Комплекс Гранд хотел Варна 2011/в частност хотел Рубин/

• 24 173
  • 378
  •   1
Отговори
# 165
Снимки от Глория нямам,но стаите са като по сайтовете напр. http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=179

А в хотелите до Гранда нямаше скара,явно е била само на плажа.Но там бяхме 2-3 часа ,много гъсто населено....изкарахме на басейните.Иначе зеленината , дърветата около хотелите , е просторно-това ми хареса.Но храната - много слаба,а за по-злоядите-почти няма какво да се яде.
Вярно че и в темата за Албена коментираме храната,и там в някои хотели е по-зле,в други по-добре,но определено е в пъти по-добре от Лебед.
и малко плаж:
http://mandy22.snimka.bg/sea/lebed.606710.24241860

# 166
  • София
 Mandy2, би ли споделила за снимка номер 21,какво се случва там?
Много благодаря за снимките  Hug 

# 167
Случва се анимация на сн.21, вечер там я правят.

# 168
  • София
На плажа има 1 ресторант, от който вземаш бира,вода и пепси в големи чаши през целия ден, а от 11,30 до 2,30 мисля и обяд. Има също и още 2 барчета за бира и безалкохолни - едното с дюнери и картофки. Те са на пясъчния плаж на юг от Рубин. И еспресо и коктейли,също бира и безалкохолни след 10ч на бара на басейна на Рубин. Сладолед през целия ден в сладоледената къща /над Д.марина/
Извинявай за въпроса, но от кой хотел се ползва този ресторант, барчетата и сладоледената къща?  Rolling Eyes
 Hug

# 169
От всички хотели се ползват,само не мога да ти кажа дали не е за ОИ премиум ,или и за ОИ класик се отнася.  Сладоледената къща е от тази година за всички хотели, но само за  ОИ премиум, така пише на стената на BT collection във фейсбук.

# 170
В Долфин Марина храната си беше супер, моля ви.  Stop Сладоледената къща е за всички и е на корем. Стаи се реновират всяка година във всички хотели.

Който иска да ходи в Албена, за мен това е най-смешният курорт на Черноморието, но въпрос на вкус. Позитивите на Албена не са за тази тема, а за албенската.  Whistling

# 171
Момичета, преди няколко дни писах за моето пребиваване в Гранда. Пълно разочарование.
Но Лебед .......няма такъв хотел. Пълна пародия.
Храна - пълна НУЛА. /пържени картофи, броколи, грах - това е/. Това десерти, плодове - забрави.
Стаите - изключително тесни.
Самият хотел няма външен бар, където можеш вечер да седнеш на открито. Можеш да седиш по баровете на Гранда, но ол инклузива там не важи.
Хотелът беше пълен с русначета и ми се струваше че съм се върнала някъде назад във времето в някой пионерски лагер.
Плажът - мръсен, пренаселен и пълен с пчели, и ако решиш да си вземеш нещо за пиене от бара, то трябва на един дъх де го изпиеш защото до 5-тата минута вече чашата ти е пълна с няколко.

Пак ви казвам, ще съжалявате ако въпреки всичко предпочетете Лебед.

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 00:50 от Бендида

# 172
Да не ви плащат, бре?  Joy Joy Айде, моля ви, четохме ви вече. И пчелите ще изгоним, и на рускинчетата ще забраним достъпа, спокойно.  ooooh!

Mandy2 , ти специално ме впечатляваш. В темата за Албена те засякоха, защото не си била в хотел, в който твърдиш, че си била (че и го критикуваш). Тук от собствените ти снимки на мен ми става ясно, че за закуска сте имали предостатъчен избор, като ти не си снимала всичко. Това, че масово добре сте си похапвали също е видно. Ако си си навила на пръста да си вечно недоволна, лошо няма, но от един момент нататък става досадно. За твое сведение и аз като сготвя нещо и го снимам, може някой непознат да си върне червата.  Whistling

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 04:10 от simplyaven

# 173
Момичета, преди няколко дни писах за моето пребиваване в Гранда. Пълно разочарование.
Но Лебед .......няма такъв хотел. Пълна пародия.
Храна - пълна НУЛА. /пържени картофи, броколи, грах - това е/. Това десерти, плодове - забрави.
Стаите - изключително тесни.
Самият хотел няма външен бар, където можеш вечер да седнеш на открито. Можеш да седиш по баровете на Гранда, но ол инклузива там не важи.
Хотелът беше пълен с русначета и ми се струваше че съм се върнала някъде назад във времето в някой пионерски лагер.
Плажът - мръсен, пренаселен и пълен с пчели, и ако решиш да си вземеш нещо за пиене от бара, то трябва на един дъх де го изпиеш защото до 5-тата минута вече чашата ти е пълна с няколко.

Пак ви казвам, ще съжалявате ако въпреки всичко предпочетете Лебед.

За Лебед и аз също казах че храната е много слаба.Има десерти и плодове-виждат се по снимките.Стаите не са много тесни както тя сподели.Просто си изказвам мнението за хотела-това е 4-звезден хотел от комплекс Гранд хотел Варна.Всъщност аз съвсем реално си казвам мнението по отношение на храната за хотели КЪДЕТО НАИСТИНА СМЕ ХОДИЛИ.Прочетохте ли че в Глория храната е по-добра от Лебед?И какъв ще ми е интереса да хваля едни хотели ,а да оплювач меко казано други? Съвсем чистосърдечно само споделям-не налагам мнението си.Всеки избира къде да почива.
Нищо лично към никого

# 174
Да не ви плащат, бре?  Joy Joy Айде, моля ви, четохме ви вече. И пчелите ще изгоним, и на рускинчетата ще забраним достъпа, спокойно.  ooooh!

Mandy2 , ти специално ме впечатляваш. В темата за Албена те засякоха, защото не си била в хотел, в който твърдиш, че си била (че и го критикуваш). Тук от собствените ти снимки на мен ми става ясно, че за закуска сте имали предостатъчен избор, като ти не си снимала всичко. Това, че масово добре сте си похапвали също е видно. Ако си си навила на пръста да си вечно недоволна, лошо няма, но от един момент нататък става досадно. За твое сведение и аз като сготвя нещо и го снимам, може някой непознат да си върне червата.  Whistling

Точно всички тави съм снимала-ако на някой тази храна му се вижда добра-може,но както съм казвала имам бази за сравнения , просто не става.Видяхте ли салама на закуска.А всъщност това беше всяка сутрин.Нищо не се промени.

# 175
Бендида явно е била в друг хотел и се е пообъркала нещо  Laughing Не съм била в Лебед, но Манди щом казва, че има десерти, и стаите не са толкова тесни.....

# 176
  • София
Бендида явно е била в друг хотел и се е пообъркала нещо  Laughing Не съм била в Лебед, но Манди щом казва, че има десерти, и стаите не са толкова тесни.....
Тя е била миналата година, тази година може да са ги разширили  Joy
Негативите май доста се преувеличават и човек не може да добие реална представа за даден хотел ....

# 177
Ние не сме привърженици на тигелите, които се правят вечер по търговската улица с нова премяна, най-много веднъж да излезем. Точно за това този комплекс ни допадна толкова - 7 дни можеш да не го напускаш, всичко си има вътре. Имо хотели, където след като се навечеряш няма къде да седнеш да си изпиеш питието, освен на лоби бара  Close И си принуден да обикаляш по улиците на курорта, докато стане време за лягане. А тук ресторантите са толкова много, че без да ги повтаряш всяка вечер си на различно място. bowuu

# 178
Към Ая, emy emy,  simplyaven 
Момичета, до колкото разбирам не сте почивали в Лебед.
Посетете го.
Много ще ви хареса! Laughing

# 179
Не, благодаря, от Гранда не мърдам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт