МАЙска мама, с чаша вино във ръка, ще посрещне празника на любовта!- тема 14

• 25 046
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Спасиди бързо оздравяване ти пожелавам - аз пиех много изцедени лимони разредени с вода и много ми помогна, стига са ти понасят разбира се . Гери много се радвам, че вече си в къщи и наистина се пази, малко остана. Аз продължавам да съм със страхотно стомашно неразположение и пия смекта и нищо не ям, надявам се утре вече да съм добре. Пазете се от тия болести мили майчета  Hug
аз онзи ден купувах смекта за мъжа ми и питах аптекаря мога ли и аз като бременна да я пия,той като разбра ,че съм 7 месец каза най добре нищо да не пия.аз ако се наложи ям кафе на зърна или мляно,квото има или изпивам едно две зърна суров зрял фасул.

# 556
Гери никакви открити врати, вирусът е из въздуха, голям студ е навън.  Hug Всичко май му е голямо на твоето момче  Mr. Green Забранени са ти най сладките неща,аз гледам да се ограничавам, особенно от колата дето най много я пиех преди  Crazy
    Днес цял ден не мога да се стопля, влизах да си ударя едно топло душче,но ефекта беше за 20 мин. Чак сега взеха да ми се постоплят краката. Днес и едно криво ми беше... утре мислех до града да слизам,но ще пропусна ,никъде не ми се ходи.
Spasdidi пожелавам ти бързо оздравяване!  Peace
diana_valkova честито за количката!  Party Аз накрая ще си остана без количка Crossing Arms

# 557
http://www.baby2see.com/contractions_timer.html

Ето го споменатият по горе сайт за отчитане на контракциите.
Гери ми то и на нашата първа страничка  го има. Просто никой не му е обърнал внимание
Blush явно, щото на никой не му е дошло до главата, както се казва ...

# 558
Здравейте момичета аз да се похваля взехме си и дрешките и кошарката и шишетата,и на тате якето дойде и му е точно по мярка.Много съм доволна от всичко,тази вечер няма да мога да ги снимам,но утре ще ви ги покажа.Лека вечер от мен,отивам да си взема душ и после си лягам.

# 559
  • София

kamаria, защо спираш Но-шпа-то?  newsm78

nelka_bg на мен ми спряха но-шпа-то още декември месец. Дотогава го пиех 3х2 от септември. Докторът каза, че то успокоява и отпуска, "а ние не искаме отпусната матка, нали?", бяха буквалните му думи. Сега го пия само когато имам силни болки.
Магнезият действа точно обратно - стяга, дотолкова че може да причини и запек...
Това е, което аз научих покрай всичките ми видове болки...  Wink

# 560

kamаria, защо спираш Но-шпа-то?  newsm78

nelka_bg на мен ми спряха но-шпа-то още декември месец. Дотогава го пиех 3х2 от септември. Докторът каза, че то успокоява и отпуска, "а ние не искаме отпусната матка, нали?", бяха буквалните му думи. Сега го пия само когато имам силни болки.
Магнезият действа точно обратно - стяга, дотолкова че може да причини и запек...
Това е, което аз научих покрай всичките ми видове болки...  Wink

Не съм съгласна, тук ... матката трябва да бъде спокойна!  NaughtyНе стегната!  Naughty
Магнезият я успокоява, а бускопана и но-шпато облекчават болките!
Вече това "отпусната матка" - не го знам, няма да взема отношение! Но при всички случаи матката трябва да е спокойна, а не напрегната и да не се стяга корема, стяга ли се - това са така наречените безболезнени контракции, даже има майки, които изобщо и не разбират, че имат такива контракции... това докторите го виждат на ехографите... а също така и като опипват самата матка - т.е. корема дее!

# 561
  • До морето :)
Така, като сте ги пили по схема - да, мислех, че по принцип не ви дават при болки да го взимате, че нещо е противопоказно. Понеже аз Но-шпа го пия само при нужда, взимам 1 или хапчета. До сега съм изпила само 10-тина хапченца и си мисля, че всички са като мен. Сега вече ми стана ясно  Laughing

# 562
  • София
Току-що прочетох тази статия:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3519
Но не намерих вътре абсолютно нищо смешно. Дори някои "въпроси и отговори" леко ме издразниха!

# 563

Добро утро!

# 564
  • София
mushence   относно козметиката-ще ползвам на Бюбхен.С дъщеря ми ползвах тази марка и бях много доволна,харесва ми.
За праха-в началото перях на ръка с бебешки сапун ,защото имаше по едно боди и гащирезонче на  ден- трябваше да събирам дрешки 15 дни за пералня и затова след всяко къпане ги тръквах на ръка .След това започнах да ги пера с Бонукс или Рекс(за нашите дрехи използвах от тях) в пералнята с нашите дрехи и нямах проблеми.

