SUPERNATURAL IS BACK!

• 27 935
  • 715
  •   1
Отговори
# 495
Вече си те представям  Joy

Бичи и така става  Sunglasses

Ауу нещо не ми се зарежда замундата вие от къде я теглите?

Благодаря   bouquet

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 04:13 от Mother 0f All

# 496
Приятно гледане  Hug

от тук

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 04:10 от bichito

# 497
Дами, гледате ли Laughing. Ако да, приятно гледане. Рекламите ме дразнят малко...

# 498
Amoreee, Hug

И качеството не е върховно, но нетърпението и тръпката, тръпкатаааа hahaha ...

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 04:53 от Impala

# 499
Amoreeeee, Hug

И качеството не е върховно, но тръпката, тръпкатаааа hahaha ...

Ооооо да. Отивам да спя, лека нощ на всички.

# 500
Рано е да обсъждаме епизода, но все пак ще кажа, че ми хареса Peace , и то много: имаше всичко. Обичам да си лягам със задоволени очаквания, Галче.

Промото за 6.15 е част от това от поста на Dana   bouquet , така че не си заслужава да го търсим отделно.

Лека нощ Hug !

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 13:13 от Impala

# 501
Рано е да обсъждаме епизода, но все пак ще кажа, че ми хареса Peace , и то много: имаше всичко. Обичам да си лягам със задоволени очаквания, Галче.

Присъединявам се изцяло. Simple Smile Хм, много странно чувство ми остави (плачещо такова, гадно ми е заради Дийн, който за пореден път стана жертва на това, че е бил възпитан и е израснал като ловец... Saving people, hunting things.... might be a real hell!).

Ще се опитам да поспя и след няколко часа ще го гледам пак. Лека уинчестърска (или по-скоро посрещане на утрото).

# 502
  • # супернатурална #
Добро супернатурално утро и честита събота! Браво на нощната смяна, че устискаха, тържествено обешавам и аз някой път да се присъединя към ранното гледане. Дейна, благодаря за промото, много интересно, значи ББ аз си мислех, че ще е нещо като един снимачен ден, а то какво ще е - Сам и Дийн попадат в нашия свят и са Джаред  и Дженсън? Ох, отсега нямам търпение!!! А Миша май беше в Супернатурал, на мястото на Кас  Joy
След малко го пускам, и превод няма да чакам, че после цял ден съм ангаже  Tired да отметна първо най-важното за деня  Laughing

# 503
Уоми, страхотни коментари правите под снимките, уж шеговити, но толкова много истина има Grinning
Мерси комплимента го приемам лично защото ги правя аз Simple Smile Чак понякога се чудя на толкова мъже как да коментирам оригинално  Joy hahaha

Дами не се вясвам защото сме/ ще сме новодомци.
За 14 февруари моя мъж ме изненада с покупка и продажба Simple Smile Купил е къща и е продал апартамента и сега просто е голяма хамалогия. Почваме да строим. За сега сме в Свеки абе представяйте си.
Но все пак не пропускам серия  Crazy

# 504
 Joy Joy Joy Новото промо е великооо  Mr. Green Дейна мерси   bouquet  Леле Мишата е толкова, тооооооолкова сладъккккккккккккк!!!! Не мога да издържа до другия петък! А най-лощото е че ще сме по селата. Как ще го гледам?!  Cry  Леле ще намеря начин, ако трябва да се връзвам към някой спътник!  newsm78  Това е най-чаканата серия. Не мога да спра да гледам промото. Simple Smile

Момичета радвам се, че новата серия ви е харесала, аз ще изчакам до довечера с мъжо  Hug

# 505
Joy Joy Joy Новото промо е великооо  Mr. Green Дейна мерси   bouquet  Леле Мишата е толкова, тооооооолкова сладъккккккккккккк!!!! Не мога да издържа до другия петък! А най-лощото е че ще сме по селата. Как ще го гледам?!  Cry  Леле ще намеря начин, ако трябва да се връзвам към някой спътник!  newsm78  Това е най-чаканата серия. Не мога да спра да гледам промото. Simple Smile

Момичета радвам се, че новата серия ви е харесала, аз ще изчакам до довечера с мъжо  Hug

Мирка, колко си сладка, когато се вълнуваш така!!!  Hug

Аз също ще чакам до довечера за да го гледам с мъжа...

# 506
Изпихте ли си кафенцето, момичета? Цяла нощ сте вилняли тихичко, посрещнали сте изгрева и имате нужда  Grinning

ДейнаHug за промото и утеха за душата  с красота

Галка и Мама, честити ви подписи  Grinning

Фейче, имам молба да предадеш поздрави на Злата  Hug  Липсва определено тук  Simple Smile

Целувкаджийското видео на братята ще ме накара да пусна сериала от начало. Би, благодаря за него. Да не ревнувам, викаш  Mr. Green

# 507
  • София
Добро съботно СПН утро Simple Smile

охоо и субс има в ранни зори Simple Smile дърпам и гледам мигновенно Simple Smile

# 508
  • Разпиляна във въображението
Добро утро. Аз чакам моя да си дойде и пускаме.
Сега само с ровя, рова ли ровя...

# 509
  • В средата на времето
Момичетаааа! Grinning Grinning Grinning Дори най-неспойлерираните от вас няма да издържат да НЕ гледат новото промо на предстоящия за следващия петък мета-епизод, където Сам и Дийн играят... себе си! Страхотно е! http://www.tvline.com/2011/02/supernatural-first-look-sam-dean-spoiler/

Така въодушевено си го описала, че нямаше начин да не погледна Grinning. Не се стърпях. И не съжалявам. Може би...малко...защото сега ще трябва да чакам супер нетърпеливо следващия петък Grinning Промото е страхотно Joy Мерси ти много Hug  bouquet Това ще ми бъде любимата серия за този сезон Grinning

Много хубаво се е получило това среднощно гледане на епизода Grinning

Уоми, поздравления още веднъж за труда, който и ти и другите момичета и момчета полагата за този сайт. Шапка ви свалям на всичките. Страхотни сте! Hug А коментарите определено ти се получават Grinning

Моят подарък за Дийн от стихчето на Розето:

Естествено това е базовият модел Grinning. След това я покрих с най-различни, тайнствени, египетски символи  Grinning

Сега и аз ще тегля серията и ще гледам Simple Smile

Добър ден от мен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт