Комплекс Гранд хотел Варна 2011/в частност хотел Рубин/

• 24 101
  • 378
  •   1
Отговори
# 105
О, при нас имаше изобилие от плодове по всяко време. В Гранд-а. Аз направо се олях! НО аз не помня само за вечеря да е имало някога. Може да съм уцелила, не знам. За таратора аз не съм гледала, не ме вълнува чак толкова, но плодове и салати - да.  Peace

# 106
  • София
Чадъри има на всякъде. Миналата година също бяхме през юни и имаше чадъри там, после не знам защо са ги махнали. Миналата година на основния плаж бяха сламени чадъри сега са бели от плат. На плажа работят три бара +1 ресторат. Водните пързалки са в детските басейни. Но са големи/широки/ стават и възрастен да се пусне  Laughing

това е пързалката на басейна на Марина http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=1860642674546&set=a.1835794933368.2102112.1195294368&type=1&theater
Тъй като ти разгледах снимките от морето, би ли ми казала ето този плаж
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1860642674546&set=a.1 … pe=1&theater#!/photo.php?fbid=1860642474541&set=a.1835794933368.2102112.1195294368&type=1&theater
близо ли е до хотел Долфин и шезлонгите и чадърите плащат ли се?

# 107
Девойки, завърнах се от почивката в Долфин Марина, много съм доволна   Laughing
Базата е добра, сравнително нова, чистят всеки ден. Храната си е като навсякъде, нищо кой знае какво, но имаше за всеки предоволно и разнообразно меню.Ресторантът чист и климатизиран, е имаше разни лели, които ревяха пред управителя, че приборите свършвали, но при мен се случи веднъж и сервитьорите реагираха светкавично. Аз бях с No name оферта и Долфин Марина ми беше идеален вариант, 1ва линия със страхотен детски басейн. Изобщо целият компплекс е ориентиран към сем. с деца, има страшно много съоръжения къде да се лудува, скача, катерят и играят. Вечер организират детска дискотека, където дъщеря ми се раздаде, а после има анимация и за възрастни. Няма нещо, от което да не съм доволна. Била съм и в много по-луксозни хотели, но в конктретния случай търсехме най-подходящото място за почивка с 2 год. дете и мисля, че уцелихме.
Относно разликата в all incl classic и all incl premium, с мъжа ми не пием алкохол, така че второто е напълно излишно.
Плажът е кофти,много е малък и чадърите са на гъсто, но и водата е още студена,така че си стояхме на басейна. Имаше премного свободни чадъри и шезлонзи, всички си бяхме на сянка. Този път давам 6 т. и на хотела и на Бутик травел и препоръчвам  Peace
nonich , снимките, за които питаш, са от басейна на Марина, дъщеря ми полудя по тези пързалки, а е само на 2 год. Аз обиколих всички хотели да разгледам и си мисля, че басейните при Долфин Марина са най-приятни за децата, пък и за възрастните. Плажът е около басейна, до него е кеят, който може да плува, влиза във водата, но няма бряг и спасител за морето.

# 108
mmagi, радвам се, че си изкарала добре Grinning Наистина на този комплекс слабото място е плажът, но лично за мен този недостатък се компенсира от много други неща, които няма в други хотели. Мисля, че разликата между ОИ класик и премиум не е алкохолът, а ала карт ресторантите.

# 109
Момичета, вие явно сте тренирани планинарки, за мен плажът пред Рубин е изпитание даже да го изходя открай докрай.  Laughing

С Премиум аз ползвам всичко в Гранд-а, и фитнес, в това число. Мисля, че иначе тези услуги са платени.

# 110
  • Плевен
Браво за пързалките в басейните. Миналата година управителят на Рубин беше човек на място! Направи почивката ни още по-хубава. И стаята  ни беше много хубава, без забележки. Нищо общо с показаните от сайта.

# 111
Не знам дали пиша на правилното място, но някой има ли отзиви за Хотел"Глория" Св.Константин и Елена, само на 100-200 метра от Гранда е? И как е решен проблема с паркирането , не съм ходила там от дете newsm78

# 112
  • Плевен
Точно на тази улица доколкото си спомням е забранено паркирането и слагат скоби (ако те хванат, а полиц. управление се намира на тази улица). Всеки хотел има паркинг места за гостите си.

# 113
Да разликата между премиум и класин ол инклузив са ала карт ресторантите. От тази година всички хотели могат да ползват всички ала карт ресторанти с предварителна резервация, която с е прави при детския клуб на Делфин.
Нона, от хотел Делфин до плажа се стига по стъблички, има ги някъде по снимките ми и от тази и от миналата година.

# 114
Моля, ако някой е посещавал спа центъра в гранда, да сподели впечатления. мерси  Hug

# 115
Ами аз го посещавам редовно - масаж най-вече, сауна не обичам. Много съм доволна, то това е и една от екстрите, заедно с фитнеса, които за мен са важни. Предвид колко професионални спортисти ползват Гранд-а и заради спа-то, това е доста добър атестат, поне за мен като човек също спортист.

Ние май от 25-26 август ще се класираме.

# 116
Аз не можах да разбера - в комплекса няма плитък морски бряг?

# 117
  • Плевен
Има разбира се. Намира се малко в дясно от хотел Рубин.

# 118
Ох... Има два плажа. Единият е на север, под сладоледената къща. Другият е пред Рубин, огромен.

# 119
Началото на август, ще бъдем за няколко дни в Гранд хотел Варна. Тези, които сте били вече, какво ще кажете за а-ла-карт ресторантите, кои препоръчвате и кои не.

Общи условия

Активация на акаунт