МАЙска мама, с чаша вино във ръка, ще посрещне празника на любовта!- тема 14

• 25 048
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Гериииииии браво радвам се че си у Вас с бебо в коремче  и всичко е както трябва за момента ,пази се много сега  Hug

# 541
Благодаря, danaq Simple Smile
Мура 3 на Макси Кози е количката Simple Smile

страхотна е ....честито......  bouquet
ааа мами някви итзиви за чико ливинг...да попитам аз...?  Blush

п.п добре дошла на гериии ..никви болници повече до раждането...Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 17:14 от nins86

# 542
  • София
За ритането на бебето - аз беба си я усещам навсякъде - не знам рита ли, юмруци ли раздава, мести ли се - нямам никаква идея. Някой път съм я усещала много ниско долу, друг път около пъпа - някой път имам чувството, че прави лупинги вътре така ми се размества корема. Дори веднъж татито ни го видя това разместване и беше много учуден, че чак така става.
А за това да я пипна (или съответно той) и тя да се размърда - ами тя нали е като майка си със собствено мнение - няма, братче! Не иска ли да се мръдне, няма да се мръдне и толкова. Някой път таткото е чакал по няколко минути с ръка на корема (като преди това е мърдала) и няма да мръдне. А вчера - той ме пипна лекичко по корема от едната страна и тя взе че се премести от другата страна и там си остана - или поне с такова усещане останах...  hahaha Е, това не е ли грубо, ми кажете?

Гери С., радвам се, че вече си си вкъщи и си си добре. За желязото, знам, че беше казала, че сокът от цвекло не ти харесва (то и на мен не ми се нрави особено много), но аз си правя смес със морков и с портокал и се получава доста по-приемлива комбинация!  Wink

# 543
Здравейте и от мен!

Гери,радвам се,че си си у дома.Пази се!

Моят лекар хич не ми беше казал,че утайката при бременност е завишена.Колко нерви изхабих да се притеснявам...Пуснах и стерилна урина,защото в първото изследване излязоха и бактерии.В новото изследване не се изолира нищо,слава Богу!

# 544
Момичета, здравейте!
Само влизам да кажа, че не съм умряла! Грипа е зверски! Не мога да стана от леглото - няма такава отпадналост, боли цялото тяло, главата ми кънти и температурата е непрекъснато нагоре-надолу.
В събота през нощта много се влоших-започнах да треперя от треска, корема взе да се тресе и ходихме в Спешния център на Токуда. Там веднага пуснаха кръв и урина, кръвно-150/110, темп.38. Всички показатели били разбъркани-едни нагоре, едни надолу. Бяха страшно любезни и внимателни. Но лекарката каза, че нищо не може да ми даде-нито АБ, нито система, изписа Парацетамол на 6 часа и Биопарокс. Въобще нищо не ми действа за съжаление.
Не знам дали сте ходили в Токуда-аз за първи път. Е, няма такава болница, такава чистота, такова отношение! Възхитена съм!

Извинявам се-не съм чела назад в темата, нямам сили.
Видях само, че Гери се е върнала и много се радвам. Гери, дано до края всичко е наред и всичко лошо е зад гърба ти.  Hug

# 545
Спасиди бързо оздравяване ти пожелавам - аз пиех много изцедени лимони разредени с вода и много ми помогна, стига са ти понасят разбира се . Гери много се радвам, че вече си в къщи и наистина се пази, малко остана. Аз продължавам да съм със страхотно стомашно неразположение и пия смекта и нищо не ям, надявам се утре вече да съм добре. Пазете се от тия болести мили майчета  Hug

# 546

Гери С., радвам се, че вече си си вкъщи и си си добре. За желязото, знам, че беше казала, че сокът от цвекло не ти харесва (то и на мен не ми се нрави особено много), но аз си правя смес със морков и с портокал и се получава доста по-приемлива комбинация!  Wink

пробвала съм със различни съчетания, нооо не ставааа ... ще пием под формата на хапчета и това е! иначе от това цвекло  Sick

# 547
 Гери добре дошла,мила!!!Радвам се,че си добре и всичко е минало.Разбирам те напълно за първата нощ в болницата-ужасно е сама далеч от всички  bouquet Дано вече не се налага да лежиш там-е само два три дни докато се появи зет ми Hug Надявам се да се видим тези дни,че ме хвърли в грижи бе момиче  bouquet  bouquet  bouquet

# 548
  • София
Гери радвам се , че вече си добре  Hug Много ни липсваше. Почивай си и се пази  Peace
spasdidi много кофи с тези вируси. Дано ти мине скоро  Praynig
И аз май нещо се разболявам. Боли ме гърлото. Дано ми се размине  Rolling Eyes
За ниското желязо и хемоглобин ще пия Феро Фолгама. Ям и червено цвекло, правя си го на салата с моркови и сок от лимон. Дано да има ефект
Утайката ми я пускат защото свеки ми прави изследванията. Лаборантка е и ми изследва какво ли не  Wink .
diana_valkova количката е много хубава  Heart Eyes. С кеф да си я буташ.

# 549
Здравейте момичета,

Попаднах на 1 интересно видео йога за бебета  

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 19:53 от Dona Ani

# 550
Здравейте момичета!

Гери, радвам се, че си вкъщи и всичко е наред с теб и бебо. Ще се пазиш щом трябва.
Относно отворените врати в ОКРБ Варна - да се уговорим в темичката ни за срещи, къде ще се чакаме и кога Simple Smile

Мами, искам да ви питам как избирате и ще избирате сега козметиката за бебето и праха за пране? Питам ви, защото аз чета кой с какво и т.н. но сякаш ми се иска да мирише на хубаво, на други места пък пише да нямат никакви аромати. Взех си преди време няколко мострички за кремчета и душ гелчета, но като са без аромат не ми харесват Sad Има пък някои които миришат супер силно и натрапчиво...... Ох, искам да ми мирише на хубаво бебешко.... Не знам как да си избера  newsm78
Моля ви, дайте жокер  Thinking Или поне да споделим кой на какво се е спрял... Знам, че е личен избор, но аз не знам по какво да ги сравнявам. Със сигурност не всичко скъпо си заслужава де Simple Smile

# 551
майчета прегръщам ви силноо  Hug Hug Hug Hug

СпасДиди, ти да оздравяваш, дано мине по - бързо грипчето!  Hug

Аз пак да ви кажа, слушайте си докторите майчета, каквито хапчета да ви дават, дори и да се чувствате добре, продължете да ги взимате, докато не реши док друго, че бебчетата са ни много, много важни!

Аз сега никакви маскени балове, никакви разходки, очаквам татенцето да се върне и той да ме разнася където трябва.. че и колата не бива да карам вече.. другото което не ми дават с тези конткракции е кафето - дори мляко с нес, което много обичам  Rolling Eyes, никаква кола и по малко шоколад, това е! Но щом трябва ще се лишим..  Peace

Зу, да знаеш че много желан нашето момче  Mr. Green и други майки го искат за зет, с тези големи атрибути  hahaha  Mr. Green А тези дни като лежах в болницата - само момчета се раждаха, все мъжки вечери бяха!  Grinning
Едва днес постъпиха две майки с момиченца, дори едното момиче е от февруарските майчета! Стискам и палци! Peace
А като казах февруарските майчета, че се сетих, момичето каза че на тяхната първа страница, имало някаква програмка, с помощта на която се отчитат контракциите ... незнам какво представлява сега ще влезна да я видя, тя каза, че била хубава...  Simple Smile

# 552
http://www.baby2see.com/contractions_timer.html

Ето го споменатият по горе сайт за отчитане на контракциите.

# 553
  • София
http://www.baby2see.com/contractions_timer.html

Ето го споменатият по горе сайт за отчитане на контракциите.
Гери ми то и на нашата първа страничка  го има. Просто никой не му е обърнал внимание

# 554
  • До морето :)
Абе аз я гледах тази програма, ама пак нищо не разбрах  Laughing То как се отчита точно, като започне контракцията, докато свърши ли?  newsm78 Или от началото на едната до началото на другата? Колко време горе-долу продължава болката при една контракция? Примерно 30 сек боли, 5 минути - не? Така ли е или аз имам много голямо въображение?

Общи условия

Активация на акаунт