Комплекс Гранд хотел Варна 2011/в частност хотел Рубин/

• 24 154
  • 378
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, може ли вашето мнение относно разположението на стаите в хотел Рубин? Чудя се в коя част  да си избера стая- в ниската или високата? Мисля, че в ниската стаите са по- просторни, но от друга страна тази част ми се струва по- шумна?

# 361
Наши приятели и родителите ни почиваха във високата част и стаите ми се видяха доста големи. В едната имаше две 2 редовни и 2 допълнителни легла и спокойно се минаваше около тях. Тази стая се намираше в частта на хотела, която е най-близо до морето. Другата стая беше по-малка и се намираше в противоположната част - до рецепцията. Неудобното на стаите във високата част е, че трябва да се сменят два асансьора.

# 362
Благодаря!

# 363
  • Плевен
Много ми е чудно защо тази година в Марината няма места, а в Рубин имало много, предни години беше обратно. Чак такъв пък наплив за 11-18 август, предните 3 години по същото време ми се струваше даже празно. Има ли големи опашки за храна в Рубин и много ли е шумно ниското крило?

# 364
  • Плевен
Ние сме били на втория етаж точно над шезлонгите и пясъка. Етаж (-2). Не е било шумно.

# 365
Само да вметна за хотел Делфин, който е част от комплекс Гранд хотел Варна.
Във всички хотели част от този огромен комплекс и в съседния им хотел Делфин-Марина  се сервира една и съща храна по програмата им ол инклузив. Това го разбрах случайно, понеже се обърках и отидох и си ядох като първия човек в Делфин-Марина, а бях регистрирана в Делфин на комплекс гранд хотел Варна  Mr. Green
Та храна е една и съща навсякъде - не е особено апетитна, аз бях там за 2 нощувки и я издържах, но не знам как ще ви понесе за повече. Пресните плодове бяха най-хубавото нещо, готвените им ястия са слаба работа, а напитките, в частност сока, който предлагат, са ужасни.
Като се регистрирах минах през техния отдел маркетинг, после през рецепциите на два от трите хотела - МНОГО добро обслужване, много отзивчиви хора.
Бях болна и ме тресеше - намериха ми печка, дадоха ми завивки допълнително и т,н  Grinning

# 366
Някой нещо тази година за Рубин? Гледам сега една оферта за 55 лв. на човек за ОИ класик, каква ли е разликата с Премиума  newsm78 Валка, ти ми каза, че тази година било по-зле, но колко по-зле? Като се има предвид, че на нас ни харесва в Ком и Орхидея в Албена, колко по-зле може да е newsm78 Излезе ни една възможност за късна кратка почивка и се чудя дали да рискувам с Рубин, заради близкия плаж и повечето забавления за децата или да заложа на познатото. Някакви съвети?

# 367
Класика е без тематичните ресторанти, май другото е същото, но проверете в самата оферта, там е описано.

# 368
Аз купих от тези ваучер...Дано не съжалявам! newsm78

# 369
Къде се продават тези ваучери?

# 370
в колектива.бг

# 371
Инклузива в Албена е пъти по-добър и богат отколкото в комплеск Гранд хотел Варна.Били сме в Лебед м.юли 2011г.,но доколкото знам храната е почти еднаква във всички хотели.Голяма излагация.Говорихме с един барман,та той каза че такива са нарежданията,това им отпускат като храна,дано сега е по-добре,но се съмнявам.

# 372
  • Плевен
Djina, цената е изненадващо добра за м. август първа линия хотел. Гладни няма да останете. Рубин е хубав хотел. Не очаквай чудеса. Децата ще се забавляват. Не може да се сравнява с инклузива на Албена.

# 373
И на мен това ми е много чудно, като цяло си е скъпо в Гранда, а на какво основание държат тези цени щом в Албена е по-добре не знам  newsm78 А като обстановка добре ли е? Предполагам като в Албена са си стари хотелите, но поне стаите изглеждат доста по-големи. Имам време да помисля, ще видим ...

# 374
 В Делфин, където съм била, стаята си беше доста голяма. Мебелите бяха приятни, но матраците на леглата и завивките бяха ужасни  Shocked
Тоя проблем обаче се решава ако си носите ваше спално бельо (може да звучи откачено, но за мен това си е практика  Embarassed )

Общи условия

Активация на акаунт