Комплекс Гранд хотел Варна 2011/в частност хотел Рубин/

• 24 119
  • 378
  •   1
Отговори
# 75
С интерес изчетох темата, а сега съм на средата и на старата.
Ние имаме резервация от 13 август за Долфин и се надявам, че ще успеем да прекараме добре.

# 76
Аз бях миналата година в Гранд-а, отново, след повече от шест години, в които не съм била на море в България (и пет не се бях връщала, та не знаех какво да очаквам). За мен друг хотел на Черноморието няма, просто отговаря на всички мои изисквания, включително и това, че вече съм с дете, в Гранд-а се родих направо. Ще си копирам отодолу постовете от други теми, за да не пиша наново всичко, но с две думи - аз съм си абонирана за там, а като човек, който летува повече извън България, мисля че имам обективен поглед. Що се отнася до плажовете - ами на север, под сладоледената къща е малкия плаж, който е свободен и е плитко там, ако някой не иска да ходи на бетонния! Макар че бетонния е залят с пясък откъм ресторанта и ние винаги сядахме там - имаше чадъри и шезлонги, никога не съм се блъскала, а заради бетонните заграждение няма вълни, което мен живо ме вълнува със сина ми. Храна - изобилие, за мен задължителните пресни салати, плодове, супи и месо на скара. Отделно, че за мен лично съоръженията з адеца се предостатъчни - има хубава площадка, замъците са екстра, те са два, има детски клуб, и естествено - много зеленина + платените забавления през улицата - влакчета, въртележки и т.н. За мен е важно да има хубав фитнес, спа, , масаж. Цени - аз винаги резервирам през техния сайт, водя се редовен клиент, правят ми страхотни оферти. Обслужване - шест, просто си отдъхнах там.  Heart Eyes Ние бяхме Алл инклузив Премиум, навсякъде можехме да ядем.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=192255.msg16415157#msg16415157

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=581588.msg18691209#msg18691209

Била съм в Долфин Марина на сватба + престой, хубаво е, но е по-западняшки тип - по-празно едно такова, плаж - ядене - спане, на испанските ми напомня (комплексите, не че всички испански хотели са такива). Лебед според мен е симпатичен и имаше много руски семейства с деца, почти съм сигурна че го купуват руски оператори. В Рубин не съм била.

# 77
  • София
Има ли вътрешен басейн в Гранд хотел Варна? Ще сме там за 24 май и ако е лошо времето, ще разчитаме на такъв. Никъде, обаче, не виждам да е споменат.

# 78
Има, с минерална вода.

# 79
Здравейте,морски...
Резервирахте ли вече?
Ние тази година съвсем сме го закъсали.
Ще дебнем нещо ласт минетс,но хииич не ми се ходи първата седмица на август-много народ и бутане...
Иначе гравитирем между тук и Албена,накрая ще видим. Mr. Green

# 80
Има ли някой, който тази година вече да е посетил Гранд хотела?

# 81
Ще сме в Долфин от 20ти юли,някои за компания?

# 82
  • София
Ние сме там от 23 до 31 юли. 4 семейства с по едно дете до 4 годишна възраст.
А вие с дете ли сте?

# 83
Има ли някой, който тази година вече да е посетил Гранд хотела?

Аз планирам края на август, преди това едва ли ще мога да се върна.  Peace

# 84
А вие с дете ли сте?
Супер,ние сме от 20 до 30 юли с момиче на 6 и момче на 3 години,евентуално още едно семейство може да дойде с нас с момиченце на 4 но те обмислят още.Значи ще има с кого да си играят децата,много се радвам Peace

# 85
  • София
А вие с дете ли сте?
Супер,ние сме от 20 до 30 юли с момиче на 6 и момче на 3 години,евентуално още едно семейство може да дойде с нас с момиченце на 4 но те обмислят още.Значи ще има с кого да си играят децата,много се радвам Peace
Мда.... Снощи обаче едното семейство се обади, и нещо клонят към отказване, тъй като са минали от там и са установили, че няма хубав плаж към хотела. Сега остана да мислят. Те са с ранно записване и цената на пакета им е 945 лева за 7 нощувки. Някой ако проявява интерес нека пише. Датите им са от 23/07-30/07/2011 г.

# 86
Да дам указания за тези, които не са се отказали от почивката - ако искате пясъчен плаж, просто трябва да тръгнете на юг, да подминете бара на "Рубин" и сте на пясъчния плаж. Просто трябва да се повърви малко, хората в "Албена по 1 км вървят до плажа, тук искаме да ни е под носа. След малко ще приложа снимков материал на плажа.

http://www.butiktravel.eu/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D … D1%80%D0%BD%D0%B0
Това е карта на комлекса, в ляво от № 5 е пясъчен плаж, двете чаши означават две барчета с напитки и хамбургери, места винаги сме намирали, но не на първа линия, и тук важи правилото за намятани хавлии. До № 7 /плажния ресторант/ също има малък пясъчен плаж.

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 10:59 от Ая

# 87
Още по-близо от Долфин е малкия плаж под сладоледената къща, ако не ви притесняват стълбите. Аз бях с количка миналата година и пак си слизахме и там. То е пет минути, не знам дали има и толкова.

# 88
И ние ходихме първия ден на този малкия плаж, даже не ни трябваха чадъри, защото има дървета и ползвахме сянката им. Иначе той е безплатен за хотел "Глория".

# 89
Аз този хотел не го знам, от Гранд-а не мърдам, но плажовете ги сменяхме за разнообразие на сина ми.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт