Комплекс Гранд хотел Варна 2011/в частност хотел Рубин/

• 24 117
  • 378
  •   1
Отговори
# 150
  • в града на вечния купон
по но нейм офертите кои хотели предлагат?
не стават ли?
Доколкото разбрах Лебед, Делфин-Марина, Делфин и по рядко Рубин.
а как са тези хотели-от към храна, до плажа ли са , обслужване, обстановка?

# 151
Писали сме вече. Плажовете са за всички хотели. Че и снимки пуснахме. На сайта на Гранд-а има и карта с разположението.

Везх си отстъпката днес, остава да измисля 27, 28 или 29-ти август ще е.  Thinking

# 152
по но нейм офертите кои хотели предлагат?
не стават ли?
Доколкото разбрах Лебед, Делфин-Марина, Делфин и по рядко Рубин.
а как са тези хотели-от към храна, до плажа ли са , обслужване, обстановка?
По мое мнение и четирите са на едно ниво, оценка на звездите не се наемам да давам, но на съвсем прилично ниво. В непосредствена близост са до плажа. По отношение на обстановка и обслужване нямам забележки. Що се касае до храната, в Албенските хотели определено беше по добра, но все може да си угоди човек, стига да не очаква кулинарни чудеса.

# 153
И аз споделям мението на charomat, в Албена инклузива е много по-добър.Тук си беше направо - бедничък.Добре че поне имаше спагети.С една дума много бедно меню.

# 154
Аз пространно съм писала за хранта тук в подфорума, с уговорката, че аз ходя в Гранд-а. Веднъж съм била в Долфин Марина и нямах оплаквания, извън немците, които като стадо бизони се юрваха още на първо зареждане да не изпуснат нещо. Но по въпроса персоналът не е виновен, всички гледахме странно.

Та, за мен, лично, като човек спортист и вечно ан режим, храната в Гранд-а е вискчо, което аз искам. Това важи и за детето ми. Избор на закуски - били те тестени, зърнени, млека, плодове, солени - тип яйца, сирене и т.н. + разбира се домати, краставици и т.н, отделно че правят супер палачинки и много вкусни кексове. Обяд - аз държа да се яде веднъж дневно задължително супа и в Гранд-а винаги има поне два вида, отделно страхотните салати, без които не сядам - домати със сирене и маслини, мешана, зелева, отделно разнита картофени и подобни; пресна скара, което мен ме касае; винаги поне три готвени, винаги и вегетариански. Миналата година ядохме много вкусни работи, от рода на тиквички запечени, зеленчукова мусака, плакия зеленчуци, постни чушки, даже лозови сърмички, не помня вече всичко. Вечеря - аз почти винаги ползвам отделния щанд с барбекю, + салати+ сладоледи+ плодове, риба имаше всеки ден, най-различни, печена имаше, имаше и плакия или на керемида; готвено си иам редовно. И навръх всичкото - детския бюфет, където всичко е без подправки и с моя син прибягвах и дотам, защото той не яде всико подправено - паста с леки сосове, страхотни триъгълни сандвичета, задушени зеленчуци, колбаси, сирена, кашкавали и т.н.

Изобилието е и основнта причина да предпочитам основния ресторант в Гранд-а. Ходим и в ала карт ресторантите, но аз с моя режим трябва да имам огромна купа салата, примерно и една порция не ме устройва. А в основния си слагам колкото искам.

Единственото нещо, което тази година мисля да напиша в анкетните карти накрая, защото миналата забравих, е да се уреди постоянен достъп до пресни плодове целодневно, аз държа на това, заради детето най-вече.

# 155
Хотел Лебед-много бедна храна,междинки -само 2-3 вида сладки.Сладолед-само в ресторанта по време на храненията.Палачинки-не знам,по наше време нямаше,и затова мисля че не са и чували за такова нещо.Скара - също нямаше,само готвени ястия- дооооста мазнички меса.И това 4-звезден хотел!!!!! в комплекс ГРАНД ХОТЕЛ ВАРНА.а колко по добри 3-звездни хотели има...Албена естествено.Но в Св.Константин - напр. хотел Глория - храната е в пъти по-добра.

# 156
# 157
  • София
Оле, гледам снимките и не мога да повярвам, че са от 4 звезден хотел  Sad Може би сбърках, че не избрах Гранда  ooooh! Дано в Долфин Марина е по- добре от Лебед  Praynig

# 158
А з също не очаквах това което видях и затова не случайно снимах.И аз си мисля че може би в Долфин ще е по-добре,но не съм сигурна.Например единия ден минахме през ресторанта на Рубин-еми същата храна беше.Наши познати миналата година бяха в Долфин Марина-казаха че изобщо не са имали скара,пържоли не са видели.А ние тогава в Глория -----много вкусна и разнообразна храна,чак не сме очаквали такова нещо.И много повече щандове за храна имаше отколкото сега в Лебед.Така е....4-звездните хотели са по зле от някои 3-звездни.

# 159
  • София
Хотел Лебед-много бедна храна,междинки -само 2-3 вида сладки.Сладолед-само в ресторанта по време на храненията.Палачинки-не знам,по наше време нямаше,и затова мисля че не са и чували за такова нещо.Скара - също нямаше,само готвени ястия- дооооста мазнички меса.И това 4-звезден хотел!!!!! в комплекс ГРАНД ХОТЕЛ ВАРНА.а колко по добри 3-звездни хотели има...Албена естествено.Но в Св.Константин - напр. хотел Глория - храната е в пъти по-добра.
За кои хотели става въпрос в Албена, че и в другата тема /за Албена/ има доста недоволни от храната  Rolling Eyes
Аз от сега съм започнала да събирам мнения за хотелите /за другата година, че тази вече ходихме/
Mandy2 ако си почивала в Глория, можеш ли да пуснеш малко снимки?  Hug
Току що се обаждах да Глория да попитам, не могат да ни настанят 2 възрастни с 2 деца в една стая. Отпада като вариант.  Tired

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 12:05 от emy_emy

# 160
Ресторантът на плажа е с много вкусна храна - вярно, само салати,гарнитури, и 2-3 вида скара, но е много добра, и никога нямаше навалица, места на масите - също винаги имаше. Тази година ще работи и за вечеря  Heart Eyes

# 161
Ако пуснете снимки от Глория и аз ще съм благодарна Hug

# 162
  • София
Ая, ресторантът на плажа само един ли е, ако не е, кой е този,  за който ти говориш. Малко ме успокои, аз и малчо сме  претенции към храната и ако няма хубави салати и  скара  ooooh!

# 163
На плажа има 1 ресторант, от който вземаш бира,вода и пепси в големи чаши през целия ден, а от 11,30 до 2,30 мисля и обяд. Има също и още 2 барчета за бира и безалкохолни - едното с дюнери и картофки. Те са на пясъчния плаж на юг от Рубин. И еспресо и коктейли,също бира и безалкохолни след 10ч на бара на басейна на Рубин. Сладолед през целия ден в сладоледената къща /над Д.марина/

# 164
  • София
 Ая, благодаря ти  bouquet Вече броя дните до морето като войник казармените дни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт