Роси, да ти е жив и здрав мъжа!

Радина, и аз давам с дозатора от Панадол или Нурофен, ако не искат да пият лекарството ги слагам легнали и впръсквам м/у зъбите и бузата.

Джил, д-р Драганов специално ме предупреди, че у дома се ходи с пантофи с твърда пета. И е важно, защото децата прекарват много време по пантофи. Трудно намерих такива пантофи, а сега питай ме дали им стоят на краката.
Ако успея да ги разсея- около 5мин. са с пантофи. 
Мише, за плоскостъпието същият този доктор ми каза, че няма смисъл да се прави каквото и да е до 3г.- дотогава се оформял свода.

Буболече, бръмбарите са с по 16 зъба откакто навършиха 1г. и оттогава- нищо. И на мен мми се иска да приключим с тази част.

Мама Диди, моят мъж ще получи тривиален подарък- риза.
Макар че, ако ме ядоса още малко, може и да не я получи. Рал , първите ни бяха Нук, сега имаме Аквафреш.

Не ми стигна това ами миналия четвъртък, като се разкашлях, в петък вече бях много зле, тресеше ме ужасно,

Няма отказване, вечер, като се прибера от вратата ме почва..... 

Аз съм добре, вече много тромава се чувствам и почти нямам търпение да се отърва от корема. Станала съм 61кг и се движа като костенурка. Хем искам да раждам, хем ме е страх какво ме чака след това, хем пък и с нищо не съм готова все още
Луда работа!

форума...после оправям Катето и на разходка...прибираме се и пак форум,готвене...а сега само работа...дори и детенцето си не виждам често
.