Комплекс Гранд хотел Варна 2011/в частност хотел Рубин/

• 24 107
  • 378
  •   1
Отговори
# 120
Ще посетим всички ала карт ресторанти, каквито и да са, все ще си разнообразим вечерите. Ще мога да дам отзиви чак на 01.08. Някой се беше изказал негативно за азиатския. Миналото лято имаше още един - ВИВА ресторант /долу под основния ресторант/, тази година не виждам да го споменават никъде.

# 121
Миналата година ползвахме основно италианския и барбекю-ресторанта. В барбекю-то имаше чудесни ребра на скара и пъстърва, също на скара. В италианския - всякаква паста, салати, имаше и пица, но не сме ходили тогава. Десертите бяха от тези в бюфет-ресторанта.
Препоръчвам ги и двата.

Ресторант Вива от миналата година сега е Азиатски. Аз не съм срещала мненя за него - нито хубави, нито лоши  newsm78

# 122
  • Русе

Снимката е правена от стаята на Хотел Рубин и се вижда плажа. Бяхме за три дни. На мен и децата много ни хареса. На тях особено батутите, които бяха няколко. Laughing
Посетихме два а-ла-карт ресторанта. На барбекю-то имаше плескавица и пилешко филе, а на рибния пъстърва и бяла риба.

Друго много важно  - първата вечер ни нахапаха комарите, за това следващите вечери спахме на климатик. Имайте го в предвид.

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 17:29 от maiche

# 123
  • София
Ехх че хубава снимкаааааааааа. Вече нямам търпение да дойде 23 юлиииииииииии.

# 124
Сега се сетих - във Визит беше мнението за азиатския, другите 2 ресторанта бяха похвалени.

# 125
Италианският и барбекюто. Но аз предпочитам основния на Гранд-а заради детето - там има огромен избор и детски бюфет.  Peace

# 126
Още един въпрос, основният ресторант на Гранда има ли маси навън (пушачи сме) ?

# 127
Има, винаги вечеряхме навън и места винаги сме намирали.

# 128
Миналото лято почивахме в Лебед, а преди това в Гранда. Впечатленията ми от двата хотела са следните - в Гранда няма достатъчно персонал, затова стаята ни се почисти общо 2 пъти за 7 -те дни престой.  Хотела изобщо не отговаря на окачените му звезди. В стаята си видях огромна хлебарка да си пълзи. Да не говорим за плажа и морската вода. Отврат.
А който се замисля дали да ходи в Лебед - веднага ще му кажа -ОТКАЖИ СЕ ДОКАТО ОЩЕ МОЖЕШ.
Пълна пародия на хотел, обслужване и хранене.
Безкрайно съм разочарована и от двата хотела и ви съветвам да не си давате излишно парите.

# 129
  • София
 Здравейте, радвам се че мога да се похваля тук от 31,07 сме в Долфин Марина. Наши приятели бяха там миналата година и бяха очаровани, дано и ние да сме  Praynig Ще се отчета с мнение като си дойдем към края на август. Много слънчеви дни   bouquet

# 130
Глупости. Стаята ни се чистеше всеки ден, камериерката си съобразяваше работното време с дрямката на детето ми. Накрая й оставих бакшиш на жената, чак неудобно ми стана нашата кочина как всеки ден я излизваше. Твоя си е вината, ако не са чистили и не си подала оплакване. На всичките ми оплаквания винаги са реагирали мигновено в Гранд-а.

Ето ви снимка и от малкия северен плаж под сладоледената къща:

# 131
Гранда наистина може да е поовехтял и да клони към по-малко звезди, но обслужването е много добро - и в хотела, и в ресторантите. Просто нямам забележки.

# 132
Между другото, това е голяма заблуда за звездите. Много хора мислят, че звездите се дават за обстановка. това не е така. Звездите се дават за наличие на определен брой екстри - като се започне от балкони на всяка стая, брой ресторанти, басейни, игри за забавление, сешоари, и всякакви щуротии. Фитнес, спа, барове, сладкарници - това са все поводи за звезди. Тъй че, който държи на нова обстановка е по-добре да се ориентира не по звездите, а по снимки, за да не остане разочарован.

Гранд-ът си носи от едно време обстановката. Мен точно това ме връща винаги там.  Heart Eyes А ремонт правят всяка година, но не на всичко и затова винаги има и новоремонтирани стаи и все още неремонтирани. Аз съм голям фен на апартаментите! Догодина мисля на ранни записвания да се поглезя.  Mr. Green

# 133
Аз не оспорвам наличието на басейни, място за игри, фитнес, СПА.  Да - всичко това го има в Гранда, но няма чистота! Първият ден като пристигнахме валеше дъжд, затова решихме да отидем в закрития басейн. Водата му беше мръсна! Плуваха си всевъзможни боклуци. Същото беше положението и с външните басейни!
Направиха ми впечатление и мръсните врати на асансьорите!
Настаниха ни в стая, която трябваше да изчакаме за да я почистят. Да, ама не! Перваза на прозореца от вътрешната страна беше целия прашлясъл, а банята просто си беше мръсна!
Колкото до това, че е трябвало да се оплача за да ми изчистят стаята - направих го. Наложи се 3 пъти да звъня до рецепцията, за да дойде камериерката да почисти и то в момента, когато вече обядвали /около 2 часа след обяд/ слагах детето да спи.
Ей такива ми ти работи.

# 134
Съжалявам, но за 30 години не съм виждала подобно нещо и мисля, че имам база за сравнение. И боклуци във вътрешния басейн... Единствено ако някой не си е измил краката и е нахълтал отвън направо вътре, а това едва ли е вина на персонала. Басейнът не може да се източва след всеки мърльо. Останалото не съм го виждала никога в този хотел.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт