"ФЕВРУАРското човече иска в мама да се гушка вече!- Тема 31

• 27 070
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе/Germany
Сладуранкииииииии Hug много ми липсвахте вчера и днес Sad но имах малко гости и нямаше как.
Честито на новородилите мами които не съм поздравила. Да са ви живи и здрави съкровищата и много да ви радват. На мамите бързо възстановяване  bouquet
Добре дошли и на завърналите се мами. Да знаете че ние си ви обичаме и не ви смятаме за Егоистки Hug Ще дойде и нашият ред да сме обсебени от едно малко човече Party
При нас няма нищо ново. Ходим си със стегнатия корем и мисля ако не съм родила до 17.02 когато ми е прегледа да искам преглед за разкритие newsm78
Ласи smile3501 newsm74
Силно стиснати палци за ЛОРИ, ХЕЙ Я и за всички други които имат нужда. Тони хайде чакаме те мила Hug
Днес си купихме някой неща за бебо още ето едно от тях много им се кефя http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6413&cat=4
Хайде отивам малко да играя че нали си дръпнах една игричка Simple Smile
Пак стана дълго Mr. Green но не съм писала от 2 дни и ще ме извините Hug

# 256
pepelno - мен ме проверяват за разкритие от 5-6 седмици - всяка седмица и всеки път ме предупреждават, че може да има кървене, така че докторът ти е трябвало да те предупреди, за да не се стресираш.

# 257
Хайде да се похваля и аз със количката на  моя малък бебон.Simple Smile
http://arash.snimka.bg/baby/za-bebo.563962.22382373

# 258
Имам въпрос към Елзе и Клото- Бебето ми ( на 9дни) често започва да си лапа ръчичките след като съм го накърмила и аз обикновено пак го взимам да го кърмя, но така ства едно безкрайно кърмене, не че на мне ми е проблем, но не знам дали е правилно. може би е белег на това, че детето не се храни достатъчно, но пак от друга страна - не плаче , пълни си памперсите ( ака поне 3-4 пъти на денонощие). Иначе сме само на кърма, днес за първи път му дадох от чая с копър на Хип, той изпи цели 60 мл и баща му реши, че не се храни достатъчно.  

# 259
  • Варна
pepelno - мен ме проверяват за разкритие от 5-6 седмици - всяка седмица и всеки път ме предупреждават, че може да има кървене, така че докторът ти е трябвало да те предупреди, за да не се стресираш.

Сега вече се поуспокоих, но не посмях да му звънна да го питам

# 260
  • Полски Тръмбеш
искам да попитам мамите ве4е с бебоци- как по4иствате нослето? на малката секретите са явно по-навътре и по-сухи и не излизат нито с аспиратора нито с кле4ките за уши... имало някакъв спрей,но мн стресиращо ми се струва.. newsm78

# 261
mim_007 , за секретите от нослето педиатърката ми каза да не ползвам аспиратор, а на една кибритена клечка да навия памуче, което да стърчи над клечката малко и така с меката част да се бърка навътре в нослето и да се попиват секретите. Вчера го пробвах и се изчисти нослето, само дето кихна след това  Grinning

# 262
искам да попитам мамите ве4е с бебоци- как по4иствате нослето? на малката секретите са явно по-навътре и по-сухи и не излизат нито с аспиратора нито с кле4ките за уши... имало някакъв спрей,но мн стресиращо ми се струва.. newsm78
Спреят се казва Стеримар .Ако ти се струва стресиращо ,можеш с капкомер да капваш физиологичен разтвор(от аптеката) в ноздрите и след минута-две да пробваш с аспиратора .Когато са сухи секретите ,не помага само аспиратор ,трябва първо да ги втечниш .

# 263
  • София
Честито на Бобето, барбароска и Aleksi_Koko!    bouquet

# 264
Може и само да направиш фитилче от памук и да го навлажниш малко със стеримара и после в нослето ако е по твърдо да омекне

# 265
 Мим, ето това е моята препоръка за почистване на лигавицата на нослето на новородено бебче, а както там е писано е подходящ и за ъгълчетата на очичките. Удобното е че са отделни стерилни монодозички. http://apteka.framar.bg/30015588/%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%B6- … D0%BE%D0%B7%D0%B8 Същият продукт го има и под формата на спрей за нослето, но той се препоръчва чак за над 1 годинка, тк все пак впръсква под налягане, а монодозичките се капват като от капкомер.

# 266
  • София
Уф, докато се разправям с моята лактация, то си имаме нови майчета в темата!

Да са ви живи и здрави дечицата, много радост да ви носят.

Пепелно, от по-грубичък преглед за разкритие според мен ми тръгна раждането  ooooh!

Виждам че Ласи пак се е проявила... Joy

# 267
Честито и от мен на мама Барбароска и мама Aleksi_Koko!Живи и здрави да са ви дечицата и само радост да ви носят! Hug
Браво на Анджи за хубавите заглавия-поне имаме богат избор за следващите теми Wink
Аз още съм си в изчакване и невидение Whistling, поне в понеделник сутринта ще ме прегледат с ехограф,то голяма работа,откога не ми се беше случвало Joy Иначе бодежчета си продължават и аз продължавам да ставам все по-зла smile3511. Горкия ми мъж,как ли ме търпи още толкова толерантно и аз незнам Confused Хайде оплаках се пак, лека вечер на всички ! Hug
А бебчета са просто невероятни! Heart Eyes Не че са си нашите,но толкова хубавички всичките и така добре оформени,сладки човечета,пу-пу,сладури!

# 268
Ехо,здравейте!Сега виждам, че Ади не е получила смс-а ми!
На 9.02.2011г. в 16.00 часа родих моята дъщеричка Стефани-3,850 гр,50 см,нормално тежко раждане!
От днес вече сме си вкъщи!
Утре ще пиша пак.
Лека нощ от нас!

# 269
Честито бебче Стефани на на мама русалка!
Защо в родени бебета си нямаме тема за февруаарчетата? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт