САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 61

• 61 055
  • 770
  •   1
Отговори
# 570
момичета много ви моля ако на някой му изкочи свободен код 20/29 с той стори или бяла чанта или нещо друго ,да ми пише на лични,защото съм уникален случай пробвах над 100 пъти и как не мога да уцеля незнам,отгоре на всичко акаунта ми блокира вече трети път от вчера ,заради пробите Hug Hug
изчисти си съобщенията

# 571
Здравейте,
Може ли и на мен, ако някои има излишен код 20/29 да ми прати на ЛС?
Благодаря предварително  Hug

# 572
TRF54 -20%

SAC DE COUCHAGE
ROSE RAIPONC
Спално чувалче -  Рапунцел

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 13:33 от enatorka

# 573
моля някой да помогне на ЛС с кодче 20/29 ако има
благодаря предварително Simple Smile

# 574
# 575
  • Добрич
Здравейте,

Кодовете се публикуват в темата,не се разпостраняват на ЛС,че да чакате от някой да ви ги прати. Дори и да ви  прати някой,той трябва го копира от тук-а в такъв случай и вие можете да си го прочетете !

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 14:56 от Mars ♥

# 576
spam2 Mars, прави ми впечатление, че повечето ти постове са само, за да се заядеш с някой. Има причина да се разменят кодове на лични, би трябвало да си я разбрала, нали следиш темата. Форумите имат за цел да си помагат потребителите в тях, не само да се заяждат.

Извинете ме за спама, от доста време се сдържам, но сега не можах. Евка, може да минеш с метлата по мен.   bouquet

# 577
  • София
Здравейте,

Кодовете се публикуват в темата,не се разпостраняват на ЛС,че да чакате от някой да ви ги прати. Дори и да ви  прати някой,той трябва го копира от тук-а в такъв случай и вие можете да си го прочетете !

@nni няколко поста по-нагоре има кода който търсиш!
Буквените са еднократни, явно вече някой го е ползвал  Wink Но пък аз успях да си нацеля друг  newsm44

# 578
  • София
spam2 Mars, прави ми впечатление, че повечето ти постове са само, за да се заядеш с някой. Има причина да се разменят кодове на лични, би трябвало да си я разбрала, нали следиш темата. Форумите имат за цел да си помагат потребителите в тях, не само да се заяждат.

Извинете ме за спама, от доста време се сдържам, но сега не можах. Евка, може да минеш с метлата по мен.   bouquet
Нямам метла , за съжаление, (аз съм обикновен потребител на Форума, само модераторите могат да трият и добавят в темите) иначе темата щеше по цял месец да е от 5-6 страници, максимум!  Mr. Green

Може би Mars ♥ не знае, че кодовете са толкова специфични и еднократни и ако се публикуват в темата, биват мигновенно грабнати и уползотворени не от този, за когото са предназначени. Laughing

Edit: Като стана въпрос за кода, 46515, вчера го видях и питах изрично за срока- 30.06.2011.

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 14:40 от Evа

# 579
  • В полето, под тепето.
Влязох в темата с доброто намерение да пусна налучкан код, но за пореден път ме подразни един потребител, с неговото безкрайно правене на забележки и спам постове.

Mars ♥
Не разбра ли че буквените кодове са еднократни или с определен брой използвания и затова си ги споделят на ЛС. newsm78

Вчера пък правиш забележки, че някой пита за срока на валидност на кодове- да ти хрумва примерно, че някой иска да пусне маратонки примерно, но в момента не разполага със средства и си чака заплата?! Защо да не попита за срока на кодовете newsm78

Всеки се дразни от нещо но колко хора си позволяват да се нахвърлят върху другите потребители?

Иначе налучкването на код е много приятно занимание, стига да имаш свободно време. Laughing

Извинявам се на всички за спама  bouquet
Все пак да споделя този код

SSTRF подарък  BLEU TS3 дава БД само с неща от албанците. не съм пробвала дали намаля. Peace

Докато пишех виждам , че и други са споделили мнението ми! Hug

# 580
  • Варна
Има донякъде резон да се дават кодове на лични, защото темата четат и хора от други държави, все пак регистрираните в бг-мамма имат предимство. Затова може би е добре да заменяме кодове на лични например имам код за розово чувалче търся код за играчката, който има такъв моля да ми пише ЛС. Mr. Green

# 581
Здравейте момичета  Hugприема ли ви карта виза  електрон на цкб ooooh!
от 2г пазарувам без проблем с такава Simple Smile

# 582
Влязох в темата с доброто намерение да пусна налучкан код, но за пореден път ме подразни един потребител, с неговото безкрайно правене на забележки и спам постове.

Mars ♥
Не разбра ли че буквените кодове са еднократни или с определен брой използвания и затова си ги споделят на ЛС. newsm78

Вчера пък правиш забележки, че някой пита за срока на валидност на кодове- да ти хрумва примерно, че някой иска да пусне маратонки примерно, но в момента не разполага със средства и си чака заплата?! Защо да не попита за срока на кодовете newsm78

Всеки се дразни от нещо но колко хора си позволяват да се нахвърлят върху другите потребители?

Иначе налучкването на код е много приятно занимание, стига да имаш свободно време. Laughing

Извинявам се на всички за спама  bouquet
Все пак да споделя този код

SSTRF подарък  BLEU TS3 дава БД само с неща от албанците. не съм пробвала дали намаля. Peace

Докато пишех виждам , че и други са споделили мнението ми! Hug

Hug Peace

# 583
Ева, приеми моите благодарности и уважение!     bouquet  bouquet  bouquet
След като пуснах над 20 поръчки с код за БД, и то почти всички с подаръци, се чувствам длъжна да отговоря на жеста и да помогна в изнамирането на кодове. Моля някой да ми обясни точно определени букви и числа ли размествате или пишете каквото ви падне. От довечера ще пробвам и аз.

# 584
На мен ми го пратиха сега на мейла.
Здравейте момичета,рядко пазарувам от този сайт.Но в последно време май по-често поглеждам  Crazy
Ще се радвам да си помагаме взаимно  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт