Комплекс Гранд хотел Варна 2011/в частност хотел Рубин/

• 24 185
  • 378
  •   1
Отговори
# 60
Имам реална резервация , за хотел Рубин ,но като видях това ,вече незная къде да резервирам http://hotel-rubin.hit.bg/
Дайте добри идеи - ал инклузив, ако може дори хотела да ми е на първа линия, с две деца ,малкото на 3 г.

Мирамар, РИУ Хелиос бей, Сол луна в Обзор, хотелите на първа линия в Дюни, Калиакра в Албена, Азалия в Св.Константин.

# 61
  • у дома
А има ли вътрешни басейни и по-конкретно детски басейни, защото няма много информация за това на сайта?

# 62
  • у дома
Имам реална резервация , за хотел Рубин ,но като видях това ,вече незная къде да резервирам http://hotel-rubin.hit.bg/
Shocked Въйййй - както казваме ние в Бургаско ... ooooh!

# 63
  • Варна
възмутени ли сте, но като разглеждам навсякъде по другите хотели, тук има най-добри играчки за децата,понеже това е комплекс от хотели и все ще харесаме някъде да играят бебетата

# 64
  • Все на втория етаж
Бях се спрала на Гранд Хотел Варна, но все още се чудя. Миналата година бяхме в Иберостар на Златните. Предната пък в Арабела бийч на Албена и там няма да стъпя повече. Единствено Калиакра много ме изкушава за Албена, но цените са космични и май ще се въздържим. Та чуденката ми е Гранд Хотела или Иберостар?

# 65
Иберостар е по-добрият вариант, но пък е по-скъпо мисля.

# 66
  • В една Дупка.
Дайте добри идеи - ал инклузив, ако може дори хотела да ми е на първа линия, с две деца ,малкото на 3 г.
В нито един то хотелите, положението не  е по-добре.  Peace
Мое мнение, но всеки има различен критерий за хубав хотел. Не се пазарете , дайте 300  - 400 лв повече и няма да ви излезе евтиното на носа. Като на нас - миналата година. Писала съм назад във темите за Гранда. Спала съм и в Рубин. А сестра ми миналата година напрво си тръгна от Долфин Марина....не остана и половин час в стаите им. Бяха със запазен апартамент..

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 13:00 от BuBiCa

# 67
  • В една Дупка.
А има ли вътрешни басейни и по-конкретно детски басейни, защото няма много информация за това на сайта?
На Гранда има и вътрешен и външен басейн. Вътрешния няма детска част.
На Рубин има детски външен, за вътрешен  - не зная. Не съм търсила тогава...

# 68
  • Все на втория етаж
Da, и аз се отказах от Гранд хотела, насочвам се към Златните. Обаче тази агенция Китт сигурна ли е? Гледам нещо за неуредици пишете, а съм се засилила за резервация през тях. Thinking

# 69
В Гранда не беше лошо,макар,4е лъха от всякъде на комунизъм,в другите хотели около Гранда са меко казано ужасни  ignore2.Особенно Рубин е по всякаква критика.Ходихме миналата година там и издържахме само за ден,след което се преместихме в Гранда Wink

# 70
Някой има ли отзиви за х-л Мираж?

# 71
  • Варна
как така се преместихте в Гранда, нещо ми се струва че някой си ги пишат ей така нещата. Пишете по конкретно какво не ви хареса в Рубин ???!!!! Направо ме отчаяхте, а аз вече си платих. Нещо много закъсняхте с коментарите .

# 72
как така се преместихте в Гранда, нещо ми се струва че някой си ги пишат ей така нещата. Пишете по конкретно какво не ви хареса в Рубин ???!!!! Направо ме отчаяхте, а аз вече си платих. Нещо много закъсняхте с коментарите .
Няма да се плашиш  Simple Smile, сигурна съм че ще си изкарате добре.

# 73
Миналата година бяхме в Рубин-валеше много дъжд почти през всичките 10 дни-но честно казано си изкарахме страхотно-имаше организирана анимация за децата а в ресторанта си беше купон-повечко си пийвахме отколкото хапвахме-към края вече се познавахме почти всички-беше дъждовно и весело!!!Стаята ни чеше много чиста-няма нищо общо със снимките от поста по-горе.За ол-инклузива не мога да кажа че беше дори и добър,но се намираше и нещичко за нашия вкус.Когато не валеше децата бяха или на плажа или на батутите-винаги си намираха занимания.
На всички пожелавам слънчево лято с много хубави емоции и преживявания!!!

# 74
Ами не е така както си мислиш Naughty.Ако се отнасяше за мен,сега ще ти разясня нещата.И ние се бяхме излъгали като някой от вас да резервираме за хотел "Рубин".Естественно всеки си има вкусове и критерии за хубаво,но 4есно казано този хотел беше един от най-ужасните хотели които съм посещавала.Първо хигиената беше под всякаква критика Sick.Косми и боклуци се размотаваха из цялата стая,вратите на гардеробът бяха изпо4упени и без дръжки,на външната тераса на седмия етаж липсваше стъклото на терасата,така,4е малко дете спокойно можеше да си направи полет в пространството.И след като ги оведомих на рецепцията,4е стъклото на терасата липсва една госпожица ми отговори,4е имало силен вятър преди два дена и сигурно го е съборило Shocked.,което ме хвърли в още по голям шок, защото ако падне подобно стъкло от седмия етаж,спокойно може да убие 4овек.За храната да не говорим...също под всякаква критика,освен това и липсваше,защото някой байганьовци от страх да не умрат от глад си препълваха 4иниите и за нула време се опразваше вси4ко. #CrazyАсансьорите никакви ги нямаше,освен,4е се 4акаше минимум по 10 мин ами на вси4кото от горе и закъсваха.Липсваха хавлии за плажа,....дъното на външния басеин не се виждаше от пясък и мръсотии,.....в детския басеин русна4ета спокойно си пишкаха и родителите им ги гледаха спокойно все едно си е нещо нормално и т.н и т.н......Заради вси4ките тия проблеми изкарахме една ве4ер и на другият ден на обяд се обадих на туроператора от който закупих по4ивката,обесних им за какво става въпрос и до един 4ас бяхме настанени в Гранда,даже първо ме изпратиха да разгледам дали ще ми хареса стаята Mr. Green
Вярвайте ми разликата от "Рубин" и "Гранд Хотелът е огромна и си изкарахме много добре Peace

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 19:38 от nikoleta77

Общи условия

Активация на акаунт