Комплекс Гранд хотел Варна 2011/в частност хотел Рубин/

• 24 105
  • 378
  •   1
Отговори
# 90
Ние вече се завърнахме от таз годишната ни почивка там. Темата от 2008 е от мен, когато за първи път отидохме там и вече четвърто лято не сме сменяли мястото. Били сме в Гранда, Рубин и Долфин Марина. Наши близки са били в Долфин. Най-хубаво е естествено в Гранда, но вторият хотел за нас е Марина. Там бяхме тази година.  Разликите от миналата година са, че на басейна на Марина и на Гранда има водни пързалки. На този в гранда е една и може да я ползват само гостина на Гранда. На пързалките в Марина доколкото забелязах имаше и от другите хотели и никой не им правеше забележки. От тази година е направена пречиствателна станция в конплекса и отходните води вече не замърсяват морето. Личеше си. Водата никога не е била толко чиста за времето през което ние сме били там. Плажа, което е естествен от тази година се ползва от всички хотели, преди беше преоритетен за Гранда. Вчеки ден имаше детска дискотека и след това шоу за възрастни, което беше забавни/за вечерите които посетихме/. Това е най-общо. Пожелавам на всички, които са избрали комплекса прекрасно прекарване и весело лято!

# 91
Ох, спри, че вече ми се насълзиха очите.  Laughing А има цели два месеца.  Cry Детска дискотека имаше и миналата година, даже аз заведох двегодишния танцьор. Виж, за пързалката е супер в Гранд-а. Аз миналата година в анкетите, които попълвахме на тръгване им написах водна пързалка, ама и за малкия детски басейн.  Mr. Green

# 92
А до  ресторанта на плажа сложили ли са чадъри /на пясъчния плаж/, миналото лято през юли нямаше.

# 93
Кой е този плаж? То всичко беше с пясък в края на август и имаше чадъри. Ние винаги сядахме в началото, близо до стълбите, заради малкия, че беше близо и до барчето.  newsm78

# 94
Говоря за плажчето точно срещу стълбите, по които слизаме, и преди плажния ресторант. По-миналата година имаше и там забодени чадъри, миналата не - беше оставено като свободна зона /говоря за юли/.

# 95
Чадъри има на всякъде. Миналата година също бяхме през юни и имаше чадъри там, после не знам защо са ги махнали. Миналата година на основния плаж бяха сламени чадъри сега са бели от плат. На плажа работят три бара +1 ресторат. Водните пързалки са в детските басейни. Но са големи/широки/ стават и възрастен да се пусне  Laughing

това е пързалката на басейна на Марина http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=1860642674546&set=a.1835794933368.2102112.1195294368&type=1&theater

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 09:40 от sun flower

# 96
Миналата година излезе някакъв закон, който задължи концесионерите да оставят 30% от плажовете за свободно ползване, затова се е получило така може би. Позволих си да разгледам снимките, изкарали сте си чудесно, имаш много сладки деца. На пързалката на Д.Марина може ли и другите да се пускат, или само гостите на този хотел?

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 10:20 от Ая

# 97
Ще сме в Долфин от 20ти юли,някои за компания?
Ние сме там от 23 до 31 юли. 4 семейства с по едно дете до 4 годишна възраст.
А вие с дете ли сте?
Супер,ние сме от 20 до 30 юли с момиче на 6 и момче на 3 години,евентуално още едно семейство може да дойде с нас с момиченце на 4 но те обмислят още.Значи ще има с кого да си играят децата,много се радвам Peace
Мда.... Снощи обаче едното семейство се обади, и нещо клонят към отказване, тъй като са минали от там и са установили, че няма хубав плаж към хотела. Сега остана да мислят. Те са с ранно записване и цената на пакета им е 945 лева за 7 нощувки. Някой ако проявява интерес нека пише. Датите им са от 23/07-30/07/2011 г.
Писах ти на лични,направо го взимаме този ваучер ако го дават разбира се Mr. Green

# 98
Пързалката се ползва от всички хотели/поне с такова впечатление останах от гривните/

# 99
Ние бяхме в края на август-началото на септември, чадъри (че и шезлонги) имаше навсякъде, още от след будката и съблекалнята до стълбите нататък.  Peace

На Гранд-а пързалката пак ли е в детския? Всички хотели ли я ползват също?  newsm78

# 100
Да, пързалката в Гранда е на детския басейн също и е едичина, на Марина е двойна. За тази в Гранда не позволяват от другите хотели. Ние като минавахме един ден, децата решиха да си поиграят там, но две девойки спасителки ни предупредиха, че нямаме право да бъдем там, освен ако не си заплатим на рецепция.

# 101
Мерси. Ние ходим в Гранд-а и мен ме устройва, че не се ползва от другите хотели. Още повече ме радва, че са се вслушали в препоръките и този път, те са много изпълнителни.  Grinning

# 102
Относно басейна на Гранда и преди не са позволявали да се ползва от другите хотели. Може би само извън активния сезон вътрешния басейн.

# 103
Знам, аз ходя там от 30 години.  Mr. Green Питах специално сега, при наличието на пързалка.

# 104
Мерси. Ние ходим в Гранд-а и мен ме устройва, че не се ползва от другите хотели. Още повече ме радва, че са се вслушали в препоръките и този път, те са много изпълнителни.  Grinning

Действително се вслушват в препоръките - бях им писала, че в повечето хотели деца до 12 години са безплатни - направиха ги и тук, за сладоледената къща писах, че е редно да е за всички хотели - направиха я. Да видим дали и за храната са оправили нещата - бях писала, че е редно и за обяд да има таратор,диня и пъпеши, а не само за вечеря  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт