Скорпионки сме опасни, но пък сме прекрасни - 4

• 36 773
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
малко...аз съм си нацелила една персона във форума...и само я дебна да ми даде материал Peace
Да не съм аз? Party
[/quote]
не си ти...с теб поизчистихме неяснотиите, поозъбихме се и май ни мина...не остана скрито напрежение. Друга е...от друга отчетна...

# 151
малко...аз съм си нацелила една персона във форума...и само я дебна да ми даде материал Peace
Да не съм аз? Party
не си ти...с теб поизчистихме неяснотиите, поозъбихме се и май ни мина...не остана скрито напрежение. Друга е...от друга отчетна...
[/quote]
Давай я насам, Скорпи в нужда се познава  Wink
Какво те дразни?

# 152

И на мен, много обичам да се грижа Simple Smile

И не отмъщавам на никой. Никога.

# 153

И на мен, много обичам да се грижа Simple Smile

И не отмъщавам на никой. Никога.
Аз не съм от тея благородните........ Mr. Green
отмъщението го приемам, като заслужено, щом някой е постъпил некоректно, да му е мислил преди това.......
Red Velvet, май просто не са те засягали достатъчно, си мисля аз........

# 154
Не, Ани, просто не съм такава. Засягали са ме много пъти, но на мен бързо ми минава.

# 155
ani27 , деликатно е...не мисля, че тя дори се усети, че ме настъпи по мазола/както се казва/...

# 156
Нали? Аз за втори път я пускам, вече не помня къде, пак в някоя скорпионска ще да е било. Обърнахте ли внимание кой е авторът, ама аз не заради това, де Simple Smile

Авторката нали също е скорпи?

# 157
Peace какво значи отмъстителни? Каквото повикало, това се обадило.......Скорпитата не отмъщават, просто ей, така.......другият трябва яко да се е издънил Mr. Greenи прекалил, злоупотребил .........

Много вярно казано! Peace
Извинете ме, може и да е дискутирано, но отскоро съм в `отбора`: има ли разделение на `бели` и `черни` Скорпита, и ако да - какъв е признакът, чувала съм нещо подобно?

Сякаш се определяше от датата на раждане, може и да греша, и други признаци да са от значение? newsm78

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 19:32 от surela

# 158
Извинете ме, може и да е дискутирано, но отскоро съм в `отбора`: има ли разделение на `бели` и `черни` Скорпита, и ако да - какъв е признакът, чувала съм нещо подобно?

чувала съм, но не знам много по въпроса Thinking

# 159
KIARA, аватарът ти е особено изразителен за жената - Скорпион! Peace

# 160
Имам един въпрос,Скорпита.
Аз и брат ми сме една зодия.Разликата ни е две години и два дена.Винаги сме се карали.Страшно сме различни.А отскоро забелязвам,че имаме доста общи неща в характерите.Дали е от гена ни или има нещо общо зодията.

# 161
surela   Peace
ri4ko , интересен въпрос...аз доскоро си мислях, че не съм никакъв скорпион, тъй като не постъпвам като такъв...обаче така стана, че се позачетох за това какви са характерните черти на скорпиона и се оказа, че моят характер съвпада на 80-90 % от характеристиката на скорпионите/в частност скорпионките/...За теб и брат ти, все пак има разлика, макар и не много голяма, между мъжете и жените...пък и сложно е в отношенията,когато двама човека се опитват да наложат и докажат своята истина, трудно е и двамата да сте еднакво атрактивни...така си мисля аз  Peace

# 162
Имам един въпрос,Скорпита.
Аз и брат ми сме една зодия.Разликата ни е две години и два дена.Винаги сме се карали.Страшно сме различни.А отскоро забелязвам,че имаме доста общи неща в характерите.Дали е от гена ни или има нещо общо зодията.

Аз и синът ми имаме 33год без два дни разлика: невероятно спорим, добре, че мъжът ми е Рибка, той се явява рефер. Mr. Green
Мисля си, че има общо със Зодията. Всеки си отстоява своето - а две Скорпита в схватка не е шега работа. Mr. Green
Аз се сещам и друго да ви питам: вие с мъжете Раци разбирате ли се? На мен лично малко повече ми идва ревността им!

# 163
Това с раците ми е доста странно...усещат ме и ми се лепват и са адски досадни и скучни Confused
А аз да ви питам вас, имате ли тату? Аз се замислям да си направя една с йероглифа, значеща търпение, че много ми липсва...една такава на ръката и когато усещам, че става страшно, да си я поглеждам и да си повтарям търпение, търпение  hahaha

# 164

А аз да ви питам вас, имате ли тату?

Засега-не. Но нЕкой ден -може- нещо нежно и малко.  Sunglasses
То и аз имам нужда от търпение, по принцип съм доста емоционална по рождение, от Зодията ще да е, сигурно. Mr. Green Че малкият - и той същият. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт