Комплекс Гранд хотел Варна 2011/в частност хотел Рубин/

• 24 174
  • 378
  •   1
Отговори
# 375
  • Плевен
Хотелите тук изглеждат и са по-нови в сравнение с Албена. Като размер стаите са по-големи ... все пак се водят 4 **** (като изключим Гранда който е 5 *****).

# 376
Бях в "Рубин" сега септември от 2.09 до 09.09 - мръсотия, мръсотия и пак мръсотия!

ooooh! Ще ви пусна и снимки! Голяма мръсотия в ресторанта. Синият мокет на BBQ Fire Terrace не беше чистен от много дълго време - поставих въпроса на чистачката, но тя каза , че нямали дълъг кабел за прахосмукачка (това в хотел 4 звезди в "Най-добрия курорт на България за 2010 и 2011" годи, а че с метла не ставало). Белите маси на терасата лепнеха и бях целите в петна, защото не се чистеха с препарат. Още ми се гади от гледките със събраните остатъци с храна, които сервитьорите събираха в едни кутии, така че се виждеха от всички сутрин, на обед и вечеря (направила съм снимки, ще ги постна тук като ги сваля).

Базата е неподдържана. Стълбичките на басейна се клатеха, а-ха ида паднеш докато слизаш по тях. Кранчетата на душовете - извадили се. От душовете - студена вода. В басейна - студена вода , даже не можеш да плуваш.
Климатичната инсталация - гадна, защото климатикът духа директно в теб, така че ако го пуснеш, да се разболееш или схванеш.

Как са му дали 4 звезди на този хотел - не знам!

Плажът май не се поддържаше достатъчно добре, макар че и хората са виновни, защото оставяха боклуци.

Шезлонгите на плажа са нагъчкани, защото плажът емалък и трябва да побере гостите на 4 хотела. Пред теб руснаци, зад тебе добричлии, говорещи на меко, няма мира ...

За първи път се отвратих от море ..

Иначе, аниматорите са добри, момчетата на бара - внимателни и гледаха да угодят.
Единствено е добре за деца, защото има забавления за тях, минидискотека, скечове, съоръжения, анимация.

# 377
  • Плевен
Има ли някой, който е почивал тази година вече? Има ли поражения по плажа? А нещо ново в инклузива?

# 378
Бяхме там и тази година. Няма поражения на плажа, както преди си е.

Общи условия

Активация на акаунт