# 565

аз онзи ден купувах смекта за мъжа ми и питах аптекаря мога ли и аз като бременна да я пия,той като разбра ,че съм 7 месец каза най добре нищо да не пия.аз ако се наложи ям кафе на зърна или мляно,квото има или изпивам едно две зърна суров зрял фасул.
[/quote]

Благодаря ти миличка, но при мен положението беше доста неприятно и нямаше кака да се размина. Надявам се днес да съм по-добре и това да е само неприятен спомен  Hug

# 566
Добро утро и мен, момичета Hug
Днес съм си поставила за задача да разтребя малко в къщи, че снощи ми беше много отпаднало и не успях.
Усмихнат ден Hug

# 567
Добро утро майчета,  Hug

Хубаво е да си спиш в своето си легълце Simple Smile

Лек и успешен ден днес ви пожелавам! Не се преуморявайте и си почивайте повече!  Heart Eyes

Сутринта се чух с татенцето, не бяхме се чували от повече от седмица, веднага ме разбра, че нещо не е било наред, уф не успях да скрия, доста добре се познаваме просто.. Нашето татенце го чакаме на първи март да си бъде в къщи и с бебо вече нямаме търпение!!!  Heart Eyes Но намерих един сайт, който следя кораба на къде се движи и го проследяваме Simple SmileSimple SmileSimple Smile хубаво е да имаш интернет Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 568
Добро утро! Hug
Вчера имахме гости и не съм ви чела,ама наваксах сега!
Диди честита количка!Много е хубава!
Бу честити покупки и на теб!
Гери Радвам се,че си вкъщи и си добре Hug няма да се даваш!
Клю ти как минаваш само ей така....кажи нещичко  Laughing
СпасдидиОправяй се бързо! Hug
Нелка На лекциите обясняваха,че контракциите се измерват от стягането на корема до отпускането.А не само болезнената част
Някой питаше за лекциите в Лабиринт...там сме нали?Аз трябва в 13 да си взимам болничния,ама ще помоля приятелка която работи там да ми го вземе,че не ми се изпуска лекцията.
за положението на бебчо и аз имам чуството,че постоянно се размества.На последния преглед като легнах и отдясно на пъпа беше по-подуто.Доктора каза,че е седалищно,а където е подутото е гръбчето.Иначе и аз го усещам и ниско,и около пъпа и по-високо-навсякъде Laughing
Ох дано не изпускам някого... Hug за всички и хубав ден!

# 569
Добро утро и от мен   food010

Не съм писала тези дни ,но ви следях отблизо  Laughing

Добре дошла  Гери ! Дано повече не ти се налага да стоиш в болница и всичко да е абсолютно наред  Peace

При нас нищо интересно.
Вече окончателно реших да ползвам шишета Томи -Типи,даже вече си набавих едно за вода от промоционалните пакети на НАН-Нестле,което пие синът ми  Laughing Трябва да си взема и още един пакет,та да си имам 2  Heart Eyes И отделно ще си взема двете сладки розови за мляко  Heart Eyes

За козметиката: Убийте ме,но аз си ги избирам по красота и аромат  Laughing Започвам да ги душа и да правя асоциации дали ми мирише на новородено вълшебно бебе.След това гледам дали и опаковката ми харесва и дали ще ми отива на стаята и аксесоарите  Crazy
Сега мисля да заложа на Джонсън/защото мисля кошарата да ми е в жълто и червено спално бельо/,имам и едно голямо жълто пате....и разни други жълти джаджи.
Или пък на Чико  Thinking Те миришат много хубаво  Heart Eyes Бюбхен са хубави ,да,но са сини,а мен това не ме устройва  Mr. Green

За кошарите: Отказахме се да купуваме сгъваема.Нещо множко ми се виждат 150-тина лв за кошара,която ще ползвам за кратко.А и си имам една квадртана за игра и една дървена 140/70 на три нива.Та сега ще поръчваме комплект ъглови легла ,на едно от които се пренася кака Клавдия,на другото батко Виктор/той засега е в квадратната сгуваема кошара,но му е къса/ ,а новата беба Рая отива в дървената кошара на горното ниво  Heart Eyes
Мисля,че така е по-разумно.

Съобщавам ,че за 11 март-петък от 12:00 часа съм запазила 3 места за отворените врати в АГ Пловдив/бившата Окръжна болница/. Съответно за Lussy,Love  и мен  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 11:25 от elfi4ka

Общи условия

Активация на акаунт