Комплекс Гранд хотел Варна 2011/в частност хотел Рубин/

• 24 174
  • 378
  •   1
Отговори
Разрових малко назад ,но не намерих старите теми за комплекса.Има ли хора почивали там през 2010г?Моля за снимков материал на ресторанта пред хотел Рубин.
Тази година децата до 12г почиват безплатно ли или не схващам заигравката??

# 1
  • с/у ОколоМръсТното
Баш в Рубин ли...?
Ако сте решили да почивате в комплекса, само Гранд-а. Всички други хотели са компромис. И не, че в Гранд-а всичко е ОК. Но все пак...

# 2
  • В една Дупка.
Насочи се към друг комплекс. 
Нито един от хотелите там не  е на ниво. Бях в Гранда това лято, той е гору долу...няма да повторя дори и на 50% намаление да го пуснат.
Но това е лично мое мнение. Имам база за сравнение, и смея да твърдя, че хотела отговаря за 3 звезди. 

# 3
  • Sofia
Обаче, с търсачката наистана не се открива миналогодишната тема. Защо така?

Точно днес ми хвалеха Гранда и Долфин Марина, колко са просторни двойните стаи и апартаментите, че храната е ок и че има доста забавления за деца.

Моля те, поясни от какво си толко силно разочарована, защото е нормално мненията да се разминават, но за К&E са направо диаметрално противоположни.

# 4
  • В.Търново
Странно,наистина темата за Гранда от миналото лято я няма!!!!

# 5
Ами незнам ,аз имам сантимент към Рубин.Гранда не ми харесва ,осван горещия му шоколад с ром Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Незнам друго просто държим на близостта до плажа.
Ол инклузива не беше от най богатите навремето,затова сега се интересувам как е.
Иначе май клоним  към Лагуна бийч,Добротица или Рубин.

# 6
  • Sofia
Иначе май клоним  към Лагуна бийч,Добротица или Рубин.

И ние, плюс има-няма още 5 хотела Joy

# 7
  • Sofia
Успях да изровя старата тема със съвсем друго търсене  Laughing- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=305809.0

Започва 2008 г., но последните страници са с отзивите от лято 2010, та попрочетох темата отзад напред. Разбрах BuBiCa защо не си доволна, можеш да не отговаряш тук  Grinning

Има много хубави публикувани албуми. В резюме, разбрах, че плаж така и не са направили през тези години, няма и атракции за децата. Тези смешни надуваеми "замъци" са твърде бебешки за моите момчета. А отзивите за храната са меко казано обезуражаващи.

Но въпреки това, видях че в снимките че се е запазил част от онзи дух и атмосфера, които помня отпреди../доста много вече години Grinning/ и ми стана едно мило. Носталгия ме нападна. Та не знам...Може би, ако реша да направя по-евтина почивка си заслужава.

# 8
  • Sofia
Записвам се да следя Simple Smile

А, да си ги нямаме тия. Разказвай какво мислиш по въпроса. Ще ходиш ли там тази година, какви са очакванията ти, как е било миналата или не беше там. Защо и т.н.  Crazy

# 9
ЮНИ МЕСЕЦ 2010 БЯХМЕ В РУБИН-СТАИТЕ СА ГОЛЕМИ И С ДЕЦА И БАБИ  Е МНОГО УДОБНО,ДИРЕКТНО СИ НА ПЛАЖА И БАСЕЙНА.ХРАНАТА НЕ НИ ХАРЕСА ОСОБЕНО.ЗА ДЕЦАТА ИМА НОВИ БАТУТИ И ВСЯКА ВЕЧЕР ДИСКОТЕКА.АКО ПРОМОЦИЯТА Е ДОБРА СИ ЗАСЛУЖАВА. Peace

# 10
  • В една Дупка.
Успях да изровя старата тема със съвсем друго търсене  Laughing- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=305809.0

Започва 2008 г., но последните страници са с отзивите от лято 2010, та попрочетох темата отзад напред. Разбрах BuBiCa защо не си доволна, можеш да не отговаряш тук 

Вчера като влязох тук, нямах много време.., не ми се пишеха фермани.. Grinning Днес виждам, че си открила темата... Peace
Пак повтарям - всеки има различна представа за това що е то, хубав хотел, храна и хигиена. Naughty Wink

# 11
Баш в Рубин ли...?
Ако сте решили да почивате в комплекса, само Гранд-а. Всички други хотели са компромис. И не, че в Гранд-а всичко е ОК. Но все пак...

Подкрепям, храната може да е еднаква за всички хотели, но заради обслужването съм на същото мнение.

# 12
Здравей, ние сме били в Рубин 2009.Изненадана съм на толкоз крайните мнения.Да хотела не си отговаря на звездите Simple Smile. За храната никакви забележки.Никакво бутане ....Единственото кофти за мен беше, не почистването на стаята.И добре че не е мокет....че детето толкоз пясък нанесе в стаята.
Тази година съм резервирала за Гранда.Защо ?Защото ми е на цената на Рубин.

# 13
"Рубин" има едно преимущество пред Гранда - меките оранжеви шезлонги. Дано тази година уредят нещата с чадърите и шезлонгите по-добре.

# 14
  • Sofia
Момичета, дали някой има впечатления и от Албена и от Св. Контантин? Ще ми се да обсъдим предимствата, а не негативите. От т.гл. точка, къде, според вас, е по-ОК. Оставам с впечатление от изчетеното, че на Албена голямото предимство е плажната ивица, а на Св. Константин, как да се изразя, се "диша" по-свободно.
Гранда и някои от хотелите на 1 линия на Албена са на една цена?
elyam, ти измисли ли нещо  Grinning
И друго, какви са опциите за развечения на деца в Св. Константин?
Навремето имаше страхотна кръчма с програма, включително нестинарски танци, дали съществува още?

Общи условия

Активация на акаунт