Комплекс Гранд хотел Варна 2011/в частност хотел Рубин/

• 24 131
  • 378
  •   1
Отговори
# 285
Бендида, аз хлебарки не съм имала в стаята, но ставате досадни, не знам дали се усещаш, явно не.

П.П. Съвсем между другото, един от най-скъпите хотели в Торонто има хлебарки. За твое сведение, това не е нещо, което може да се избира и не се въди само в Гранд Хотел Варна. А пръскането е противопоказно принципно, тъй като е силно отровно. И така, като идеш в петзвездния в Торонто, си гледкаш хлебарки тук-там. Много сте ми смешни.

# 286
Май не се усещаш, че ти си смешната, в стремежа си да изкараш нещо толкова остаряло и незаслужено категоризирано в перфектно.
Не си мисли, че си най-запознатата и всезнаещата.
Приеми, че има и други можещи да направят адекватна преценка.
Така че продължавай да си идваш и през другото тридесетлетие в Гранд хотел Варна, но гледай балъците около теб да са по-малко когато толкова го величаеш. 

# 287
Тонът ти е крайно показателен за общото ти ниво. И пак не си разбрала - аз съм преценила, че за моите конкретни критерии, този хотел е оптималното решение в България. Неведнъж написах, че е важно човек да намери своето място. А това зависи от конкретните му изисквания. За един това е обилна храна, за друг алкохол, за трети широк плаж, за четвърти наличието на много нощни забавления и т.н. Ако се напрегнеш да четеш и да си коригираш отношението, ще е по-полезно.

П.П. Категоризацията на хотели в световен мащаб е нещо, което е достъпно и може да ти бъде полезно. Перфектни хотели няма. Субективната преценка на всеки един гост е различна.

# 288
Не, напротив. Ти се опитваш да налагаш своето мнение и игнорираш изцяло мнението на други.
Да, разбрахме за твоите занижени критерии, но няма нужда да ги натрапваш на останалите.
А колкото до моето ниво - тук отново се изказа неподготвена.

# 289
Абе хора не разбирам за какво спорите. Ходете където искате и ви харесва. Факт е ,че един едно му харесва, на друг друго -нормално различни хора сме. Защо на са ниски критерийте на някой който му харесва или обратното. Хайде стига вече, че темата ста много блуткава-и не полезна. Ако преди няколко години се бях вслушала в негативните коментари никога не бих отишла там. Но се радвам, че прибвах, видях и вече 4 години почиваме там. Не съм била в Лебед, защото са по-малки стаите и няма да съберем и не знам как е там. Забележки имам за Рубин, но от Делфин -Марина и Гранда съм доволна и то много. На който не му харесва-хотели много. На тези, които ни хересва отново се връщаме там-това е. Весело лято на всички и давайте по-позитивно. Не се съдете, заради това, че сме различни!!!  grinning039 1swing family

# 290
Здравейте момичета!Почивахме в Долфин Марина от 20.07.2011 до 26.07.2011 на цена от 105 лева на човек.Истината е че за тези пари комплексът не оправда очакванията ми!Не искам да споря с никой просто споделям мойте впечатления!Ако някой отива на море да забрави плаж ,плаж няма,плажната ивица е меко казано смешна.Ако отиваш на басейн ОК.Храната е еднообразна и евтина,ресторанта мирише ужасно!А ала карт ресторантите за които четох толкова много са направо смешни с менюто,което предлагат!Комплексът е красив ,спокоен и наистина има развлечения за децата,но аз не бих го посетила повече!

# 291
Много е скъпо наистина 105лв. Нали вървеше някаква промоция no name? А за плажа не мога да се съглася, плаж има, чадъри и шезлонги има, дори на първа линия. Изглежда повечето си мислят, че трябва да стоят пред хотелите си или пред плажния ресторант, или пък не искат да направят 100 крачки надолу, и затова на пясъчния плаж винаги имаше места, в колкото и часа да отидем.

# 292
А за плажа не мога да се съглася, плаж има, чадъри и шезлонги има, дори на първа линия. Изглежда повечето си мислят, че трябва да стоят пред хотелите си или пред плажния ресторант, или пък не искат да направят 100 крачки надолу, и затова на пясъчния плаж винаги имаше места, в колкото и часа да отидем.
Така е, ние в деня на пристигането отидохме следобяд на плажа и бяхме на 2 линия. Следващите дни бяхме на плажа около басейна (на Рубин) и пак си бяхме на първа или втора линия, а аз отделно от това посещавах плажа на юг от бара на обяд докато спят децата - беше си доста празно по това време и в морето - няма такъв кеф.
Нагъстичко са чадърите и шезлонгите, но какво от това? Важното е че не съм на 11 линия като в Албена и се чувствам действително на морския бряг.

# 293
  • София
Ние вече се завърнахме от този комплекс и лично мое мнение, а и на компанията от още 3 семейства - втори път там не  Naughty. Накрая се примирихме с условията и вече не си разваляхме настроението, но и до последно не можах да се примиря, че никъде нямаше прясно мляко - нормално от кутия, което да не е разтворено сухо мляко.
За 4 звездния Долфин да нямаш хладилник - странно (за това мисля, че се дава звезда на хотел, поправете ме ако греша).
Другото е няколко пъти коментирано, няма да се повтарям.
Пожелавам на всички останали да са доволни от почивката си в този комплекс.

# 294
Здравейте, момичета Simple Smile Искам да питам тези от вас, които са били на ОИ класик - на плажа има ли бар, който да се включва в системата? Защото от написаното в сайта на хотела оставам в убеждението, че има бар, но само за тези, които са на ОИ премиум...

# 295
Здравейте, момичета Simple Smile Искам да питам тези от вас, които са били на ОИ класик - на плажа има ли бар, който да се включва в системата? Защото от написаното в сайта на хотела оставам в убеждението, че има бар, но само за тези, които са на ОИ премиум...
Бара до басейна на Рубин (на плажа е) беше включен. Като се настанявате ви дават лист с подробно описание на това което може да ползвате.

# 296
  • Плевен
Да, ползва се бара до басейна на Рубин.

# 297
Благодаря, момичета   bouquet

# 298
За прясното мляко ми е супер странно, защото и н основния ресторант ина баровете и имало винаги прясно мляко от кутии.  Децата си правеха на баровете коктейл от сироп и мляко. Освен да има промяна.

# 299
A, то и в кутиите е сигурно от сухо мляко, въобще не живея с илюзията че е натурално...

Общи условия

Активация на акаунт