Тема Незабравима (Unutulmaz) 165

• 41 537
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Аарон и Aras, които мразят помежду си, този път пред по различен начин. Аарон иска да попречи на една смъртоносна клопка, построена от Каспийско море Aras ще бъдат успешни в това?
Стейси, Аарон, работи, за да запази себе си далеч ... .. Така че, стига да останат безпомощни в лицето на правилата, установени от Кен нещастен Yağmur Аарон ще се въздържат от нещо друго, то трябва да действа като истински мъж и Стейси жена .. .. горчив pençesindedir задънена улица и ревността му е заловен.
Batu'yla все още живее под въздействието на тази ужасна нощ с Петър, Аарон трябваше да се каже за Бату .. мисли, че трябва да се направи нещо за него, казва един глас за. Все пак, реакциите да даде на младата жена, той плаши Бату Turkan хирургия .. В същото време, реши да се превърне в обещаващ радостната вест за Джемил.
Eda'ya да се постави твърдо за правилата на игра, играна от Аарон реч Cemil'le ще промени хода на събитията. Но Стейси и Аарон доведе единственото нещо, което постоянно жесток ıstıraptır .. Remedy е не-страдание.
Бату, а увеличаване на дозата на изтезания направени за да се ползват Бурак, Джон също и в обхвата шанс да се предприемат действия за оценка на неочаквано в себе си място в края, обаче, ще намерите .. .. В началото, тъй като има само смърт.
Eda Aras'la да правят бизнес само germemektedir Аарон. .. Но това положение не е никак доволен от Hayat'ta Eda'ya ще доведе до преодоляване на любовта на всичко .. Aras, Eda'ya се опитват да овладеят чувствата си, водени от Аарон Еда също така, да се справят по-големи страдания. Cemil'le реши да говори .. за последен път.
Джемил как да говоря с Арън? Аарон какво ключово решение? Това решение е особено Стейси и Аарон, как ще се отрази на всички? Eda Aras стои пред това, което е в съзнанието ти?

Ще намерите отговор на всички тези въпроси и по-незабравима, емоция, вълнение и напрежение пълни 71 ATV дивизия в 22:45 часа в сряда вечерта 16 февруари екрани

hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaглавоблъсканица  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 346
  • Варна
Вече изобщо не мога да погледна сериозно на филма,дори и резюмето ме разсмя  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha За да направят Ямур щастлива Еда и Харун ще трябва да се държат като истински мъж и жена  Joy Joy Joy Joy  
съпрузите се обгрижват  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha и нашите двама така трябва да правят. Любвеобвилни в хола , война в спалнята , веселба ще има. Интересно ще бъде как ще спат в една спалня  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 347
  • София
Вече изобщо не мога да погледна сериозно на филма,дори и резюмето ме разсмя  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha За да направят Ямур щастлива Еда и Харун ще трябва да се държат като истински мъж и жена  Joy Joy Joy Joy  
съпрузите се обгрижват  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha и нашите двама така трябва да правят. Любвеобвилни в хола , война в спалнята , веселба ще има. Интересно ще бъде как ще спат в една спалня  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
харун ще спи на походно легло  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 348
  • Варна
Здравейте, момичета! Hug
Днес във Варна имаше такъв силен вятър, че за малко да ме отвее към Босфора ( де, късмет, де! Praynig), ама единственото, което се случи бе, че косата ми сега е като кълчища и не мога да си вкарам гребена в нея, пък си нямам Харун да ме вчесва и все още хрупам пясък! #Silly Поне малко се издухах, че се бях сдухала съвсем по лични причини! #Puppy dog
Вени, прекрасно стихче си написала- поздравявам те! smile3501 С всеки изминал ден, таланта ти разцъфтява! newsm10 newsm51
Кесара, страхотни стихчета, невероятни хрумки newsm62 smile3525- да знаеш, вдъхнови ме и аз да напиша нещо! yes
Имаме си и нов фрагман #Crazy #Crazy #Crazy- великолепен, пак от всичко по много Oha!- злодеите в действие,  екшън, трупове, източни бойни изкуства, двама изглупели мъже подир една своенравна и прекалено ревнива и инатеста жена, маркиране на територии, целувчици, един опомнил се най- голям баща...купон! Party Party Party

# 349
  • Варна
харун ще спи на походно легло  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
или на надуваем дюшек  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 350
съпрузите се обгрижват  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha и нашите двама така трябва да правят. Любвеобвилни в хола , война в спалнята , веселба ще има. Интересно ще бъде как ще спат в една спалня   Joy Joy Joy Joy Joy Joy

харун ще спи на походно легло  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
или на надуваем дюшек  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Като гледам Еда как е заключила вратата май Харун ще спи пред нея hahaha hahaha Joy

# 351
  • Варна
Малеее, чичко Гугъл превежда резюмето-  #Crazy #Crazy #Crazy smile3517 #Silly Всичко ми стана ясно! Crossing Arms

# 352
# 353

А според мен ,този кадър е след целувката с Еда! И е в резултат на това, че тя с Арас влизат там, където се бяха запътили...може би, ресторант!

Вени, не ти ли си струва ,че срещу него стои Джамил и явно нещо го поучава

# 354

А според мен ,този кадър е след целувката с Еда! И е в резултат на това, че тя с Арас влизат там, където се бяха запътили...може би, ресторант!

Вени, не ти ли си струва ,че срещу него стои Джамил и явно нещо го поучава
И според мен е Джемил.На фрагмана се вижда посивялата глава на човека пред него  Peace

# 355
  • София
Харун ще атакува и по левия и по десния фланг   hahaha hahaha hahaha Ти ми се цупи,но аз ще те целувам дето те хвана,пък да видим дали няма да се предадеш  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 356
  • Варна
По повод "правенето на семейство " и съжителството в една спалня , пак порция смях

Сеир голям при двамата ще пада ,
Всеки от тях  тепърва ще страда,
Като са  инати така им се полага,
да се правят на щасливи се налага ,

Харун в хола Еда ще натиска ,
Да му се кара  не ще поеме риска,
Страстни целувки ще открадва ,
Помисли за секс ще и прокрадва,

Нашата Еда е чок инатлива ,
Пред Ямур ще се прави на игрива ,
Но останат ли сами двамина ,
Харун ще моли за прошка до амина,

в спалнята на къщата голяма ,
се оказва ,че място за двама няма,
Еда ще бъде там горда кралица,
Харун с нерви , опънати като жица,

Газелка с ношничка невзрачна ,
Сложила физиономията мрачна,
Хубавелко на земята полегнал,
Нещастен , че слипа му е стегнал

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 20:37 от kesara

# 357
Рекси, Милена и г-жа Броненосец - БЛАГОДАРЯ  за преводите

# 358
  • София
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Охххххххх,Кесара ще ме умориш от смях днес  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 359
По повод "правенето на семейство " и съжителството в една спалня , пак порция смях

Сеир голям при двамата ще пада ,
Всеки от тях  тепърва ще страда,
Като са  инати така им се полага,
да се правят на щасливи се налага ,

Харун в хола Еда ще натиска ,
Да му се кара  не ще поеме риска,
Страстни целувки ще открадва ,
Помисли за секс ще и прокрадва,

Нашата Еда е чок инатлива ,
Пред Ямур ще се прави на игрива ,
Но останат ли сами двамина ,
Харун ще моли за прошка до амина,

в спалнята на къщата голяма ,
се оказва ,че място за двама няма,
Еда ще бъде там горда кралица,
Харун с нерви , опънати като жица,

Газелка с ношничка прозрачна ,
Сложила физиономията мрачна,
Хубавелко на земята полегнал,
Нещастен , че слипа му е стегнал

smile3532 smile3532 smile3521 smile3521 newsm62 newsm62 rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт