Комплекс Гранд хотел Варна 2011/в частност хотел Рубин/

• 24 193
  • 378
  •   1
Отговори
# 180
Голям спор се е разразил тука ...... Simple Smile
Почивали сме семейно 2 години в Гранда, но тази година закъсняхме с резервациите и се наложи да изберем друг хотел от комплекса за няколко дни и след това да продължим в Гранда. Съдейки по снимките на mandy2 от храната в Лебед - е, ами то в Гранда миналата година закуската беше същата. Но пък на мен ми харесва, защото има пресни плодове и зеленчуци, сирене, кашкавал - ние салами не ядем Naughty  И предпочитам, а и детето ми, броколи и грах, пред кебапчета.
Като цяло комплекса ни харесва, защото, както са писали по-горе, не се налага да правиш тегели насам-натам, а си имаш всичко, от което се нуждаеш за една почивка. Защото ние отиваме да почиваме там, а не на купон. А за чревоугодниците има 5 а-ла-карт ресторанта, в които може да се каже, че храната е по-добра. Да си призная на тях разчитам основно при престоя си в Лебед.

# 181
Ние скоро се прибрахме - бяхме няколко дни в Рубин, някой ако е планирал почивка там и иска отзиви, ще дам подробни сведения. Simple Smile

# 182
Разкажи де  Grinning

# 183
ОК  Simple Smile,
За храната в ресторанта на хотела - според мен има много какво да се желае като разнообразие и вкусови качества (начин на приготвяне) (преди 3 години бяхме в Долфин и храната беше много по-разнообразна, сега как е там не знам).
Риба имаше на всяко ядене един вид - маслена, бяла и скумрия уцелихме. Веднъж имаше заешко и т.н. На обяд или вечеря нито веднъж нямаше мляко с ориз или някакво кремче за децата за десерт, само от стандартните пасти, а плодове само по 2 вида.
Стаите са много големи и ми допаднаха, баните са прилични, но ваната на душ кабината не беше достатъчно добре почистена, по поддръжката има също какво да се желае. Минаваха да чистят всеки ден  и сменяха кърпи и чаршафи сравнително редовно. Дават плажни кърпи, като си ги сменяш когато поискаш.
Имаше достатъчно места по плажа и около басейна. Басейна беше чист и топъл - към 26-29 градуса, децата почти не излизаха от него. Доволни са и от детските площадки и надуваеми замъци за скачане.

# 184
Дано и втората половина на юли да има достатъчно места по плажа Praynig Ала карт ресторантите как бяха, посетихте ли ги?

# 185
Ние бяхме по евтините оферти с ол инклузив класик, така че не сме ползвали ала карт.

Да допълня, че има сладолед в ресторанта по време на храненията и не са ставали големи опашки.

# 186
Аз съм посещавала абсолютно всички хотели в комплекса. Виждала съм стаите, виждала съм и ресторантите. Все пак 30 години съм там, когато съм в България на море. Спя в Гранд-а, но съм обиколила всичко, всичко.  Grinning

Аз още не съм си направила резервацията, сега пък самолетни билети от София до Варна нещо не намирам подходящи.  ooooh!

# 187
  • Плевен
Извинявай, simplyaven, ти на колко години си? 30 години все в Гранда .... не ти ли омръзна? Ти си им ВиП клиент направо.

# 188
Ами, очевидно над 30 съм. Да, ВИП клиент съм, имам и карта. Не, не ми е омръзнало, защото не почивам всяка година в България, тоест от тези 30 години на почивка съм била около 20.

# 189
simplyaven, явно на теб ти плащат, за да заблуждаваш толкова усърдно хората относно нивото на този  комплекс.
 Я провери отстъпката пак - не са ли я увеличили?
И дай да сметнем пак - на колко години си, от колко години ходиш на море, колко от тях в България и последно  - колко в Гранд хотел Варна и останалите, които "така добре познаваш" smile3532  smile3501

# 190
  • София
simplyaven, аз бих искала да те попитам дали имаш представа, можем ли вечер да си вземем детегледачка, защото знам че някои хотели предлагат тази услуга   bouquet

# 191
Да, имаше детегледачка, но се плаща допълнително.  Peace

Разбира се, че ми плащат. То аз милионерка станах покрай този хотел, как!  Party И отстъпката всяка година двойна ми я правят. Всъщност аз вече просто нищо не плащам.  Mr. Green Бендида, не е учтиво да се пита дама за годините й, важни са първите седем.  Grinning

# 192
# 193
  • София
simplyaven, разбира се, че ще се плаща  Peace А дали са проверени, например да работят с  агенция или нещо подобно.  Дали ти си им доверявала детенцето си.Много благодаря за инфото    bouquet , просто си правя планове, но не знам дали бих оставила малчо  newsm78. Ох, ама и моята не е лесна'' исками се, но не ми стиска''  hahaha

# 194
О, не, аз не бих. Ама това важи за където и да отида. Даже за вкъщи не съм събрала смелост да наема детегледачка.  Crazy Аз и затова ходя все на спокойни места, защото детето ми е винаги с мен. За съжаление, не мога да помогна в тази насока. Аз по-скоро съм си мислила да повикам момиче от варна по препоръка тук от форума, за няколко часа от време на време. Все още го мисля в тази насока. Поне оттук да съм чула добра дума за човека и да е препоръчан.

Иначе в детския клуб. Миналата година го взимаха, въпреки че нямаше три години, много са отзивчиви. И изобщо аз с детето там рахатясвам, защото е оградено, само за басейна го следя (полягаме си на леглата до детския басейн и съм на един метър от него), отгоре на това половината бармани и сервитьорите в барбекюто го отглеждаха по собствена инициатива.  Mr. Green Следобяд като се наспи - след басейна го водех на замъците и на площадката, привечер разходка с влакчето, на плажа долу на прохлада да диша морски пари, по-нататък в комплекса се разхождахме и там има и разни въртележки. Та, не ми е трябвало всъщност много детегледачка, но за отвреме навреме мисля, че жена препоръчана чрез форума и да й платя транспорт от Варна повече доверие би ми вдъхнала.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт