Комплекс Гранд хотел Варна 2011/в частност хотел Рубин/

• 24 178
  • 378
  •   1
Отговори
# 45
ДА отговоря - плажа не е първа хубост, но не и чак толкова зле. Хотелчето е спокойно и тихо, от едната страна гледаш морето, което е съвсем близо, а от другата - страхотния парк, който се пада между Долфин и Гранда.
Ресторантът е вътрешен. Няма маси навън. Има, обаче, на втория етаж обширна тераса, която е към лоби бара. Там се ядат сладки, пие се кафе или алкохол. Отстрани на хотела миналата година имаше детски надуваем батут и отделно детска площадка, а също и стая за детска анимация с какичи.
ЗА паркирането - не ме е интересувало - ходили сме до Варна със самолет и оттам с такси. Но не съм оставала с впечатление за гъчканица на паркинга. Страхотен плюс на целия комплекс, поне за мен, е зеленината и спокойствието.
Миналата година пред хотела бяха реновирали външен ресторант с едни арки. В него можеше да се вечеря с предварителна резервация. Ресторантът и басейнът си се ползват само от гостите на съотвения хотел.

# 46
  • с/у ОколоМръсТното
Долфин е 1вата ми любов.  Heart Eyes
Пък и Албатрос (а-ла-карт-а) е към тоз хотел. Бе има много плюсове хотелът. Заслужава си.

... навремето басейнът беше с морска вода.

# 47
Тази година и клиентите на Гранда ще могат да посетят "Албатрос". Доколкото разбрах всички туристи  в комплекса позват всички ала карт ресторанти .

# 48
  • София
Простете за невежеството ама какво значи ала карт ресторант?

# 49
Ала карт е ресторант, в който избираш от меню, но специално за Гранда - има си определено меню за всеки от ресторантите, сутрин го слагат на едно табло на входа на основния ресторант, ако ти хареса - на обяд отиваш и ядеш, а за вечеря едно момиче записваше желаещите. Общо взето бяха празни тези ресторанти, защото ....малко можеш да останеш гладен  Laughing Затова за всеки случай първо вечеряхме в основния, и към 8.30 отивахме в ала карта. По веднъж ги посетихме.

# 50
  • с/у ОколоМръсТното
е, чак пък гладни...
Мин. година не даваха в Албатрос, защото бяхме в Гранд-а. И си хапвахме в нашия ала-карт. Всичко друго, но не и гладни...
Едни огромнииии риби..., яко салати... и десерт.  ooooh! Малко мястото не е така красиво, като Албатрос и това ме спря да хапваме по-често там.

# 51
Шани, имах предвид, че ако не ти хареса това, което е предвидено за вечеря, няма как да станеш и да си вземеш друго, както е в основния ресторант. Ти за кой ресторант с риби говориш, , в Гранда почивахме, във вива имаше все някакви италиански неща , а на барбекюто - скара. Пък и мъжете като си изядат пържолата, няма с какво да замезват.

# 52
Здравейте. Искам да попитам за отзиви от Лебед-а. Имам чувството, че остава празен.Simple Smile Никой не пише за него. Също исках да питам за All Inclusive Premium. От това, което прочетох ми се стори, че може да се ползват всички ресторанти, или? newsm78 И последно да попитам за тенис кортовете дали се заплащат допълнително

# 53
2010г. бяхме в Гранда и останахме сравнително доволни. Храната - обилна, всеки ден имаше готвени манджички много вкусно приготвени, освен всички стандартни ястия за блок маси. А ла карт ресторантите не можах да ги оценя много - стандартни ястия приготвени не много вкусно. Посетихме ги по веднъж. Зеленината в изобилие, просторно и с видимост - да си наглеждаме децата. Бара при басеина - отличен. Плажът - пренаселен, добре, че бяхме голяма компания и винаги 1-2-ма отиваха рано и запазваха няколко шезлонга да има къде поне да си оставим багажа, че с деца нали знаете, че единия винаги е в движение. Мъжът ми ходи на тенис - заплаща се допълнително, разбира се, но трудно можеш да си запазиш час за по-нормално време, за да не припаднеш от пек и жега. За развлечения - анимацията става, според мен е стандартна за такъв род хотели, не е нещо изключително. Има дискотека - детска и после за възрастни. Много хора се оплакваха от чистотота, но аз не мога да се оплача. Нашата камериерка всеки ден ни сменяше кърпите и чаршафите и чистеше с прахосмукачка. Имахме и неприятни преживявания - детето се нагълта с вода от басейна или морето или и от двете и го хвана стомашния вирус с повръщане и разстройство, така че внимавайте. имаше още 4 деца в компанията - те не се разболяха. Край басейна винаги си намирахме места, уж хотела беше претъпкан, а не се усещаще навалица- бяхме в силния сезон от 25.7.. Бих повторила, ако нямаше още толкова чудесни места, които искам да посетя.

# 54
gre4ko, били сме по едно и също време  Laughing На Гранда това му е хубаво - голямата територия предпоставя спокойствие, въпреки пълните хотели. На мен също ми харесва,че анимацията е по-тиха и не ти надува главата с високи децибели, просто не пречи на тези, които не я ползват.

# 55
  • на една крачка от Дунав Мост
И аз тук искам да попитам ,за плажа ,как по стъпалца в морето не мога да разбера ,има ли по конкретни снимки
Пясъка като е изкуствен става ли да се правят пясъчни кули например Simple Smile
И кой е по добър Гранда или Долфин

# 56
По стъпалца  - значи все едно влизаш в басейн по стълбичка. Има и два нормални пясъчни плажа - един по-малък и по-близък, и по-голям - съответно по-отдалечен - на около 200м /не съм много добра с разстоянията  Laughing/ Била съм в споменатите два хотела - избирам Гранда. По-горе в темата съм посочила защо.

# 57
  • на една крачка от Дунав Мост
но постепенно ли става дълбоко,в смисъл става ли за деца

# 58
Нормалният плаж - да, става за деца, от бетонната платформа, където са стълбите - не. Има къде да се къпят децата, не се притеснявай.

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 12:25 от Ая

# 59
  • Варна
Имам реална резервация , за хотел Рубин ,но като видях това ,вече незная къде да резервирам http://hotel-rubin.hit.bg/
Дайте добри идеи - ал инклузив, ако може дори хотела да ми е на първа линия, с две деца ,малкото на 3 г.

Общи условия

Активация на акаунт