Комплекс Гранд хотел Варна 2011/в частност хотел Рубин/

• 24 115
  • 378
  •   1
Отговори
# 135
Аз споделям това, което аз съм видяла!
Дано да е било само тогава /преди 2 години/ и само в тази седмица Wink. Но е факт, че ми се случи на мен и затова съм толкова разочарована.

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 13:49 от Бендида

# 136
Здравейте!Прочетох много мнения и запазих от 20.07.2011г. в Долфин Марина!Отиваме с две дечица на 8 и на 2 години и се надявам,че ще ни хареса!Като се върна ще пиша отзиви!

# 137
Аз още се разправям с Гранд-а, май от 28-ми август ще ходим.  newsm78

# 138
simplyaven,
Защо се разправяш? Grinning
Какви цени обявяват за този период? )И мен живо ме интересува именно от 28-29 август. Около мен все хубави отзиви за Гранда, така че май е на дневен ред Flutter

# 139
С моето семейство бяхме в х-л Делфин Марина за периода 19-25.06.2011г.,  при цена 70лв. за двама възрастни и едно дете на 8г. Съжалявам, че миналата година отдадохме приоритет на Албена (Панорана, Компас и Орлов), в следствие на отзивите прочетени за Гранда. Мога да споделя само положителни впечатления от комплекса във всяко едно отношение. Малко изключение само относно разнообразието и приготовлението на храната в ресторанта, както и  малък недостатък, че някой от хотелите нямат лятна тераса към него. Всичко останало беше супер. Ако някой има допълнителни въпроси съм на разположение, както и със снимки.
Пожелавам приятна и ползотворна почивка на всички.

# 140
  • в града на вечния купон
искам да резервирам за след 22.08, някой от ходилите вече искам да питам мога ли да очаквам намаления за този период или специални оферти каквито в момента текат.

# 141
Мисля да . Или поне миналата година имаше  Peace

# 142
искам да резервирам за след 22.08, някой от ходилите вече искам да питам мога ли да очаквам намаления за този период или специални оферти каквито в момента текат.
Постоянно пускат ласт минет оферти на добри цени.   Peace

# 143
  • София
 Ох, като ви чета, с тези хубави коментари и нямам търпение да тръгнем  Grinning

# 144
simplyaven,
Защо се разправяш? Grinning
Какви цени обявяват за този период? )И мен живо ме интересува именно от 28-29 август. Около мен все хубави отзиви за Гранда, така че май е на дневен ред Flutter

Значи, има разлика дали ще е No Name офертата или държиш на определен хотел. Аз държа на Гранд-а и цената с отстъпката за редовен клиент се връзва някъде към 130-140 на вечер, двойна стая, Ол Инклузив Премиум.

Аз лично не съм виждала ласт минът за избран хотел. Само No Name , но мен не ме устройва. Миналта година почивахме в края на сезона, заради служебни ангажименти и за Гранд-а нямаше допълнителни отстъпки. По принцип Гранд-а се пълни, в момента е спрян от продажба за няколко периода, та ние гледаме да се намърдаме помежду им някак. Виж, ранни записвания догодина вече ще направя задължително, защото това си заслужава много!

# 145
  • Плевен
Скоро имаше ласт минит за Лебед през юни.

# 146
Юни още съм на работна вълна, не съм гледала изобщо. Както и октомври, сигурно и за тогава ще има, но времето...  Whistling

# 147
  • в града на вечния купон
по но нейм офертите кои хотели предлагат?
не стават ли?

# 148
  • София
не стават ли?
Наши приятели ходят от 2 години така на море, но нямат право на избор на хотел. Отиваш и чак тогава разбираш къде ще ви настанят. Мисля, че за тези пари човек може да се прежали  Laughing Миналата и тази година те бяха юни в Долфин Марина и са много доволни. Според мен дали стават или не  хотелите е много индивидуално. Тази година моят мъж беше за Гранд хотела, а аз за Долфин Марина и той се съобрзи с моето желание Mr. Green

# 149
не стават ли?
Доколкото разбрах Лебед, Делфин-Марина, Делфин и по рядко Рубин.

Общи условия

Активация на акаунт