - 3

• 67 564
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,
много изостанала темата:)
Имам поръчка от 23/6 и още не съм получила мейл с номер на товарителницата, а колкото и да се пънкях, не успоях да изкарам такъв. Номер на колис: 20111745275253 , помогнете ми, моля  bouquet

Изчакай още малко, сега от ЛР - ако ти е от там поръчката - бавят изпращането....Проверявай около 12ч. и около 16,30ч. имейла си.....

# 616
  • София
Да, ЛР е, ще изчакам, мерси  Simple Smile

# 617
  • Бургас
Аз имам поръчка от 24.06. и преди малко получих номера за проследяване /поръчката ми е разделена на две/.

# 618
  • Варна
На мен ми се наложи да върна нещо към Ларедут, тоест от Пти Солей го върнаха вместо мен. Дадоха ми този номер 9021330870, но не знам как да го проверя, не ми излиза и това е. Някой връщал ли е нещо до Ларедут. Как процедират и за колко време ти връщат парите?

# 619
DHL до вратата ли носят  кашоните от ЛР? В суивито ми пише някаква дата за доставка -съвпадат ли тези дата с доставките на DHL?

# 620
  • Сандански
DHL до вратата ли носят  кашоните от ЛР? В суивито ми пише някаква дата за доставка -съвпадат ли тези дата с доставките на DHL?
Да до вратата ги доставят Peace
Дата на доставка в суивито не съвпада с тази на ДЧЛ, така мисля аз, защото имам поръчка и от петък е в Будапеща и се надявам в понеделник или вторник да е при мен, а датата в суивито ми е 20.07. Wink

# 621
защото имам поръчка и от петък е в Будапеща и се надявам в понеделник или вторник да е при мен, а датата в суивито ми е 20.07. Wink
И моята дата е същата, но не се и надявам да дойде следващата седмица, тъй като поръчката ми е едва от 05.07  Peace
А предварително обаждат ли се? Освен стандартния смс за който се говори в първият пост?

# 622
  • Сандански
защото имам поръчка и от петък е в Будапеща и се надявам в понеделник или вторник да е при мен, а датата в суивито ми е 20.07. Wink
И моята дата е същата, но не се и надявам да дойде следващата седмица, тъй като поръчката ми е едва от 05.07  Peace
А предварително обаждат ли се? Освен стандартния смс за който се говори в първият пост?
Както вчера ти писах поръчката вече е в София и утре ще е при мен Peace
Иначе поръчката е пусната на 30.06.
Не се обаждат предварително но ти може да си я проследиш в сайта по референтен номер Wink
http://track.dhl-usa.com/TrackByRef.asp?nav=TrackByRef

# 623
да ви питам някой поръчвал ли е от щатите нещо с DHL или UPS
и ако е била по-голяма сума отива ли на митница?

И аз се интересувам  Peace

# 624
Извинявайте за поредният въпрос - пратката ми е пристигнала в София днес, доставят ли в събота?

# 625
Извинявайте за поредният въпрос - пратката ми е пристигнала в София днес, доставят ли в събота?

В събота работи само офиса на летището.....В понеделник......Ако не - директно от офис да си я вземеш(ако нямаш търпение и ако ти е удобно и знаеш офиса, естествено).

# 626

В събота работи само офиса на летището.....В понеделник......Ако не - директно от офис да си я вземеш(ако нямаш търпение и ако ти е удобно и знаеш офиса, естествено).
[/quote]
Мерси, ще изчакам. Повече от 2 год не съм поръчвала и новата система ми е малко странна.Въпрки,че в 2 през ноща получих смс от ДЧЛ, че пратката е препратена за доставяне и това е отразено в проследяването...

# 627
  • Magrathea
Някой знае ли как  мога да разбера дали пратка, изпратена от Германия, ще пристигне в пощенския клон или  в DHL наистина. Написали са ми, че е изпратена с DHL Premium. Към момента я намирам в проследяването в сайта на DHL, но тъй като е предадена вчера, все още няма много движение по статусите.

# 628
  • София-Младост
Някой знае ли как  мога да разбера дали пратка, изпратена от Германия, ще пристигне в пощенския клон или  в DHL наистина. Написали са ми, че е изпратена с DHL Premium. Към момента я намирам в проследяването в сайта на DHL, но тъй като е предадена вчера, все още няма много движение по статусите.
Е щом е с DHL би трябвало да си я получите вкъщи. Не мисля, че ги предават в пощите като стигнат до тук Simple Smile

# 629
  • Magrathea
Ами нали немски пощи погълнаха DHL или обратно и имам спомени, че DHL в Германия не е това, което е в България

Общи условия

Активация на акаунт