"ФЕВРУАРското човече иска в мама да се гушка вече!- Тема 31

• 27 070
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Честити бебенца на всички мами, родили днес и вчера!!! ( страхувам се да изброявам да не пропуснала някой !)
Пожелавам ви много да се радвате На бебчетата, а те да са щастливи, здрави и засмяни!!!
На мамите - нека с лекота се възстановите, независимо какво е било раждането ви, леко или трудно!

Честит рожден ден, Мими! Мнооого щастие и любов ти пожелавам, много радост и сладкото бебоче скоро да гушкаш!

Марулка, стискам ти палци!!!

За погачата- не съм решила дали да правя. А и имам толкова много приятели, няма да мога да събера всички приятели и роднини и може би ще си поканвам хората постепенно. Традициите са за това от време На време и да се нарушават...

Ние за една седмица в къщи се чувстваме
чудесно!!! Елиза е мноооого спокойно бебе, но пък има апетит и си хапва добре. Яко цапаме памперси!
До сега татито ни помагаше, а той ни е най- страхотния татко!

Пожелавам ви На всички лека и приятна вечер! Много силно стискам палчета На застаналите На стартова позиция!

Лори, моля се за тебе, миличка!!!!

Чакам с нетърпение рзказите наПчеличката, Тони, хей-я и другите мами!!!

Прегръдки за всички !!!!

# 346
Ако държиш на някакви традиции може да правиш погача. но не те съветвам , все пак и в началото на март зимата не е свръшила , искам да кажа,че още е някакъв грипен сезон, променливо време, хем студено хем топло, има много вируси и не е хубаво много хора да се събирате на едно място при бебето , пък било то и 5 приятелки да викнеш у вас. По - добре недей или пък излез ти без бебето да се почерпите някъде.
Погачата е много хубава традиция и ще си я направя, не ме е страх от грип и разни такива неща, ние вече излизаме навън, така че това не ми е проблем Peace Пък и почти всички са го виждали, въпреки епидемията.

# 347
Честити рожби на мама Хей я, Деси и cherka. Само радост да ви носят!
Честит рожден ден на Мими Джобното! Бъди много здрава, усмихната и обичана!  Hug  bouquet Grinning

# 348
Честито на новите майчета  bouquet!

за секциото - на мен ми казаха денят преди операцията само лека храна, а след 16.00 часа само течности. Операцията ми е насрочена за обяд. ( от утре минавам на "диета" по този повод, а сега мисля да спретна една хубава вечеря)

за мазането - аз ще продължа с мазането докато свърши крема, но не мисля да купувам нов. Моят корем издържа и при третото бебе и стрии нямам Laughing, но и преди си мажех корема след раждането, защото кожата ми беше една мека и лигава (ама как го обясних).

за погачата - знам, че се прави на 40 ден или малко след това. Мисля да си я правя, защото ми е приятно. С предишните ми деца винаги правех отделно събиране за бабите и родата и отделно с приятелките ми. Имам много хубави спомени, а мисля, че и те всички очакват.

# 349
Честито на мама Totoni! Да порасне голям и силен юнак! Поздравления за бързото нормално раждане!

# 350

За протокола - имаме си син - Димитър. Родих го на 08.02. с размери 3070 гр., 48 см.
Всичко е наред и вече сме си вкъщи.

Честито на всички други мамчета и успешно и леко раждане на тези, които още са в очакване!   bouquet

# 351
  • София
Честити бебета на Тони и на viodidi    bouquet

# 352

За протокола - имаме си син - Димитър. Родих го на 08.02. с размери 3070 гр., 48 см.

Честито на всички други мамчета и успешно и леко раждане на тези, които още са в очакване!   bouquet

Честит син!   bouquet

# 353
  • Русе/Germany

Хайде честито синче и на вас   bouquet Да ви е жив и здрав и много щастие  newsm32

# 354
  • софия
ехоооооооо Simple Smile

Свежарка съм и от преди няколко часа сме в къщи, исках да пусна една пералня, да сляза да понапазарувам и сега Митака е накърмен (колко не се знае и до кога също) и аз седнах да Ви видя, не съм чела назад, обаче обещавам тия дни да се включа адекватно.

Сигурно имаме много нови бебоци, нека са ни живи, здрави и спокойни !

Каката е много щастлива, но и шашната, като ревне малкия и тя гледа много стреснато, на мен също ми е едно... странно

С  нас всичко мина както трябва, само незнам сега с това кърмене дали ще се справя, ще видим тия дни как ще е , ама хич не ми се иска яденето да е през час по един час...... ужасно са ми се втвърдили гърдите, болят ме и не се пипат, кърмя със силиконови зърна, защото са толкова твърди, че не може да захапе, не искам обаче да се цедя, за да не предизвиквам повече лактация от колкото трябва, че миналия път с дъщеря ми беше ад..... ще видим.... обуркана съм, изобщо незнам какво да правя, ще почакам няколко дни да видим, ще омекнат ли тия цици или не, казват, че зора е около седмица, пък... да видим.....

Целувам ви!

# 355
anji_86,  Шопов ми водеше ЖК, той не изражда. Снощи обиколих Терапията, после ОБ, те ме пратиха в АГ и пак да се върна при тях, та после пак в ОБ ... Мисля да раждам в ОБ без уговорка, но парите за избор на екип са в джоба и ако реша ще направя избор. Утре в 9 съм при неврохирурга.
Честити рожденници!
Както и новите скоростни попълнения! Да са живи и здрави! Много голям бебевалж, чудесно е! Да са живи и здрави всички бебчета!

# 356
viodidi, честито бебе!
Булка Марулка, с нищо не можахме да помогнем, но дано попаднеш на качествени специалисти и всичко с теб и бебето да бъде наред! Hug Praynig

# 357
viodidi, честит бебешок!   bouquet

Дидишонче,добре завърнали се... Hug Щом гърдите ти са твърди,моят съвет е да не чакаш да омекнат от самосебе си,а да изцедиш малко докато почувстваш облекчение...Иначе рискуваш да си докараш повече проблеми...  Peace

# 358
  • София
мами,тези,които минаха скоро секциото,моля кажете ми как се обезболявахте след оерацията?кои лекарства са най-добри и действащи Sad

# 359
  • Варна, морето, сините вълни...
Честито на мамите родили на моя РД  newsm51 Живи и здрави бебчетаа!!!
Аз утре влизам в болницата стискайте палци, надявам се до вторник вече да съм родила Praynig

Общи условия

Активация на акаунт